Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Illető

    tag

    A telefon színével kapcsolatban: nem igaz, hogy csak az a csík színes az oldalán, a hátlap árnyalata, az előlap kerete és a teljes középső rész kék illetve bordó. Rendes fényben látszik. Tehát csak a kijelző körüli rész egyforma, ez mindegyik változatban valóban fekete. Az esetek nagy részében persze ez nem feltűnő, nekem kék van, ami nem tetszett eleinte, de a gyakorlatban ritkán tűnik fel.
    Csak a gyári piros Sound waves témát tudnám végre megtalálni valahol... és remélem, a menüeffektek is szerkeszthetőek lesznek idővel. Ez a randomizált megoldás eléggé szedett-vedett.

    A teljes kijelzős qwerty billentyűzetnél írtátok, hogy nagyon nehézkes az ékezetes karakterek elővarázsolása, mert a többoldalas listából kell kibogarászni. Ez nem így van, hiszen a kiosztás jobb oldalán ott vannak az ékezet-gombok, amik után magánhangzót nyomva megkapjuk a kívánt ékezettel ellátott betűt. Ez viszonylag normális és elég gyors megoldás, megkockáztatom: gyorsabb, mint az iphone megjelenő listája. Visszaolvastam, először nekem sem tűnt fel ez az opció. Ti tudtátok? Mert így értelmet nyert a full qwerty - marha gyors a szövegbevitel így. :)

    [ Szerkesztve ]

    Aki nem kíváncsi, az minek él?

Új hozzászólás Aktív témák