- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Jöhetne már ide is. Olcsó Nexus, tökéletes!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
tom956ster
aktív tag
Ennyiért igazán rendben lenne, bár kérdéses, mibe fáj a kétéves rablánc...
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Cyberpunk
félisten
Egyáltalán minek egy FB mobil?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Pedig maga a készülék jó.
<< Heimdal >>
-
mathaus=)
senior tag
Ha itthon ilyen áron lehetne kapni akkor megvenném minden fbs szart törölnék róla és hasznalnam egy Nexuskent Jolenne ha jönne ide is bár mi általában a jó dolgokbol kimaradunk..
-
daniel909
addikt
jöhetne tényleg hozzánk is, főleg ha nexus szerű lesz a támogatása. letakarítva a fb homeot lenne egy fasza kis telefonunk
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
|AP|
veterán
Azonnal megvenném, ha kapni lehetne itthon! És persze nem a FB miatt.
-
Dany007
veterán
Jó kérdés. De én pont ma olvastam a blogon egy olyan bejegyzést, ahol az illető direkt Facebook-ra keres fizikai bill-es telefont.
Illetve úgy írta, hogy elsődleges szempont a netezés, azon belül is a FB. Tehát ő már kifejezetten erre a célra akar mobiltelefont venni.
Ezek után én nem csodálkozom ha van akinek a HTC first kell így home-mal együtt. Persze amint az a cikkből is lejön, sokan azért nincsenek. -
zkosaras
aktív tag
Facebook ide vagy oda, ez egy nagyon jó specifikációval rendelkező mobil (erős vas, szép kijelző, még elfogadható méretben). Kár, hogy a HTC jött elő vele, mert ha esetleg kapható lesz mifelénk is (mint FB-mobil, vagy mint M4, vagy mint akármi más) tuti hogy túl lesz árazva.
-
peestee83
aktív tag
Nagyvonalú leszek...Itthon adnék érte 10$-nak megfelelő kemény magyar valutát is - jó előfizetéssel
De annyiért az életben nem veheted meg majd itthon - leszámítva a 25.000 Ft-os előfizetéssel.
Maga a gép tetszik (FB Home annyira nem érdekel). Vajon mekkora adatforgalmat generálhat ez a Home alkalmazás....Cor ne edito
-
őstag
válasz tom956ster #2 üzenetére
Mondjuk 2 éves Vodafon red-l
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Aakisan
senior tag
Ha nekem lenne ilyenem azonnal tolnék rá egy facebook nélküli romot.
-
Vadmeggy
aktív tag
-
daniel909
addikt
áááh. már az elejét látszott h hatalmas bukás az egész. egyrészt a fiatalok közt is ciki egy FB mobil, másrészt a launcher nem ad kb semmit, harmadrészt ott van a fb launcher letölthető pár telefonra. sőt rá hekkelhető bármelyikre.
életképtelen volt az egész.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Aakisan
senior tag
Ez a facebook Home egy kicsit túlzás szerintem.
-
-
-
osztraksajt
őstag
Hát valahogy sejtettem...
-
HARDVERAPRÓD
Nem sok jövőt jósoltam neki..és tessék.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
osztraksajt
őstag
válasz tom956ster #2 üzenetére
40USD cca 10k havidíj.
hálón belül full ingyenes.
450 perc duma hálón kívűl csúcsidőben, a le nem beszélt perc átmegy a következő periódusra,
korlátlan beszélgetés este 9-től reggel 6-ig,A net viszont hozzá brutál drága, 300mb 20 usd. Nesze neked LTE...
-
waccamár
senior tag
Én várom hogy megjelenjen itthon is.
Nekem N4-em van, barátnőmnek keresünk pont telefont, ez tökéletes lenne, ha az árazása jó, pl. még akár a 25k is elfogadható lenne, 2 év szerződéssel.
egyébként én nem értem ezt a szerződéses fennakadást (annak ellenére hogy N4-et függetlenül vettem, de ennek más oka volt), előfizetés így is úgy is kell, és 2 évente elég telót cserélni, ha csak nem vagy nagy tech-fan, és szereted sűrűn cserélni a telódat (2éven belül)
Persze a FB Home menne le egyből bekapcsolás után, plusz biztos vagyok benne hogy azért lesznek rá rom-ok.Más: tavaly a HTC bejelentette hogy csak a 3 "alap" One szériás telefonuk lesz, semmi több, aztán jött a többi, OneX+, SV,SX, meg mindenféle variáns. Idén megint azt mondta hogy egyetlen telefonjuk lesz, a ONE, erre itt van a First is, ami egy HTC telefon még akkor is ha FB telefonnak mondják...
-
A Blinkfeedbe berakhatsz egy csomó híroldalt, kütyüportált és több féle közösségi hálót is nem csak az FB-t. Attól függ mire akarod használni, de a közösségi hálókat teljesen ki is hagyhatod belőle.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
G4bi89
senior tag
Nexus-nak nem nevezném mert oké, hogy stock android ha fb home -ot kidobjuk, de a hivatalos frissítéseket nem fogja megkapni vagy ha mégis akkor sem egyből.
Lásd alapból 4.1.2 -vel jött Nexusok meg 4.2.2 -ön állnak már pár hónapja.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Titan44
tag
Na majd jön a rom cserélgetés...
Jó vétel egy dolcsiért.A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
daniel909
addikt
de arra kíváncsi lennék jön-e rá support rendesen vagy sem... ettől függ minden, mert ha 2évig jön rá új droid akkor best buy.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
joey04
titán
Miért üti bele mindenki olyanba az orrát, amihez nem ért? Értem ezt leginkább a nagyokra. A Google jó pár projektje is megbukott már, a MS sem ért a keresőhöz, ahogy az alma sem a térképhez, és ahogy a samunak is hülyeség saját store-t üzemeltetni az androidos készülékein. Na ugyanígy hülyeség a fb home és a fb mobil. "Mindenki" használja, nagyon sokan majdhogynem elsődlegesen erre használják a készüléküket, de az nem pálya, hanem egyenesen ciki, ha feloldásnál phicsák vannak egy csaj készülékén, vagy félmeztelen pasik egy férfi készülékén, mert a -remélhetőleg- ellenkező nemű ismerőseik ezeket pakolják ki. Ahogy nem kell oda sem elütött kutya, sem ezer egyéb. Mindenki talál olyan tartalmat (egyre többet) az üzenőfalán, amit nem szeretne viszontlátni a készülékén feloldásnál, azt meg pláne nem szeretné, hogy más is lássa.
-
sing1ep1ayer
őstag
Itthon ez 2 év hűséggel lesz 350 dollárnak megfelelő forint.
-
Ati1979
veterán
Fölösleges telefon...
-
-
blade zte
őstag
válasz sing1ep1ayer #36 üzenetére
Igen, itt Magyarországon a 2 év hüség, és elöfizetés ilyen trutyi. Csak levonnak olyan 10%-ot a telefon árából, és hozzáadják az elöfizetés lebeszélhetö pénzéhez. Néztem volna, hátha találok elöfizetésért egy olcsóbb telefont, és...
Xperia z 200 helyett 190ezer 2 év elöfizetésért, váó mindjárt rámaszturbálok erre az árra. Ez biztos az év akciója lesz!Oppo find 7 astro black
-
Pőze
aktív tag
Rendes facebook app sincs, de fb telefon már van az a lényeg
-
subset
senior tag
jöhetne-jöhetne
Használj Te is szabad szoftvert !
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest