- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Ehhez a telóhoz, ez az ár nem sok. Látva a többiek árpolitikáját.
pont, h emiatt nagyon sok.. a többiek is mereven veszteségben vannak, mert azt gondolják, hogy adhatják ennyiért a portékát, lásd htc, sony, egyedül az iphone és a samsung kérhet el annyit amennyit akar, utóbbinak viszont rövidesen árat kell vágnia, ha piacvezető akar maradni, akik meg belátták, hogy emberibb árakra vigyék a termékeiket, LG, ők akik még tudtak profitot realizálni, más dolog, hogy a G4-en kívűl nem igazan tudnak felmutatni mást.. tehát a BB ha eladni akar, akkor Z10 módjára kell jóárasítani a privet
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
a kommentet olvasva egy igazán savanyú szőlő íze sejlett fel
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
Azért mert az apple meg a csapból is folyik ér 400-at?
Lehet én vagyok hülye, de ebben én nem látok logikátpedig egyszerűbb ez, mint a faék... azért ér annyit, mert m e g v e s z i k.. és nem is kevesen, na ez az amit a BB nem mondhat el magáról
-
RaveForce
veterán
válasz margithid #81 üzenetére
nokia wp-s vonal előtti vezetőségére hajaz.
dettó így gondolom..ha megakarnák menteni, akkor értelmes áron szállnának be az android buliba, plusz egy kis megfelelő marketing, és akár össze is jöhetne a kitűzőtt szám, én pl. ha váltás lelőtt állnék, akkor az aktuális csúcsmodellek ára - 10-20%-kal olcsóbb árért simán ezt venném
a másik, hogy oké kitűzik az eladási célszámot, különben kuka minden, de ezt cégen belül tegyék, ne verjék nagy dobra, mert így aztán méginkább visszafele sül a dolog, vagy arra számítanak, h majd sajnálatból megveszi az a jópár millió ember, h jajj szegény BB nehogy eltűnjön... nem,nem,nem...vagy lehet náluk is van egy trójai, és még várhatóak ilyen jó kis húzások, hogy mindenképpen összezuhanjon a kanadaiak szemefénye, aztán kínai kéz, de ne legyen így..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz margithid #86 üzenetére
ők fel tudnának építeni egy teljesen önálló hardveren és szoftveren alapuló ökoszisztémát.
igen, így igen, ha a BB maradna BB, csak tulajváltás lenne a háttérben, akkor oké
-
RaveForce
veterán
válasz margithid #88 üzenetére
mint az LG a WebOS-t? Sony TV megfelel BB10-zel? lenne szép nagy kijelző 4K-val
-
RaveForce
veterán
válasz margithid #90 üzenetére
igen a lincencre már én is régóta gondoltam, nem kéne szenvedniük hw fejlesztéssel meg értékesítéssel, csak a szellemi tőkét aka. OS-t adnák, viszont ahhoz valami tőkeerős cég kéne, aki jó lépéseket hoz, költ marketingre, odafigyel arra, h megmaradjon a híresen jó minőség, es bekockáztatja, hogy még így se biztos, hogy bejön a befektetése, nem tartom kizártnak h már volt piackutatás és előzetes számolgatás ezügyben, de vajon lesz-e aki ezt ÍGY bevállalja..
-
RaveForce
veterán
emellett benne van az is, hogy simán meg tudják csinálni, hogy csak a Priv-en működjön android alól, én már ezen se lepődnék meg ennyi ballépés mellett..
-
RaveForce
veterán
Azért annyira csak nem lesznek buták.
Azok után h világgá kürtölték, hogy ha nem kell el X millió darab, akkor csá van.... na meg azokután, h durván nem versenyképesre tervezik az árat.... én már semmiben nem vagyok biztos velük kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest