Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 14C - C-kategória
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Csak elrontani tudják az E71 design-ját
-
Magnum_
nagyúr
hátulról még hagyján, mert féém a hátlap, de az a hajó ablak furcsa.. előről egyszerűen gagyi..... nokia király
grabber: egyetértek
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Blendie
csendes tag
uhh, veszélyes fazon
-
Szabeszka
aktív tag
Tyű, de ronda, utálom ezeket a buborék formaelemeket.
Nálad a pont a grabber.On the road again
-
Wyll
őstag
Sorry, de
duplán: "pontos specifikációja nem ismert"
szóism: "várhatóan"
téves: "E72 QWERTY gombsora" - az E72-n mintha több gomb lenne az alsó sorban pl. Inkább az E71-ére hasonlít, de az is más picit. Én a kettő keverékének nevezném.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
iknight
senior tag
Gondolom az e63 utódja lesz, de miétr adnak mystic nevet egy unalmas tégla formájú telefonnak?
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
hhx
tag
Hát ez ritka ronda telefon lett.
-
Straw
senior tag
Annyira nem lenne ronda ha a hátulján nem lenne az az ormótlan nagy kamerának csúfolt izé.
42
-
eldiablo
addikt
Ez förtelmes.
-
Sztbeni
őstag
Szerintem nem vészes. E63 utódja lesz. Szerintem. Így QWERTY-vel nem szép, de lehet, hogy ez a dizájn maj az E53-nak jól állna.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
BloodRay
veterán
Ezt a burkolatot meg honnan kukázták?
Csak nem Plam gyárlátogatáson voltak?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
amanoba
őstag
nem találok igazán ideillő jelzőket, sztem érdekes...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
plus44
veterán
Tényleg, mintha valami hozzá nem értő összeforrasztott volna 2 teljesen különböző telefont...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
hans87
tag
Hááát nem az hogy nem szép, kifejezetten csúnya.....
E71, E72 igen jól néznek ki a Qwerty modellek közül az 63 sem rossz, de ez csúnya, nagyon. Az a hátsó ablak mi már? N95 kamerája nem kapott ekkora ablakot....Nokia 5530
-
Kumite
aktív tag
Szerintem egy tizenéves sms-király(nő) kezébe teljesen beleillik az egész úgy, ahogy van.
-
<NewL>
addikt
Nokia - te is lehúzhatod magad a lefolyón ha ilyen mobilt akarsz csinálni meg kiadni.
Ezek tényleg ennyire hülyék? nem látják ,hogy a vásárlók már 2 éve unják a csoffadt 2.36"-os kijelzőit?
Mit csinálnak ezek? úgy vártam volna egy jó érintőkijelzős E szériás,vékony csuszkás qwerty-s telefont tőlük,de nem 2010-ben.
és erre látom csinálják ezt a sok ipari hulladékot. X6-X3 (vagy mittomén mi a neve,bementem ma a MM-ba megnézni az utóbbit ez a csuszkás valamit,az ára nevetséges volt,a kinézete úgy szint,sőt a gombokra sem reagált. kikapcsoltam-bekapcsoltam hátha segít,5 perc alatt nem tudtam működésre bírni,na az milyen? és ez a bemutató darab) soha többet "fő" telefonnak,symbian meg pláne. jobb lenne ha a symniant az alap telefonjaiba rakná,abba való - egy 2700-ba.
viszont egy "munkástelefonnak" egy ilyen alap nokiát elfogadnék - azért mert van rá normális garancia,meg tudom hova vinni és mert megbízható márka.OFF
Nokia csúnyán lemaradtál,az a legnagyobb vicc ,hogy még a Motorola is leköröz,le fog körözni 1db modellel leveri a zászlóshajóid
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
ööö most nem kifejezetten az ára zavart,meg nem ez a zene szolgáltatással volt/van bajom ,hanem a termékpalettával. ami "elérhető" áron van az mind egy rakás szar,ami meg jó lenne azt meg aranyáron kínálják. nagy ritka az igazán minőségi készülék náluk,sőt még ott is vannak problémák ha nem a külsővel,anyagminőséggel akkor a szoftver több frissítésen ellenére is olyan bugos ,hogy még telefonálni is csak éppen lehet rajta.
There's an app for that
-
Taci
addikt
Rövid, ámde frappáns hozzászólásnak szánom, amikor azt mondom, hogy:
-
Kumite
aktív tag
6500, E52, E71, E72, 5800 és a többi klónja sem vészes áron van, ha végre képes pár szűklátókörű ember elszakadni attól, hogy "Nademennyivelszarabbmármintazályfónom??!?!".
De én is osztom a véleményedet, jártam már én is ebben a cipőben. Nehéz szép és jó Nokiát találni 50-es határ alatt.
-
-
-
Sztbeni
őstag
válasz peugeotmate #22 üzenetére
Az is vagyok.
-
Jadro
veterán
Megint mintha az a korszaka jönne a nokiának, hogy a régi kijelzőit erőlteti. Lásd még 128x128-as csodák anno nagyon sokáig.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Rickazoid
addikt
Hát ez elég... ... ... antipatikus.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
madarasz92
őstag
Nekem nem tetszik..
-
m@xsys
senior tag
válasz peugeotmate #26 üzenetére
Azért sok mindent lehet mondani a Nokiára, de az Eseries van eltalálva a legjobban designban. Szép, okos és üzleties.
Viszont én eléggé megjártam megint a Nokiával.
Most éppen az E52-vel.
Nagyon vártam az érkezését, a megvételét, a birtoklását, a napi használatát, de mély csalódás ismét. (nem mintha a többi mobilgyártó különb lenne, ott is előfordul hiba bőven)Innentől köszönöm szépen Nokia nem kérek belőle.
Minden szépen működött, de a hosszabb beszélgetéseknél ami 5-10 perc körül volt időnként a másik fél nem hallott. Kikapcsoltam a 3G-t, hátha a hálozat miatt teszi. Hát nem.
Kicsit ciki ha valakivel beszélsz valami fontosat és hát "véletlenül" nem hall és harmadszor ismételi magát.Gari elő, irány a Nokia szerviz. Néznek rám hülyén, én is rájuk. "Hát ha nem produkálja a hibát a készülék akkor nem tudnak mit csinálni" SW a legújabb, tanácstalanok.
Másik szervizbe hasonló jótanácsok.Innentől meghagyom másoknak a Nokiákat. Edzen más velük.
-
Airnold
tag
Ha NAGYON olcsó lesz, nekem tetszeni fog. Dögöljekmeg, tényleg.
-
peugeotmate
őstag
Én is azt mondom: designra az E széria van a legjobban kihegyezve! Az összes telefon közül kiemelkednek megjelenésükkel!
Én is egy e52-t nyúzok most. Hát összeszerelésileg kissé elmaradott, de azért még mindig übereli az 5800-mat (bár azt mi nem...). A "hangkimaradást" egyébként az is okozhatja, ha hívás közben elfordul a képernyő! Engem jobban zavar az,hogy sötétbe jobban bevilágítja a szobát mint a karácsonyfa! Keret eláll, gombok nyomáspontja nem nevezhető tökéletesnek, néha nyikorognak!
Szervíz élményem még nem volt velük, de attól tartok, hogy lesz!meg
-
m@xsys
senior tag
válasz peugeotmate #33 üzenetére
Háááát... E52 szép, E72 über gáz így elsőre, másodikra, harmadikra.
Így visszagondolva, tényleg van 1 kis karácsonyfa feelingje az E52-nek, de nem vészes.5800 - na ami van még ismerősi körömbe az is már 2x járt szervizbe, gondolt egyett és bekakilt a kijelzője. A fagyás az természetes jelenség, azt már nem is számoljuk, ugye
-
Sztbeni
őstag
válasz peugeotmate #35 üzenetére
Nekem az E52-vel a pixelhibán kívül semmi bajom sincs, de ezt már vagy 50x leírtam.
-
cr4sh-
tag
Nekem ez a telefon leginkább erre a készülékre hasonlít.
Közös tulajdonságuk, hogy egyformán csúnyák.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2010-01/08/243572_lhspi0ktjaobezbu_android_sc.jpgValaki elmagyarázhatná, hogy hogyan lehet képet/linket beágyazni a kommentbe, mert nem igazán jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
Ankhiszesz
tag
válasz peugeotmate #37 üzenetére
Ez a telefon meg úgy sikerült ahogy, se nem csúnya se nem szép, olcsón még jó vétel lehet valakinek, aki nem én vagyok...
Nekem eddig semmi bajom az E52-mel, pedig már lassan 3 hónapos (kopp-kopp) De a fórumból ismerősek ezek a hibák mind, illetve mégis, nekem egy kicsit nyikorog a 9-es gomb..., de nem vészes kibírom...[ Szerkesztve ]
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
peugeotmate
őstag
válasz Ankhiszesz #40 üzenetére
Jah a gomb nyöszörgést már letojom. Néha előjön,néha nem. Nem zavaró. Csak az előlap résein kersztül jön ki a fény, de nagyon! De én inkább megszokom!
meg
-
Ricardo
titán
A navigációs rész több mint érdekes. élőben lehet hogy jobban fog kinézni. Mindenesetre nem szerencsés az E71/72-höz hasonlítgatni. Az E63 utódkészülékének szánják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest