Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz gerimaster2 #930 üzenetére

2) Ez is AMOLED. Nem pentile, de AMOLED.

7) Meg mindig nagyon komoly az apphiany, legalabbis a 1520-amon en igy erzekelem.

10) Mi az a nativ oprendszer? A WP-n, hasonloan az Androidhoz, az appok nagyresze virtualis gepen fut, menedzselt kornyezetben. Az iOS-en nincs igazabol garbage collection (ennek vannak hatranyai is, persze), tehat az iOS a legkevesbe memoriaigenyes ugy altalaban.

while (!sleep) sheep++;

• nobela

senior tag

"250 e. app untig elég"

Ja, főleg hogy 249e konkrétan hülyepistike szar gagyija.

Normális HIVATALOS app alig van, azok nagy része is full fapados a másik két oprendszerhez képest. Szerencsés vagy ha pont minden app megvan ami neked kell, és a funkcióik is kielégítik az igényeidet.

"Konklúzió: Nem kell nagyon gondolkozni"

DE, nagyon is kell! Főleg ha az átlag felhasználáson túl speciális igényeid is vannak. Én speciel a gagyi app ellátottság miatt már alig várom hogy lecserélhessem végre a WP-t.

[ Szerkesztve ]

EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft

• Glenda

addikt

ellentétben az Androiddal mely egy több rétegű linux+java kombi.

Nana, ez meg egy Windows NT + .net CLR kombó. Az Androidon is meg tudod kerülni a managed code részt NDK-val, itt is.

from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r

• ntomi0730

senior tag

Ne haragudj, de megkérdőjelezem, hogy volt- Neked S5, mert akkor ennyi baromságot nem Írtál volna össze!

2.) Képernyő megnevezést sok helyen borzasztó mód hibásan írják a fránya teszterek, egy OLED RGB képernyő és nem Amoled Pentile kacat. (samu összes telefonja AMOLED Pentile)
    Ha jól tudom, az S5 pont RGB kijelzős, ill. több Samsung is ezzel a tulajdonsággal bír.

3.) Dupla koppintásos ébresztés nekem egy hiányzó funkció volt a 920 után az S5-nél, most megint van.
    Ha esetleg leírnád, hogy hol található ez a funkció???

5.) A képstabilizátor szinte mindennel felér, 920 ban is szerettem, a 930 talán egy fokkal jobb, az S5 hiába csinált relatíve jó képeket, levágta a digit. stabilizátor a kép 25%-át és még így is nagyon durván beremeg.
    Valami nagyon rossz telefont fogtál ki. A kép kérdés nagyon sok mindentől függ.

6.) A Lumia 930 Fluid, a szó szoros értelmében, egy Android ehhez képest kőkorszaknak tűnik, sajnos ez van, értem én hogy "butter" meg tudja minek becézik de egy akkor kalap sz.. hogy csak na...
    Biztos ebben is igazad van, de az a több 100millió ember téved. Kinek a pap,...

9.) A lumia 930 nem vízálló! Ez egy hátrány, de az S5-ből a youtube-on megtalálod a mégis elázott darabokat :)A Mercedes is meghibásodhat, nyilván bármelyik készüléknél előfordulhat hibás darab, de ahogy látom, ez csak az S5 kiváltsága.(meghibásodás)

A pulzusmérőt 2 szer használtam, értéktelen, az ujjlenyomat 100 ból 40 szer ha működött.
    Az Android rendszert eddig is utáltam az S5 után pedig megőrültem tőle. Scroll esetén akadt, mindegy hogy böngésző Facebook stb. Lapozás többször akadt. 3 hét alatt 4 teljes fagyás 15 saját telepítésű ismert programokkal. Undorító megoldás, hogy képeket a scrollozás közben próbál betölteni.
    Aksi ideje alig volt jobb mint a Lumia 930.

Hidd el, a Nokiában is fogsz találni Számodra értéktelen alkalmazást. Amit biztosan merek állítani, az pedig az akkumulátor. Kb 1.5-szer annyit megy el mint a 930! Természetesen ez nem hiba a 930-ra vetítve.

Bocsánat, ha hosszúra sikerült, de erre muszáj volt válaszolni. Arra lennék kíváncsi, hogy ha majd egyszer ezt eladod(930), mennyire lesz "rossz" telefon.
    Írom ezt úgy, hogy lehet Én is váltani fogok egy 930-ra, de nem azért mert rossz az S5, hanem mert Nekem is tetszik a 930.

Bocsánat még egyszer az offért! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák