Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
Nekem az jött le például a felmérésből, hogy a nép nem sokat tud a témáról (finoman szólva) és a valódi előnyökről, hátrányokról.
Félnem attól amit nem értenek, fennakadnak lényegtelen vagy megoldódó problémákon,
bizonyos problémákról meg akkor sem hajlandók tudomást venni ha elmagyarázzák.Drága kampányokba fog kerülni hogy megkedveltessék ezeket...
Valódi, általános tájékoztatásra is szükség lenne mielőbb, az autómárkák marketingje mellett.Én már várom hogy értem jöjjön egy kocsi ha mennem kell valahova, és azt is hogy meg tudjam fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest