- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
valyogvisko
csendes tag
Jézusom, ilyen áron
HTC, LG
-
-Faceless-
őstag
Oké, ha itthon valamilyen módon lesz lehetőségem 90 ezer alatt beszerezni egyet, akkor mehet a nexus 4 a francba.
Csak kezdenék már forgalmazni
-
törölt tag
A következő telefonom. Ez brutális... Régen fogott el ennyire "Must have" érzés
Az ár meg... no comment -
MuzikJunkie
aktív tag
Az Antelife nagyon rápörgött a témára.
Azt írták, hogy május 28-án nem, de később lesz náluk is, addig lehet találgatni az árát... ez alatt pedig:Szóval ismerve a kínai webshopok árképzését, van esély egy kellemes 299 dolláros indulóra.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
ENdruboyy
csendes tag
Hát igen, ez igen fontos a mai világban, amikor már lassan 32Gb-tól indulnak a belső tárhelyek
Jelen esetben elérhető a 64Gb-os verzió Fontos lenne még betuszkolni egy 32Gb-os kártyát. Meg mnodjuk elég csúnya is lenne ott egy nyílás vagy megbontani a hátlapot egy szép homogén készüléknél.
Pl nekem is HTC ONE (M7) -em van és egyből nem lenne prémium minőségű, ha meg lehetne bontani vagy lenne rajta egy ajtó/slicc, akármi -
Graphics
Jómunkásember
válasz MuzikJunkie #56 üzenetére
Akkor irány Ausztria csoportos rendelést csináljunk, és csókolom
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Bar1
aktív tag
Egy óriási mínuszpont, ugyanis majdnem 2mm-rel nagyobb, mint az Xperia Z1, ami alá elreejtették és egész végig azt sugallták, hogy keskenyebb is lesz. Persze meg lehet csinálni egy trükkel, de így indítani... Hiteltelen, pedig én pozitívan álltam hozzájuk, nyilván, ha bejelentik már az elején, hogy valójában ez egy phablet, sokkal kevesebben érdeklődtek volna.Ráadásul a 0,2 collal nagyobb képernyőátmérőjű Note 3 még rövidebb is ennél. Ez egy Oppo 7a, olcsóbb kiadásban. Az elején az összeillesztés pedig elég furcsa.
Az értékesítésről annyit, az első két évben veszteséggel számolnak, szerintem az árképzés önköltésgi alatt van, hiszen szervizelniük is kell.
Várom inkább, milyen lesz LG G3, ha fém, esélyes lehet, feltéve, ha nem lesz nagyobb, mint az S5. A One pedig jövőre, az M9-re lesz kiforrott, jobb helykihasználással és optikai zoomhoz hasonló, jobb kamerával távolra is.[ Szerkesztve ]
-
Lacee1986
senior tag
Azt hiszem most megkapja a Nexus 5 az ellenfelét. Nagyon jó áron kínálják!
Olyan kíváncsi vagyok, hogy mit tartanak az emberek a telefonon, hogy ekkora tárhely kelljen hozzá. Full HD filmeket vagy mit? Nálam a 16Gb-os Nexus 4 még egyszer sem telt meg. Ha a 16Gb nem is, de szerintem a 32Gb már tökéletesen elég mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Bar1
aktív tag
Flagship killer? Sokkal nagyobb, mint az S5, erről ennyit...
-
daniel909
addikt
csúnya. az alsó gombok nem kellenének helyette onscreen gombok jobbak lennének.
gagyi.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
-Faceless-
őstag
Úgy túl van terhelve a oneplus one oldala, hogy 2-3 perc mire betölt egyetlen kattintás.
-
lolal
senior tag
Én még a szolgáltatói kínálatba sem bírnám lehetetlennek elképzelni ezt telefont . Szerintem ha egy kicsi eszük lenne bevennék és hatalmasat kaszálhatnának rajta . Ezzel a specifikációval árral és formatervel kb most minden gyártónak az arcára tapos.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Graphics
Jómunkásember
Olyan szinten nem érdekel a szerviz... Inkább a kiváló szerviztámogatás helyett kiváló anyaghasználatra fordítanának pénzt...
Nem szeretem a Samsungot, próbáltam, használtam... Nekem giccsműanyag, drágán
Poli-karbonát, jöhet.
Mi indokolná, hogy 2x annyit kifizessek? Semmi, ja és még a pulzusom se kéne megmérni az S5-tel... Mert egy ilyen OnePlus One-nál jelentősebb pénzmag megmaradna a zsebemben.
Support: CM11S , nálam a szoftveres támogatás maximuma, na jó a MIUI is elég erős
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lolal
senior tag
Nem érdekük hanem egy okos döntés keretében fillérekért adhatnának mindenkinek egy csúcskategóriát
Pl: egy 2 éves hűséggel Telenornál Smarttarifa 3 ban 40.000 körül adnák akkor vinnék mint a cukrot
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
Azt mindenki elfelejti, hogy a Samsungnál nem csak a telefont veszi meg, hanem a szolgáltatásokat is. Ha ezt megrendeli valaki külföldről, majd egy hét után megnyekken, akkor vagy visszaküldi és vár rá hónapokat, vagy kidobta a pénzét az ablakon. Míg a Samsung házhoz jön és megcsinálják a telefont, vagy elviszik, visszahozzák. Szépek és jók ezek a kínai csodák, de garancia nélkül nem veszek semmit.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Blyan
félisten
Vagy is sokat nem, legyen 200 usd az alkatrészár és összeszerelés. 299 usd az ára a 16-os készüléknek, a maradék 99 dollárból meg kell oldani a logisztikát és egyéb dolgokat.
Szóval... jah, tuti profit.Mondjuk az euró és font árak már hozhatnak hasznot, mert érdekesen számolnak.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ENdruboyy
csendes tag
válasz #24536576 #83 üzenetére
Nem felejti el, egyszerűen van akinek erre nincs szüksége és nem is hajlandó 80.000Ft kifizetni a garanciára sem. Én használok minőségi holmikat, de olcsó jófajta kínai cuccokat is és elégedett vagyok. Amelyik termékkel folyamatosan gond van, annak teljesen mnid1, hogy kínai vagy supportos. Így is úgy is a szervízben fog rohadni, ahelyett ,hogy a felhasználó használná. Nyílván itt az idő nem mnid1, hogy 1 hetet vár rá vagy 1 hónapot, de ha így van az occsóból addig simán megrendelhetsz még1et és még mindig nem vagy a másik árában....kb.
-
tothmaxy182
őstag
0,4 collal nagyobb a kijelzője, mint az S5-nek... Valamivel persze hogy nagyobb a készülékház...
Amúgy nekem is túl nagy, csak nem értem miért az S5-höz viszonyítod a méretét, amikor a kijelző is bőven nagyobb a OnePlus-on...(#91) Bar1: "a magnézium pedig ugyanúgy nem fém"
(#101) Bar1: A Z1-nek meg csak 5 colos kijelzője van, szóval azzal se hasonlítgasd össze a méretét!
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #24536576 #99 üzenetére
Nem láttam, Fogtam, méghozzá a Veletech-en szám szerint 5db készüléket tapogattam végig
De köszi az észrevételt, kapufa. Note 3 sajnos szintén elvérzik nálam.. Műbőrhatású-varrott... műanyag krómcsík... Low-end vonal dísze... Műszaki tartalmát elismerem. De az anyagok minőségét nem
Szóval nem csak levegőbe harácsoló Samsung észlény vagyok. Fogj meg egy Lenovo P780-at fele meg harmad annyiért kapsz olyan telefont, aminek minősége van...
Vagy mondjuk egy S860/K900...
@MrPetya19: Kint voltak, de csak a Telenor-ral együtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest