Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Tofee #11625 üzenetére

    5800-t már nagy valószínűséggel sajnos csak használtat tudsz venni. Hülye Nokia...
    Az 5800szerintem nagyon jó telefon, de ami nekem volt, (majd az asszony sajnos elfogadta)megbízhatatlanabb volt, mint az E52-es. (Jó,nekem egy bevált db van,de a mobilkereskedő ismerőseim szerint az újakkal nincs probléma.) Az E52-es,ha fagyizott is, 9 hónap alatt kétszer kellett akksit kivenni. A többi, 5-6fagyásnál - ezeket is legtöbbször új program telepítése okozta - egyszerű kikapcsolás megoldotta. Az 5800 legalább10-szer fagyott 3 hónap alatt és kizárólag csak hátlap le, akksi ki volt a megoldás. Kb. másfél hete a feleségem úgy hozta haza, hogy egész nap fehérre fagyva virított, jó meleg volt a készülék, csumára le is szívta az akksit. Ha az E52-re azt mondtam, válogatós,bizonyos programokra jobban "rázza a lábát", ez az 5800-ra nálam még jobban igaz volt.
    Telefonálásnál talán jobb volt - de tompább - a hangja és talán a zenedéje is egy pöttyet jobb.
    Szövegbevitelre sokkal alkalmasabb, mégis, az"irodai" része gyengébb eresztés, mint azE52. Az e-mail kliens jobb,minta régebbi típusok, de az üzeneteknél van ömlesztve kezelve- azE52-nél az sms el van különítve. Ha valaki használni akarja a Nokia Messaging szolgáltatást, fel lehet telepíteni, csak sokkal sz@arabbul néz ki .
    A tapicskás megoldásnak vannak kezelés szempontjából nagy előnyei,de bizonyos alkalmazásoknál vannak hátrányai. Gyorsaságra azE52 egyébként valamivel gyorsabb,de pl.E51 -E52 között szignifikánsabb a különbség. Hangutasítás felismerő képessége az E52-nek rosszabb, de van rajta zenekeresés hanggal,ami viszont egész jól működik.
    Az 5800-nak jelenleg hátránya, hogy a CorePlayert nem lehet rá telepíteni, a SmartMovie meg hajlamos szaggatni rajta. Marad a RealPlayer és a 3gp.
    Összefoglalva: az üzleti, irodai alkalmazások miatt nem váltanék teljesen 5800-ra. A nagyobb kijelző és a tapicska sokszor vitathatatlan előnyei miatt ... háááát... kellene, nagyon megkedvelhető, de ha dönteni kell, melyiket szeretem jobban: az E52-est. Ebben viszont sokat számít az igen bika akksi.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák