Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    addikt

    válasz Lacus_84 #3935 üzenetére

    1. Ha a zsebemben van a telefon, azért nem rakom ki, mert kimegyek vizelni. Még nem volt rá precedens, hogy belevizeljek a telefonra a zsebembe.
    2. Előfordul, hogy azért viszem magammal, mert ott a/ állítok be valamit b/ ott olvasok el rajta valamit c/ csak úgy. Úgyis tudom, hogy keresnek.stb.
    3. Így élvezek. I'm lovin my phone...
    Ha az első pontot furcsállod: pl. kimegyek budira a tévében, amikor vágok. Ha otthagyom az asztalon, a többiek, akik ott montíroznak, hülyét kapnak egy szívós ügyfél kapcsán. A budi - lévén az egyetemen, a médiaszakon van a stúdió -kb. kb. 26 m távolságra van attól a számítógéptől, ahol dolgozok.
    Bár eredetileg viccnek szántam a bejegyzést, örülök, hogy közbotrányt okoztam vele és alkalmam volt arra, hogy részletesebben is kifejtsem. Több kérdés és ellenvélemény, esetleg?

    Tim: igen, volt rá eset. itthon, mivel a munkám egy részét itthon végzem, itthon is montírozok stb. hogy nem letolt gatyával ugyan, de a budiról ugrottam ki, abban a fázisban, tudod, amikor még csak épp becsukod magad mögött az ajtót és közben az íróasztalon megszólal a telefon.... Mert annyira azért vagyok elfoglalt, vagy inkább hivatásának élő ember, hogy visszaforduljak. Ugyanis lehet, hogy olyan hív, akit én kerestem, de műtött, vizsgáztatott, vizitelt és utána megint nem tudom elérni.
    Lacus, még 1 gondolatra: nem szólok én meg senkit, azzal kezdtem, hogy bocs... csak a munkám mellett elég nehezen tudom elképzelni, hacsak nem vagytok mindannyian tőzsdeügynökök, hogy egytől-egyig fontosabb legyen nektek egy e-mail érkeztetése, mint nekem...
    (Napi 35-40 az érkező forgalmam.)

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák