Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobak77

    aktív tag

    válasz kop8 #17270 üzenetére

    Érintettnek érzem magam a kérdésben, mert feleségem nov. végén kapott N8-at, nekem meg most lett egy Galaxy Gio-m. Eddig E52-m volt, és még meg is van. A Galaxy Gio-t arra szántam, hogy megismerjem az androidot, és kb. március-április magasságában pedig átlépjek N9-re. Most már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy addig kibírom ezzel a szarral! NEM a készülék a rossz, az kellemes, gyors, könnyen kezelhető, de az androidtól a falra mászok. Egy buta, kézivezérlésű, semmit nem tudó fos, hogy finoman fejezzem ki magam.

    Bocs, nem vagyok teljesen korrekt. A paraszvakító feature-ok tekintetében valóban jobb, mint egy Symbian, de a produktív rész, az kb semennyire nem lehetett fontos a rendszer készítőinek.

    Mivel ez N8 topik - szerencsére - ezért a rossz tapasztalataimat nem akarom pont erre a fórumra ráborítani, de ha érdekelnek, akkor priviben írok egy kis összefoglalót.

    Annyit azért mégis fontos lehet itt megjegyezni, hogy az akkuidőben érthetetlen módon gyenge a Galaxy. Egy gyors összehasonlítás:

    Galaxy Gio Nokia N8
    Proci ArmV6, 800 MHz ArmV6, 680 MHz
    Kijelző 3,2" TFT 3,5" AMOLED
    Akksi 1350mAh 1200mAh
    Üzemidő nálam 19 óra 2 nap
    (kb azonos módon használva)

    Szóval, ha engem kérdezel, akkor N8 :)!!!

    Szerk.: jól szétcseszte a formázást! Na mindegy, a lényeg kihámozható...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák