Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ViSAS

  senior tag

  Marad, ugyanolyan áron, series 5 formájában. :U Teljesen megegyező fizikai méret, szintén a teljesítmény, hangszóró, üzemidő, szenzorok, hálózati featureök, korona, kijelző (bár ennél lett üzemidő felező always-on feature) ugyanaz / ugyanolyan. Tárhelyt illetően 16GB helyett kapsz 32GB-ot. A több mondjuk jobb, bár az én Series 4-emen így is 12,6/11GB szabad és ez majd' 1 éve változatlan, szoftverfrissítések ellenére. Nem kell bele ekkora tárhely.

  Az iránytű szoftveres parasztvakításnak tűnik, amit szerintem a korábbi modellekre is rá lehetne tenni, GPS jelenléte miatt.

  Szomorú amúgy, hogy ennyire nincs fejlődés az idei modellben, pedig a GPS only series 4-emet idén szerettem volna továbbadni családnak, én meg beruházni egy fejlettebb (azt hittem az lesz) GPS+cellular series 5-re, de ezt elnézve nem éri meg. :(

 • ViSAS

  senior tag

  Jogos,
  Bár esetemben nem lenne pénzkidobás, ezért vágyok rá. Nem Magyarországon élek, itt van eSIM. Futás közben kényelmetlen tud lenni a 6,1"-os XR a zsebemben ugrándozva. Pláne amikor átlátszik nadrágon keresztül az alakja a felső combomnál, az kicsit félre is érthető...mintha más fityegne ott. :D

  [ Szerkesztve ]

 • ViSAS

  senior tag

  Series 4 - mindig 2 napot hozok ki belőle, akármit csinálok. 3. nap előtt szoktam rátölteni, akkor van általában 10% körül.
  Az eddigi legdúrvább sessiont akkor kapta tőlem, amikor 12 órán át futott az edzés monitorozás. Fent a hegyekben túráztam ~30km-t, ez folyamatos GPS+pulzus figyelést jelent és 100%-ról 48%-ra ment le. Ebben benne volt 10-15 percnyi kamera vezérlés is távolról az óráról, úgyhogy kellemesen meglepődtem. Szerintem ez bőven vállalható üzemidő ilyen featureökkel. Sajnos amik elmennek 1 hónapot, az tök királyuk hangzik meg minden, de az érzékelői se adnak túl megbízható adatokat és nem is adnak ennyi szolgáltatást.

Hozzászólok Aktív témák