- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos tudnivaló: tilos a játék fórumában a segítségnyújtás!
Aktív témák
-
tatabike
őstag
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok! Bár a játékot a megjelenés napján már megnéztem, csak most kezdtem el töltögetni... mármint a kérdéseket.
Sok sikert hozzá mindenkinek!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Andris837
senior tag
Köszi a játékot! Bízom benne, hogy sikerül nyernem már valamit.
Az első kérdésben nem vagyok 100%-ig biztos, de majd kiderül.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
őstag
Jogos a 2 pont; elnézést, elnéztem.
Viszont az oldalról elérhető szabályokból idéznék:
"141. A -fajta, -féle, -nemű, -rét, -rétű és -szerű képzőszerű utótagot a közszókkal egybeírjuk:
másfajta, többféle, egynemű, negyedrét, sokrétű, ésszerű stb."Ettől függetlenül a kérdésre nincs határozott válasz azon az oldalon (sem), hiszen a kérdőmondatoknál használt verzió már más értelmet nyerhet [[ami az egybeírás-különírás szempontjából más kimenetelű lehet, hiszen szinte minden szabálynál ott van az a) pont (így írjuk), a b) pont (ha más értelmet nyer, akkor írhatjuk másként) és a c) pont is (egyéb speciális szabályok)]], így -szerintem- helyes a "Hány fajta alma van?" (konkrétan kíváncsiak az alma számosságára); és a "Hányfajta alma van!" (meglepődés, hogy milyen sokféle alma van). Vagyis amire Te is gondoltál.
Ugyanígy a 'hányféle' kérdésnél működhet 'hány féle' alakban is, hiszen jelentéstanilag mást jelent a "Hány féle alma van?" és a "Te jó ég, hányféle alma van!" jelzős összetétel is.De ezt a kérdést nyugodtan tegyük el egy nyelvésznek. Amennyi elírási, helyesírási gond van manapság az online felületeken (akár hírekben, akár fórumokban); úgysem fog sok embernek feltűnni (akiknek meg feltűnik, azok egy része úgyis elsiklik felette, mert már kezdi megszokni).
-
-
Out
addikt
Végül is igazad van, hogy az internet televan helyesírási hibával és örüljünk annak, hogy van mit olvasni magyarul, mint azon idegeskedni, hogy már megint valamit helytelenül írtak le.
Azért remélem, hogy a polón amit megnyerek, nem a "Kűlőnősen ajánlot" felirat lesz olvasható
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
etejedu
őstag
válasz eszterencs #117 üzenetére
Jó főnök vagy, legalább megadtad nekik a szabad akarat illuzióját.
Amúgy én is dolgoznék... alattad. -
zoltan6
őstag
aki a 4.-re az utolsó nap akar válaszolni az megszívta ebből még lesz vita.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A mediamarkt.hu-n szereplő termékek az megegyeznek a kérdésben szereplő Media Markt Online-nal?
-
őstag
Az is egy jó kérdés hogy mi számít manapság akciósnak. Áthúzott ár? Mi a helyzet ha a termék fel van árazva alapból... Ez tényleg vitás kérdés lesz
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
becsab112
csendes tag
A PH! egérpad milyen?
-
titán
-
zoltan6
őstag
válasz eszterencs #124 üzenetére
viszont ha 11.-én találja meg a játékot? az jogos nem a 4.-re? csak dátumot megadni meg segítség lenne.na mindegy legalább nagyobb az esély,hogy nyerjek.
talán még úgy lehetne helyesen feltenni a kérdést hogy ezen a héten.[ Szerkesztve ]
-
becsab112
csendes tag
Minden nap 2 kérdés lesz ezután is?
-
Out
addikt
Erre az 5. kérdésre én alszok egyet
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
draco31
veterán
4-es 5-ös pipa.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gerii
addikt
A 25um55-ös monitor nincs rossz árban, és elvileg PWM mentes is, lehet rárabolok majd
-
-=MrLF=-
senior tag
Azt javaslom mindenképp nézd meg azt a méretet élőben is, sok olyan tapasztalatot olvastam, hogy a 25" 21:9-ben már nagyon kicsi.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
darvinya
titán
6-os kész, ennél már többet kellett olvasni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Harlek
tag
Nem tudom eldönteni, hogy a hatodik kérdés szívatós vagy tök egyszerű. A legnagyobb bajom, hogy az LG Flicker-Free technológiáról általában 1-2 soros leírás van, amivel elég nehéz bármit is kezdeni (nem viszik túlzásba a magyarázatot).
Sebaj, van egy jó tippem, oszt meglássuk.
-
nap
addikt
Na, a hetes elég egyszerű volt.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
törölt tag
A 4. kérdésen én is gondolkodom A kérdésben többesszám szerepel. Mi van ha az egyik helyen csak 1 ultrawide monitor van csak akcióban? Szóval akkor az igaz is meg nem is nem vagy igen?
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest