- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Rezgője mennyire erős?
Pénteken a MM-ban megnéztem egy kirakott ilyen telót feketében. Ami körbe fut fémnek látszó csík a telón, az le volt kopva az állástól!!!! Az a csík csak egy gagyi műanyag, ami fém színű festékkel nagyon vékonyan be van vonva és attól kopik, h. ki van rakva a MM-ban! Nem is zsebben van hordva!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
col
addikt
válasz Joe bácsi #701 üzenetére
Nekem majdhogynem ugrál az asztalomon, ha a rezgő is aktív.
Joe bácsi, te megint hozod a formádat
Én kb 3/4-ed éve használom. Zsebből ki, be. Tokból ki, be.
Kézben is van eleget.
Nyoma nincs az általad említett, lekopott "gagyi" fémszínűre festett műanyag kopásának.Találj ki valami mást
Mindenkit megnyugtathatok, nem kopik, nem karcolódik. A hosszú hónapok óta való használatnak nyoma nincs.
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Joe bácsi
őstag
Azt mondod, h. én hazudok??!!!!
Amit a 2 db szememmel láttam és a párom is látta, az nem úgy van???!!!!Na ne már, h. a fényes felülete nem karcolódik!! Persze még hajszál karcok sincsennek rajta!!!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Niowex
csendes tag
válasz Joe bácsi #701 üzenetére
Erős a rezgőmotor, megérzi az ember erősen.
Erről a lekopott történetről eszembe jutott egy kicsit régebbi eset.
Én most N73-ról váltottam ilyen telefonra, 3 évig használtam az N73-at. És mielőtt megvettem volna, többször voltam Media M.-ban és máshol, hogy kezeimbe tudjam venni, meg tudjam nyomkodni kicsit. És akkor láttam már olyan N73-at, aminek ki voltak esve a billentyűi! Egy másik N73-nak pedig a navigációs pöcke nem volt már meg. Én használtam a telefont 3 évig, és azon kívül, hogy a hátoldalán kicsit megkopott a NOKIA felirat és az ezüstös gombokról lejött az ezüst, azon kívül nincsen semmi látványbeli hibája. Én nem tudom mit csinálnak ott egyesek a kitett telefonokkal ...
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy ebből, hogy ezt láttad, nem feltétlen kopna le a te telefonodról ugyanígy.
-
col
addikt
válasz Joe bácsi #705 üzenetére
Nem az volt a célom, hogy az igazmondásodat kérdőjelezzem meg.
A te értékítéleted, illetve véleményed sokszor elég keményen és negatív felhangokkal fűszerezetten szubjektív.
Ellenben ha meggyőzne arról, hogy amit láttál az nem jellemző, akkor szívesen felajánlom, hogy nézd meg személyesen és vedd a kezedbe a majd' 3/4-ed éves - mindennap használt - telefonomat. Láthatnád így te is, hogy semmi karc, kopás, egyebek. Ennyi...[ Szerkesztve ]
-
Cho Simba
tag
A rezgője szerintem lehetne erősebb is. Mondjuk ha asztalon van, akkor kb szívinfarktus ahogy ugrál, de farmerzsebben hordva már volt nem fogadott hívásom nem is egy.
Csuda se érti, lehet hogy most így télen le van fagyva a combom és nem érzem ?Az ezüst körbefutó izé az tényleg műanyag, de nem kopik nekem sem. Sőt, a hátulján a felső kisebb fekete darab is műanyag, csak az alsó nagyobb aksifedő a fém.
-
col
addikt
válasz Cho Simba #708 üzenetére
Én az övemen hordom tokban, vagy szintén tokban a szabadidőnaci zsebében. Szoktam érezni a rezgést is, de alapvetően a hangjelzésre figyelek.
Amúgy ha az asztalon van tényleg kisebb frászt okoz, úgy zörög, ugrál a rezgés miatt..Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Cho Simba
tag
Az övtáska tényleg jó, a 6230i-t hordtam abban. A táska hozzáért a medencecsontomhoz, szóval egyből megéreztem ha rezeg
6700 új bug:
Médialejátszóban nem lehet felfelé álltani a hangerőt csak lefelé
Kiléptem belőle, kipróbáltam a normál hangerőn, ott működött. Visszaléptem a médialejátszóba és akkor már jó volt ott is.
Apró izgalmak az életben -
Joly
csendes tag
Sziasztok!
Január közepe óta van 6700-ám, imádom. Viszont körülbelül egy hete bekrepált a kamera. Ha bekapcsolom a kamerát csak bevillan az a kép, amit "lát" a telefon, utána elsötétül. Ugyanakkor fotót viszont csinál, viszont gyengébb minőségben, hosszában futó vékony, világos színű csíkokkal. Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem, írjon, mert igazából nem tudom, mitévő legyek. Gondoltam szoftverfrissítésre, esetleg arra, hogy visszaviszem, de egyelőre tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a választ!
-
col
addikt
Ha januárban vetted, akkor még bőven garanciális. Vidd vissza. Ennél jobb és okosabb tanácsot nem hiszem, hogy kapsz bárkitől is. Más ötletet sem hiszem, hogy kapnál, hogy és mi módon javíthatnád meg otthon saját magad... Nincs értelme mire várni.
Nem szoftverfrissítési gond, az amúgy sem hiszem, hogy megoldaná, ráadásul nincs is még friss szoftver rá, hanem inkább "vas" probléma szerintem.
(Úgy gondolom, a kijelzője a hibás, illetve a kamera és kijelző kapcsolata, ami lehet szoftver de hardver hiba is. Szerviz...)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Joly
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Megfogadom a tanácsotokat!
-
Joe bácsi
őstag
Hívás közben hívásidőt ír ki?
-
col
addikt
válasz Joe bácsi #724 üzenetére
Igen, kiírja, ha beállítod.
De az alábbi linken megtalálod a magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet is. Ebben minden kérdésre választ kapsz, ami a telefon kezelése, tulajdonságai és beállítása körében felmerülhet.
Nokia 6700c felhasználói kézikönyv
Eredményes olvasgatást és böngészést....
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Tudom hogy ez nem ide tartozik de lenne egy kérdésem. Honnan lehetne sony ericsson w300i hez letölteni illesztőprogramot??? De olyant ami jó is hozzá? Előre is köszi!
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
meroly
veterán
Igen, alapjában véve nokia párti vagyok, de sok érdekes funkció kimaradt eddig a zárt oprendszerükből.
Ja és az egyenesen nem fér a fejembe, hogy a 2330c-n az órát miért nem tudom normális méretűvé állítani? Vagy elfoglalja az egész képernyőt, vagy nincs... nade ez nem ide tartozik....BLUE TORNADO: itt kérdezd meg, vagy a telefon topikjában.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
col
addikt
válasz BLUE TORNADO #728 üzenetére
A SE támogató oldaláról, vagy a www.zedge.com-ról.
-
col
addikt
Sajnos minden telefonnál (nemcsak a Nokiára érvényes) van olyan funkció, ami máshogy is (jobban is) lehetne, vagy bele lehetne tenni olyan funkciót is, ami hiányzik, de másban megvan. És ráadásul mindenkinek más a fontos, más az igénye. Nehéz olyan készüléket előállítani, ami mindenki igényeit kielégíti. Talán nem is céljuk ez a gyártóknak...
-
meroly
veterán
Ezt megértem, de azért az ne minősüljön extra felhasználóspecifikus igénynek, hogy az órát ne teljes képernyőben, hanem (ahogy a régebbi S40-nél) a jobb felső sarokban piciben is meg lehessen jeleníteni. Mert vagy óriási és elfoglalja az egész képernyőt, vagy nincs óra, ez a két lehetőség. Most szerkeszthetem a háttérképeket hogy ne takarjon el belőle fontos részeket az óra.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
-
Beck86
csendes tag
Hali mindenki
én szeretnék egy ilyen telotviszont csak cserélnék
nekem van egy Nokia 6600i slide-om
2009.12.21 töl van hozzá gari
s nulla karc van rajta olyan mintha zsir uj lenne
van töltö meg headset hozzá
akit érdekel irjon
vagy hivjon +3670 413 06 71 -
meroly
veterán
-
Joe bácsi
őstag
Bocs, ha már kérdeztem, de rövid az eszem. Egyedi csengőhangot lehet beállítani bizonyos nevekhez a tel.könyvben anélkül, h. csoportot hoznék létre minden névhez külön?
-
col
addikt
válasz Joe bácsi #737 üzenetére
Nem.
De annyi csoportot (akár egy nevet tartalmazót is) hozol létre, amennyit akarsz és így ezekhez olyan csengőhangot rendelsz, amilyet akarsz. Nincs számbeli korlát a csoportokra, a telefon memóriájából meg gazdagon futja....
Egyedileg nem lehet.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Niowex
csendes tag
Sziasztok!
Valahogy nem működik nekem az érintéses dolog. Hiába koppintok reá kétszer a kijelzőre, nem némítja le a hívást és mást se csinál. Pedig bekapcsoltam a sensort. Mi lehet a baj ?
Vagy csak valamit rosszul csinálok ?
Nem hagy nyugodni ez a dolog, sokat segítenétek, ha tudnátok tanácsot adni -
col
addikt
Próbálj a hátlapon, a kamera környékén bebocsátást kérni (koppintani), mert ott van a szenzor. És nem "kapirgálni" kell, hanem határozottan odakoppantani, persze nem behorpasztani a burkolatot ezzel.
-
Joe bácsi
őstag
Ezt az elb@szott dolgot! Miért pont a hátulján kell kopogtatni???? Amikor az asztalon van nem lenne egyszerűbb a kijelzőn egy ponton kopogtatni????
-
col
addikt
Hát nem annyira jogos és okos kérdés. Ugyanis az előlappal és bill-el felfelé lévő készüléket minek kopogtatni? Ezeket a dolgokat (óra előhívása hívás némitás stb) ilyenkor sokkal egyszerűbben a bill-el elintézheted. És ez így a logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest