- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Na, pont tegnap hiányoltuk a tesztet.
Köszi!Hát nem tudom, a kamerakép összehasonlításokat nézve szerintem nem igazán van ok a szégyenkezésre. Egyáltalán nem látom olyan gázosnak az i5-S4 páros mellett.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Csak arra utaltam, hogy ebben a kategóriában és főleg ekkora képméreten a képminőség teljesen rendben van.
Főleg, hogy a mérete miatt valszeg nem ez lesz a kiránduló zsebében.Egyébként ez a képösszehasonlítósdi nagyon jó ötlet, remélem a későbbiek során is lesz.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #124 üzenetére
Most még elég, de az idő nem áll meg. Másrészt meg, korábban is mondtam, mindent az eddigiekre optimalizáltak, szóval ez csak hozzáállás kérdés.
Az e-penis meg a business része sajnos, oda kell érkezni ilyen formában is. De azért kétlem, hogy mostantól csak S800-as WP-k érkeznének. Viszont egy igazán zászlóshajóra szükség van.
Ez most a 1520 és esetleg annak egy 5"-os változata is lehet majd az,The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs