- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Ahogy Iphone kopás, galaxy sorozat repedés, kamera halál, g3 ház repedés, Z sorozat kamera melegedés.....még írhatnám egy darabig."
Ezeket nem is tagadtam. Lumiák: szétmenő jack, elcsúszó kijelzők, pusztuló panelek. Sok a gyári hibás Lumia sajnos.
Én csak annyit szerettem volna írni, hogy a HTC sem tökéletes. Csak néhányan úgy adják elő, hogy az. Hogy az egyetlen prémium kategóriás. (Ha megkérdezem, miért prémium a HTC csúcs, 10-ből 9 fan a fémházzal kezdi.) Jó lehet szoftveresen a toppon van, de egy csúcsteló hardveresen is legyen ott.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Csak a Zepöl a jó!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Nuada herceg
őstag
válasz janeszgol #52 üzenetére
Mert fémházas!
De nekem ez tényleg sokat nyom a latban, meg szerintem szép is!
Olyan tekintélyt parancsoló, ha ránézek. Ez egyéni vélemény.Hardveresen miért nincs ott? Jó tudom "csak" Snapdragon 801.
De ha nem akad rajta a rendszer, igazából nekem "majdnem" hogy mindegy. Ott a majdnem azért.
Az M7 is gyönyörűen működött a Snap 600-al, nekem nem akardt, hosszú használat után sem..
És most a hardverről beszéltünk, de a szoftver javára.Viszont tényleg nem tökéletes! Én nem is állítottam. De szerintem eddig ez van a legközelebb hozzá, azok közül amiket én használtam.
Egy karóra is teljesen máshogy néz ki az ember kezén, ha mondjuuk valami "szép" sárga, vagy lila műanyag, vagy pedig fém, természestes színnel!
De ezeket már sokszor leírtam, többet nem offolom a topikokat!(#53) no more:
[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
spawn21
veterán
válasz janeszgol #52 üzenetére
Akkor elmondom mi az én állás pontom
Amikor veszek egy telefont, már csak kettő dolog fontos. Felhasznalói élmény és minőség. A kamera olyan amilyen, nem egy nagy ász, de az is csak a mp miatt.
Kettő márka nyújtja azt, amit én elvárok. Az epöl és a htc. Van több telefonom egymás mellett. Így ezt a konzekvenciát vontam le, az elmúlt kettő évben.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
BenHans
addikt
"Kettő márka nyújtja azt, amit én elvárok. Az epöl és a htc. Van több telefonom egymás mellett. Így ezt a konzekvenciát vontam le, az elmúlt kettő évben."
- Ezzel pont így vagyok én is de mivel az iOS nekem nem jön be (kizárólag a zártsága miatt, kicsit körülményesebb is nekem) és mert már mindenem a droidhoz köt, marad a HTC. De kíváncsian várom a trónbitorlót, igaz az eddigiekből kiindulva nem sok reménnyel mert még a 3. helyet is csak erős jóindulattal kaphatja meg a Sony...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vicze
félisten
Ha azt mondom, hogy sírom vissza a One mini UP-jét a N4 8MP-jéhez képet, akkor ez megboránoztató?
Amire én használom tökéletes, a fenének kell a sok MP inkább legyen villám gyors és mindig csináljon jó képet, ezt teljesíti az UP. Megfordul az kezemben pár készülék, és azt a fényképezés sebességet kevés tudja. -
janeszgol
félisten
válasz Nuada herceg #54 üzenetére
Hardver téren nem a SoC-ot értettem. Nem csak abbó áll egy telefon. M7 jack súgása, jack tönremenetele (olvassatok külföldi fórumokat is), liluló kamerája. Ezek mind hardveres hibák.
Ott a Lumia 930. Minden tekintetben frankó teló nem? Úgy néz ki, a jack problémái szériahiba lesz, de ezt majd az idő eldönti, hogy valóban az vagy csak sok "szerencsés" van.
Elhiszem, hogy a fém minőséget tükröz (tényleg azt), csak mindig azzal kezdik a HTC felemelését a rajongók. (Alsókategóriában ott a Navon M400. Fém az oldala körbe és ezzel kiemeli nem csak a kategóriájából, hanem sok drágább közül is. Pedig egy tök alaptelefon. Vagy az iPodok/iPhone-ok, a régiek.)
Másnak: az ultrapixel azért nem szar. Itt nem is azzal van a baj, hogy 4 megapixeles (könyörgöm, a Full HD felbontás 2 megpaixel), élvezhető képeket lehet alkottni. Én a kamera minőségének egy másik aspektusát értettem. Magyarul: szenzorhibát. És ez az M7 egyik szériahibája. A másik a jack.
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz janeszgol #59 üzenetére
Jaaa, hogy mikor a hardvert írtad, az alatt a hardveres hibákat értetted.
Én meg simán a hardver gyengeségére gondoltam, nem is értettem mi bajod vele.
De mostmár tiszta sor! Hát jah a kamera lilulás az 1 csúnya széria hiba volt, elég idegesítő, kellemetlen dolog!
Szerenjcsére garanciálisan cserélték, persze a tortúra az megmaradt, hogy 2 hétre megváltunk a telefonunktól. A Jack hibáról semmit nem tudok, szerencsére az az én telefonomat nem érintette...Itt öregszem meg...
-
janeszgol
félisten
válasz Nuada herceg #60 üzenetére
Félreértettük egymást, mert elég hanyagul fogalmaztam. Legközelebb érthetőbb leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest