- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
Videó, így kicsit egyértelműbb szerintem hogy miről van szó
-
bepken
veterán
Opera Mobile-t használok lassan már 2 éve. összességében ez a leginkább használható böngésző számomra. sajnos azonban egy ideje csinál érdekes dolgokat...
ettől függetlenül tényleg kíváncsian várom
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Egy újabb nyalámság ami kipróbálásra vár nálam
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Peterson_
addikt
Kiváló alternatíva lenne a gyári böngésző mellett, csak nehogy itt is korlátozzák.
A Chrome is jöhetett volna simán GB-re.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
dejaris
addikt
Nehogy windowsphone-ra is kidobják Foleg wp8-ra, ami nativ kodokat is tamogat
-
őstag
-
csatakacsa
tag
Valahol olvastam hogy arra a kérdésre, hogy lesz-e wp8-ra azt válaszolták addig nem foglalkoznak a wp-vel amíg nem ér el elég nagy részesedést a mobilpiacon. De ez az itteni cikkben is benne van, hogy túl nagy piac az ios ahhoz hogy kihagyják. A wp meg túl kicsi hogy foglalkozzanak vele..
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
fojuzer
aktív tag
Helyes kell a választék,viszont aki mobilon internetezik az Fizet mert Drága,kicsi kisfelbontásu képernyön ,szemet rongálni? Hja mindenki szabadon választhat,mit-mivel-mikor.
föolvaso
-
dejaris
addikt
válasz lionhearted #6 üzenetére
Érdekes, más cégek nem igy gondolják...
-
őstag
-
MODERÁTOR
válasz lionhearted #10 üzenetére
van, de nem lehetett másik motort implementálni, csak az IE félét.
Így valós 3rd party böngésző tényleg nem létezett (eddig).
WP7-re a Nokia írt egy sajátot (olyan amilyen), illetve elvileg a WP8 SDK elég sok mindent enged már...Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
dejaris
addikt
válasz lionhearted #10 üzenetére
Nem csak bongeszore gondoltam. A lenyeg, hogy mas appokat fejlesztgetnek, csak az opera ilyen makacs.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Jöjjön mihamarabb!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Prof01
veterán
Ez jó hír! Opera Mini-t is szeretem. Mobilnet alatt nem is használok mást. Nagyon sok adatforgalmat meg lehet vele spórolni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
válasz lionhearted #6 üzenetére
jajj, de nagy lett a mellényük melyik böngésőnek is hibahatár alatti a részesedése mondjuk asztali gépeken...?
egyébként izgalmas, hogy ilyet is csinálnak. kíváncsi vagyok hogy fog bánni az erőforrásokkal. -
vinibali
őstag
lassan én is visszaváltok az Operára, az adatforgalmi takarékosságot a lassabb sebesség sem kompenzálhatja
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
sz.balazs.95
veterán
Arra mindenképp kiváncsi lennék, hogy a WebKit-re való váltást más platformokon is megvalósítják-e majd.
Azért azt érdekes látni, hogy az idők során hogyan váltják egymást a böngésző-motorok.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
alevan
őstag
Én mobilneten a Nokia Xress- használom (LGn ) és a lényeg tökéletesen megy, 87% átlag tömoritéssel. Csak a cookiek elmentése hoanyzik.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
saelin
veterán
Ez a hír tetszik! Az opera mobile még mindig nem nyújtja azt a desktop böngésző érzést, amit vártam tőle. Pl. minap botlottam bele egy oldalon, hogy nem tudtam írni a szövegdobozba... kíváncsiságból megnéztem laptopon is és ott nem volt probléma.
Ettől eltekintve, hogy előfordulnak hibák, az egyik legjobb böngésző tabletra!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
z0zz00
csendes tag
Telefonon Dolphint használok a gui miatt, de asztalin Opera megy
Viszont az asztali Chrome-Opera összehasonlítás szerint a Chrome kompatibilitásban tuti cserébe disznónagy és zabálja az erőforrásokat. Egy gyenge gépen az Opera simán viszi a 720p-t Youtube-on, a Chrome még 480-ba is belelaggol míg be nem bufferelt. Ez azért durva különbség, lehet Androidon is már a kétmagos érába akarnak belépni a böngészőjükkel -
Demens
tag
Kíváncsian várom! Jó a Chrome, de van amiben az Opera a jobb. Mindkettőt használom.
-
őstag
-
Hina
aktív tag
Várom már.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Sanzaa
senior tag
Épp ideje.
Már ebayezni sem lehet normálisan az Opera Minivel.
Mikor jelenik meg?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
bepken
veterán
de de pontosan. mondjuk az nem világos, hogy most akkor a PC verzió is át lesz e szabva vagy ott csupán egy frissítés érkezik...illetve erről a részéről most olvasok először
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Könyvajánló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- EAFC 25
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs