- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clarkesz
csendes tag
Sziasztok
Lumia 1020-al szemezgetek éppen, és a kérdésem az, hogy a kamera lövésnél mennyi időt kell várni a mentésre, mert korábbi teszteken láttam, hogy 3,5-4 másodperceket kell várni, ami picit sok idő.
Mennyire valós?Azóta nem javítottak ezen valami frissítéssel?
Lumia 930-at is nézegetem, mert szép telefon, de hát a 1020 szebb képeket csinál ahogy elnéztem.
-
Clarkesz
csendes tag
Feljebb kérdeztem ügye a fotó lövés után, hogy 3,5-4másodpercig tart egy mentés a tesztek láttán, ez a 8.1 alatt változott, vagy ugyanannyi idő alatt végzi mint korábban?
Érdekel a többiektől, hogy 8.1-el mennyivel másabb az 1020 ie11, gyorsaság, aksi, stb
[ Szerkesztve ]
-
Clarkesz
csendes tag
Feljebb írta valaki, hogy nem látja a WIn7 a telefont, a windowsos gép (omg?)
Ez másnál is előjött? Drágán megveszem a készüléket, azért szeretném ha működne, összedugom a géppel és szedem a képeket, ahogy androidos telókon viccesen egyből kompatibilis az összes windows géppel
[ Szerkesztve ]
-
Clarkesz
csendes tag
ddudas
930 baromira tetszik nekem, viszont 1020 fényévekkel veri fotó készítésben, és még a 8.1-et is megkapta semmivel se lassúbb mint a 930, talán 1-2 alkalmazást 1-2másodperccel hamarabb hoz be, persze ezt csak tesztekből látva írom.930ban lenne a 41mp kamera azt venném, de így én is az 1020at fogom, de picikét még várok.
[ Szerkesztve ]
-
Clarkesz
csendes tag
Akinek fent van a 8.1, írhatna pozitívat is, hogy mennyivel jobb a telefon vele?
I.explorer 11 is rajta van?
Mappa készítés is lett, vagy az külön frissítés lesz?
Thx -
Clarkesz
csendes tag
Egy félelmem van a teló megvásárlásával.Olvastam Windows Storenel a hozzászólásokat, és pl akinek régebbi Lumiája van pl 7.8, az már pl Skype-t se tudja használni, mivel 8 és 8.1 a követelmény, vagyis amikor megjelenik lassan a win9 akár azutáni verzió, akkor 1-2-3 éven belül én se tudnék használni appokat, skype stb alap dolgokat ezen a szuper telón, csak mert a 8 és 8.1 is régi lesz majd?
Akkor ez így gáz, évekre akarok telefont, nem 1-2évente cserélgetni, mert használhatatlan lesz ezek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Clarkesz
csendes tag
válasz sszemtelen #6162 üzenetére
Nem a telefon elbutulásról írtam, hanem, hogy évente kell venni új Lumiát, mert a Microsoft miatt egy skypot se lehet használni, mert 1 év múlva 8. és 8.1 is elavult lesz náluk, 2 év múlva meg win9 lesz elavult és egy skyot se tudsz használni, semmilyen alkalmazást?Ez nem a készülék butulása, vagyis lehet mégis androidot kell néznem? :S Ott appokra nicns veszély mint a microsoftnál ezek szerint. Lumiát nézegettem évek óta, de ez elvette a kedvem.
-
Clarkesz
csendes tag
válasz sszemtelen #6172 üzenetére
Ja értem kösz a választ, ha garantálnak 4-5évet a semminél jobb, kicsit luxus lenne évente 150ért telót venni, számítógépem is 10éves, szép lenne ha azt is évente vennem kellene, mert régi az oprendszer és támogatás hiányában skype se futhat, se egy facebook, mert ügye androidnál csak frissíted és kész. Akinek 7.8as telója van most mit érezhet?Zsarolva vannak, hogy dobják ki, addig nem appolhatnak Na ezt nem akartam lumia 1020-al sem, dobjam majd ki.
[ Szerkesztve ]
-
Clarkesz
csendes tag
válasz sszemtelen #6174 üzenetére
Értem, de nem kell telefonban se hardver csere, hogy egy sima app elinduljon, 7.8 telókon is futna a skype, facebook, csak direkt nem támogatják, ez a probléma, lumia 1020 nekem jó lenne 5-10évig vagy akár egy 4 magos lumia930, de szoftveres app támogatás híján dobjam ki a kukába Na ez van, majd meglátom thx
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes