- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Amúgy eleve rosszul nyúlt a YT a copyright kérdéshez. A DMCA legitimizálja a YT tartalmak döntő többségét, mégis a YT fordítva közelítette meg a problémát. Te bizonyítsd, hogy a tartalmad a DMCA alá esik, nem pedig a "vádlónak" kellett indokolnia megfelelően, hogy miért nem.
Amúgy szerintem nem is a nagy youtuberek kiszállása lesz a fájó. Lehet, hogy van x millió megtekintésük minden videón, de nagyon kevesen járnak fel csak és kizárólag 1 ember miatt. Inkább a sok diverz kis csatorna eltűnése fog fájni, amikor a követett 10-15 csatornádnak megszűnik a 80%.
Jelenleg 2 dolog miatt nem hullik szét az egész YT: 1. Pateron. 2. Direkt szponzoráció (bár ez megint csak bizonyos nézőszám mellett merülhet fel egyáltalán)
Én esetleg azt tudom elképzelni, hogy YT-on is bevezessék a donate rendszert mint Twitchen. Az szerintem sok problémát megoldana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest