- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz Quasi_modo #10550 üzenetére
Az jó. Mert így bír neki 1 hetet a teló normál beszélgetős használat mellett.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Silentfrog #10552 üzenetére
hát kapott a telefon hard resetet, de ugyanúgy megmaradt. Számomra rejtély.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Quasi_modo #10554 üzenetére
Erre gondoltam én is. De reméltem valaki tudja konkrétan mert jól jönne a sleep mode.
-
Silentfrog
veterán
válasz Quasi_modo #10548 üzenetére
user01 köszönöm a válaszotokat!
Akkor lassan itt az ideje az akkucserének.
Végülis 4 k ért van állitolag eredeti nokia akku[ Szerkesztve ]
-
gyoref1
aktív tag
válasz Silentfrog #10544 üzenetére
Nálam meg 2 napnál nem volt több soha, ez normális
-
JoolsNOS
veterán
válasz gyoref1 #10557 üzenetére
Nálam is 2-3 nap szokott lenni, pedig fényerő minimálison és nem sokat "nyomogatom"
Más: a héten sok képet csináltam és elég sok lett belőle képhibás, illetve rossz ami meg se nyitható. Ez teló vagy memóriakártya hiba lehet?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Quasi_modo #10560 üzenetére
Sajnos ott is azt írja, hogy nem olvasható, aztán le is dobja a meghajtót Nemrég vettem a kártyát Bár ritkán csinálja, de most elég sok kép behalt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Quasi_modo #10562 üzenetére
Úgyis már gondoltam rá. Csak nincs kedvem mindent újratelepíteni
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Silentfrog #10564 üzenetére
Na ment a format meg a reset.
-
cs.dani
csendes tag
Sziasztok van egy N82-őm ami azt írja ki a bluetooth bekapcsolásakor,hogy a művelet nem hajtható végre.Szoftver lett rajta frissítve,hard reset,memkari nélkül se jó.Nem lehet bekapcsolni a bluetooth-ot.Nagyon ritkán,újraindítások után és sok próbálkozás után néha bekapcsol.Mi lehet a baja?Köszi
Üdv Dani
-
tomsics
senior tag
válasz cs.dani #10566 üzenetére
hali
az mitől lehet hogyha belépek a kamerába,fekete a képernyő,de a beállítások látszódnak,de nem tudok menni se le se fel.(olyan mintha lefagyna,de kilépni kitudok belőle)
ha lenyomo a kamera gombot akkor pedig fényképez,vakuval,mindennel.A képpel minden jó.
Szóval nem látom hogy mit akarok fényképezni,csak fekete a képernyő.
Már csináltam,hsrd resetet,ujra raktam a szoftvert is de semmi változá.
Valakinek valami ötlet??░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz Quasi_modo #10568 üzenetére
és akkor mit tudnék vele kezdeni??már raktam rá ujat de ugyanaz maradt mindent
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Quasi_modo
nagyúr
-
tomsics
senior tag
válasz Quasi_modo #10570 üzenetére
pcsuittal csináltam,leírnád a másikat hogy hogyan kell?köszi
-
cs.dani
csendes tag
Sziasztok.Van egy N82-őm most cseréltem rajta komplett házat youtube-os videó alapján,de a kamera nem jó.Nem reagál a kamera védő elhúzására.Más programmal elindul,pl.:panorama,CameraFX.Néztem mindent rajta,3x szétszedtem,néztem az érintkezőket minden stimmel még se indul.Vissza raktam az eredeti házba de úgy se volt jó.Mi lehet a baj?Segítsetek légyzi.
Üdv Dani
-
tomsics
senior tag
megcsináltam a jaf-os telepítést.A változás annyi hogy nagyon szaggatva megy a kamera,de így is néha lefagy.Nem tudom már tényleg hogy mi a baja.
-
tomsics
senior tag
válasz Quasi_modo #10575 üzenetére
Az azt jelenti hogy szaggatva látod amit le akarsz fényképezni.Úgyanúgy megcsinálja a képet de szaggatva látod amit leakarsz kapni
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Ez a téma csere nekem is bejött! Nálam a videofelvétel akadozott a használhatatlanságig, de lecseréltem a témát rajta, és egyből "meggyógyult", még újra sem indítottam. Köszi a tippet, örök hálám üldözzön!Samsung Galaxy A34 5G
-
tomsics
senior tag
válasz Quasi_modo #10578 üzenetére
és akkor szerinted mit lehetne vele kezdeni?
amikor belépek 1-2másodpercig jó és onnantól szaggat,tényleg olyan mintha valami nagyon leterhelné[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
válasz Quasi_modo #10580 üzenetére
szervízbe nem fogom vinni,használom így,minden szépen megy rajt semmivel sincs gond egyedül a kamera
-
stargazer
senior tag
hali
gondoltam egyszer frissíteném a teló szoftverét, hátha kicsit gyorsabban elindul a kamera meg nem nagyon lesz rosszabb más, de nekem azt mutatja hogy a 31-es elérhető, nem a 35-ös. nincs még ide 35-ös?
köszi
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
hali
gondoltam egyszer frissíteném a teló szoftverét, hátha kicsit gyorsabban elindul a kamera meg nem nagyon lesz rosszabb más, de nekem azt mutatja hogy a 31-es elérhető, nem a 35-ös. nincs még ide 35-ös?
köszi
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
heló,
érdemes a 31-re frissíteni?
vagy ha felraktam a 31-et csak aztán fogja felajánlani a 35-öt?
ha biztonsági mentést csinálok előtte ovi suittal akkor az mit takar? az új szoftverre rá fogom tudni tenni a régi beállításaimat?köszi
-
stargazer
senior tag
sehogy se látom a v35-öt, a nokia oldal is azt mondja hogy v31 a legújabb. nem is kérdez ilyesmit hogy product code.
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
na sikerült, de továbbra sem tudom a legfrissebb maps-et feltenni, még mindig azt mondja nem tud elegendő infot összegyűjteni a telefonomról...
-
stargazer
senior tag
soft reset után sem változott a helyzet de örömteli hogy zökkenőmentesen visszaállított mindent az ovi suite.
-
stargazer
senior tag
ez kész most visszapakolta a 2-es maps-et, és sehogy se akarja feltenni a 3-ast
-
stargazer
senior tag
le kellett töltenem a sis-t és a telón tudtam csak feltenni, a pcsuite nem tudta
-
stargazer
senior tag
hát nem tudom nem sok jótékony hatását érzékelem ennek a szoftverfrissítésnek. a kamera is ugyanolyan lassan áll fel mint előtte.
-
stargazer
senior tag
válasz Quasi_modo #10591 üzenetére
aham...
-
stargazer
senior tag
válasz Quasi_modo #10593 üzenetére
hát ja, mindig a retesszel csinálom, és úgy lassú, de most hogy mondod, megpróbáltam és most mintha nem tűnne olyan lassúnak, mint szokott. mondjuk még mindig lassúnak gondolom de lehet hogy ennél ez a szint.
mintha videomódban lassabban indulna el mint fénykép módban. és a kettő közti váltás is lassú, olyan 4-5mp-et kell várni.
ja mintha hangyányit gyorsabb lenne nyitott retesszel, de nem sokkal.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz stargazer #10594 üzenetére
Ha mondjuk nyitott rekesszel határozottan gyorsabb, akkor nem SW probléma van.
Vagy próbálj meg kisérletképpen egy kisebb mágnest elhúzni hátul a rekesz előtt, hogy milyen gyorsan reagál. (Ezért nem lehetett mágneses tokban tartani, mert állandóan kapcsolgatta a kamerát)valami
-
user01
aktív tag
válasz Quasi_modo #10595 üzenetére
Több, mint két éve mágneses tokban hordom, és semmi baja a kamerának!
-
stargazer
senior tag
értem de hogy jön mindez ahhoz hogy 4-5 mp mire feláll a kamerám? vagy ennél a telónál ez a szint?
-
JoolsNOS
veterán
Hali!
Eladóvá vált a készülékem minden tartozékával ha valakit érdekel.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest