- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
van egy kissé vegyes érzelmekkel telt hírem az aksiról:
tegnap este töltöttem fel először. Barátnőm játszott rajta 10-15 percet azzal a bogyós játékkal.
Ma 3 ember végigtapizta, nézegette, piszkálgatta az új jövevényt, fényképeztek vele 3-4-et vakuval, én telefonáltam vele 3x egy rövidet, összesen szerintem 10 percet, írtam 2 SMS-t és hallgattam rajta 1,5 óra zenét fülhallgatóval, most érzem haza.
Töltés jelzés maximumon van továbbra ispersze ez nem jelent semmi konkrétat, majd szólok ha lemerülök először, megvárom, hogy ki is kapcsoljon és leírom, hogy addig mit csináltam vele. Holnaptól több telefonálás lesz, mert barátnőm elmegy és vele ingyen beszélek, holnap meglesz a fél óra beszélgetés az tuti.
egy feature ami tetszik és ma vettem észre: könyvtárban voltam és lenémítottam, közben ment a zene, kaptam egy SMS-t (az még nincs beállítva, hogy ha be van dugva a füles akkor rajta nyomjon hangot, de ezt el is árulhatja valaki, hogy hol tudom beállítani ) és mivel nem vettem észre, folyamatosan szolidan villogott a középső fehér gombja.
-
Kucumalac
csendes tag
Sziasztok, én most vettem kedden egyet, de 2 nap múlva visszavittem, mert recsegett a hangszórója telefonálásnál, meg csomószor elhalkult. Megnéztem, a fórumon nem én vagyok az első aki ezt írja sajna. A lényeg az, hogy kaptam egy másikat, és az alapjáraton nem recseg, de ha kicsit erősebben odanyomom a fülemhez, vagy ha kicsit hozzáérek újjal a hangszóró környékéhez, de főleg a NOKIA emblémához, elkezd recsegni, meg elhalkulni. Holnap, azaz ma megint vissza fogom vinni, de mostmár a pénzt kérem vissza, mert ezek szerint a boltban csak ilyen van. Én 89990-ért vettem az mgsm-nél (www.mgsm.hu)
Azt szeretném kérni, hogy írjátok le nektek mi a tapasztalatotok a hangszóróval kapcsolatban. Köszi előre is. -
AMD Power
titán
válasz scofield82 #904 üzenetére
Komoly...
Pedig ezt idővel rá kéne tolni....
-
törölt tag
86k Partnero GSM
Van valakinek valamilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban? -
dani54
tag
válasz #07144704 #910 üzenetére
Hali, én itt vettem a mostani N73 ME-t. A bolt rendben van, csak pár apróságot megosztok. Amikor először rendeltem meg, és nem jött meg két napon belül felhívtam őket, hogy most mi van... Kiderült, hogy véletlen kitörölték az sms-t (ugye ilyen módon kellett rendelnem) szóval újra el kellett küldenem, de akkor már rendben volt. Veszprémben lakom és meg jött a második munkanap. Igaz nem egy extra fülest kaptam, hanem egy simát, de akkor a fórumokat olvasva sokan jártak így. Érdemes nekik írni, hogy mik vannak a dobozban, illetve, a garanciával kapcsolatban, mert azt hiszem ez az ár a bolti garival van. 2-3 ezer a gyári gari, ha jól emlékszem. Amúgy másfél éve az N73 van, szóval jó telót adtak
-
FireFoxer
tag
olyan bolt nincs ahol kezdőrészlet után havi részletre lehet megvenni a telefont ?
bakfitty...
-
törölt tag
pl itt [link]
-
asysoft
aktív tag
válasz FireFoxer #913 üzenetére
Tudtommal EDigitalban pl lehet.
5800 tulajokhoz lenne egy hülyének tűnő kérdésem (már korábban is felmerült, de válasz úgy rémlik, hogy nem érkezett): LED vaku csak fotózásra jó, vagy van benne zseblámpa funkció is (esetleg külön programmal)? K550i-mben nagyon megszoktam.
Szerk: megelőztek[ Szerkesztve ]
-
-
asysoft
aktív tag
Zseblámpával az a gond, hogy nem mindig van nálam Mindegy, ennek hiánya nem kizáró tényező, megvárom, míg lejjebb megy az ára a készüléknek, aztán én is "csatlakozom a klubhoz", addig is fejlődik a platform (mind firmwarek, mind software támogatás terén) .
scofield82: ez a workaround nekem is eszembe jutott, kicsit körülményes, de jobb, mint a semmi. Külön szoftver megjelenésében még bízhatok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Partnero gsm-nek küldtem mailt és azt mondták hogy a 86k-s az bolti garis, de 89k-ért lehet 2 év Nokia garisat is kapni.
-
33as
senior tag
Tessék itt a QuickOffice_S60_5_0_QO_for_Tube_PR1_0.rar link.
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
wrcboy
csendes tag
feltettem, doc, xls és ppt gond nélkül megy
a kompatibilitásnál igen-re kell menni
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
-
Első Nokia telefonod? Mármint így az igen/nem miatt
Abból a három felrakott cuccból az utolsó, az LM a License Manager rövidítése. Az kell a másolásvédelemhez meg törések ellen, de persze nem ér semmit. Szükséges rossz.
Nem tudom van-e memóriakártyád, ha van, és nem kérdezte hova települjön, akkor az egész a C: meghajtóra ment.
PC Suite módban ha minden befejeződött, nyugodtan lehúzhatod.
“All nothings are not equal.”
-
ALI_G
veterán
első nokiám
másolás védelem? mert ez nem ingyenes nokiásoknak? Mármint az only read üzemmódja.
persze, benne van a 8 GB-os, nem kérdezte hova települjön.
miért rakja a C-re? hülye szoftmegnéztem, C/system-ben van quickoffice mappa, de nem látok benne csak két üres mappát. Hogy tudom a memkarira telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
De, a read-only verzió ingyenes, de attól még ugyanúgy felrakják a pesztráló programot is - gondolom jól bele van szőve a forráskódba.
Sőt, azt hiszem a korábbi verziókban úgy volt, hogy a demó programon belül meg lehetett venni a teljes verziót, és nem kellett hozzá újratelepíteni se, csak megdumálta az LM-mel.
Nem veszélyeztet más programokat amúgy.Ha nem kínálta fel a választási lehetőséget, akkor csak a C:-re lehet telepíteni, nem tudod átrakni kártyára.
A program lényegi része amúgy a \sys\bin könyvtárban van, de ahhoz nem férhetsz hozzá, hála a Platform Security-nak...“All nothings are not equal.”
-
ALI_G
veterán
igen, megtaláltam első klikkre, hogy hol lehet megvenni azonnal a progiból a fullos verziót File/új doksi és már is mondja a magáét.
Amíg 4 mega a progi addig nem vészes, de egyszer elfogy az a 70 mega. WM-es PDA-mra sec perc betelítettem a 128 MB SDRAM-ot progikkal (még 2003-as WM, ott ram-ba települtek a cuccok), de szerencsére ki lehetett kerülni, hogy flash-re telepítse magát.
-
ALI_G
veterán
valahol beállítottam, hogy jelezze ki a beszélgetési időt, de nem jeleníti meg még sem A kimenő/bejövő hívásoknál a név-nek nincs olyan tulajdonsága (mint szokott lenni), hogy "idő" vagy valami ahol írná, hogy meddig beszélgettem.
-
wrcboy
csendes tag
az új (11-es) firmware-ről van valakinek hivatalos(közeli) infója esetleg?
itt olvastam róla: [link] -
csutkaa
senior tag
ígérem ez az utolsó videóm
-
:ben:
csendes tag
Formáztam a mem. kártyát, és soft reseteltem a *#7370# kóddal, erre kb 17mp alatt nyitja meg a képek mappát.. Lehet ettől, vagy vmi gond lehet a memóriakártyával, vagy mi okozhatja ezt?
-
ALI_G
veterán
van valakinek jó kis mp4 konvertere? divx-et akarok felrakni, csak hát még nincs eljátszó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest