- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz honda 1993 #48 üzenetére
"Vannak a "nagy" gyártók (samsung, apple, sony, nokia) ezeknek régen nem akadt konkurenciájuk, de manapság csak az veszi az imént felsorolt gyártók telefonjait, AKI EGY KICSIT SEM ÉRT A TELEFONOKHOZ"
Nem, nem azért. Azért mert az tetszik éppen. Ostobaságokat ne írj már. Azt hiszed csak és kizárlag tudás alapján lehet telefont venni?
"Akinek van egy kis esze, az látja hogy pl a xiaomi, vagy mondjuk inkább a meizu fele annyi pénzért kb 2* jobb telefont árul mint az apple."
Az, hogy kinek mi a jobb ne te dönsd már el hanem mindenki saját maga. Az, hogy papíron mi fest jobban az semmit sem jelent 2 különböző operációs rendszerrel ellátott készülék esetén. Lehet, hogy elfogult az iPhone-al kapcsolatban, de te meg a kínai csodákkal kapcsolatban vagy ugyanilyen.
-
tomboy0013
veterán
válasz honda 1993 #50 üzenetére
Nyilván én nem látok a szememtől
-
munnergep
senior tag
iOS fut rajta?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
David75
őstag
Miért van az, hogy ma aki vesz egy kínai telefont egyből szakértővé válik? Pár dolgot tisztázzunk, attól hogy a baráti körödben mindenki Kínából rendel telefont mert olcsón egész jót kap, az világviszonylatban semmit se jelent. Itt a szigetországban és valószínűleg mindenhol nyugaton csak egy nagyon szűk réteg van aki hajlandó lenne kínai telefont venni, mindenkinél iphone-t, samsungot, sonyt vagy valami lumiát látok. Márpedig a felvevö piac a nyugat, itt pedig ez sose lesz trendi.
Az az anyaghasználat, szervíz, garancia, szoftver támogatás ami a kínai telefonokkal jár az messze nem a minőség.
Az ár pedig nem azért annyival olcsóbb mert a szemét multi lehúz a kis kínai mobilgyártó meg egy szeretet szolgálat, hanem azért mert drágábban a kutya nem venné meg, de ahogy egyre népszerűbbé válik és nagyobb piacuk lesz, az ár is felzárkózik a nagyokhoz.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Paul119
addikt
aki nem ert a telefonokhoz ? ezt te sem gondoltad komolyan elobb veszek s4et vagy htc onet mint kinai csoda mtk chipsetes mobilt ( snapdragonnal mar talan) mert hogy teljesitmenyben a nyomaba se szagol az is fix antutu es egyebb pont szamokat meg felesleges linkelni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Touch-ko
őstag
Azt hiszem masok mar reagaltak a kommentedre helyettem
-
tomboy0013
veterán
válasz honda 1993 #59 üzenetére
Te skizofrén vagy? Vagy csak simán nem emlékszel mit írtál néhány hozzászólással ezelőtt?
Idézlek:
"Mar csak arra lennek kivancsi hogy ez a sok buta valasz ami nekem szol, hogy kerulhetett ebbe a topicba?
Ugyanis ez pont nem egy samsung, vagy sony vagy apple topic."Ismét idézlek:
"Vannak a "nagy" gyártók (samsung, apple, sony, nokia) ezeknek régen nem akadt konkurenciájuk, de manapság csak az veszi az imént felsorolt gyártók telefonjait, AKI EGY KICSIT SEM ÉRT A TELEFONOKHOZ"Most már leesett, hogy a sok "buta" válasz a te "buta" felvetésed miatt került ebbe a topikba?
Kérlek most már hagyd abba az ostobaságok terjesztését és az emberek lenézését. Bámulatos, hogy képes vagy lenézni másokat azért mert nem kínai mobiltelefont vesznek de ezt inkább ne reklámozd mert téged minősít. -
Touch-ko
őstag
válasz honda 1993 #63 üzenetére
100 valasz? Lol
Okay,leirom a velemenyem. Mi a kulonbseg kozottem es nehany hozzaszolo kozott?
En tudomasul veszem, hogy valakinek ez jon be, nem "idiotazom, birkazom, ..zizom, ujgazdagozom" le oket.Nem probalom bizonygatni, hogy rosszul dontottek, mert nem erdekel ki milyen telefont hasznal.
Nem all szandekomban vitat kezdemenyezni, olyan vitat ami csunyan elfajul. Nem szoktam szidni mast, foleg nem kozos forumban.Leirtam a velemenyem, tobbszor is leirtam, hogy olvassak el az elso HsZ-em utolso mondatat, ennel tobbet mar nem tudok tenni. Kimasolom megegyszer, hogy TE is megertsd:
"Nekem nagyon, nagyon nem szimpatikusak (ha nem bunkosag es ha lehet ilyet irni egy Xiaomi forumon)
Ha nem, akkor elnezest minden XIAOMI fantol."
ugy gondolom korrektul jartam el.
Leirtam a velemenyem amit a mai napig fenntartok. Ennyi. Ezt lehet elfogadni, lehet nem elfogadni, am idiotazni, birkazni, hulyezni teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz honda 1993 #66 üzenetére
Egyszer irtam le jottek a kommentek, es latszolag nem olvastak el az erveimet, ezert le kellett megegyszer irnom, hogy nyilvanvalova valjon
@DavidWwody:
Mutass olyat ezen a forumon amikor szidtam, anyaztam valakit.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz honda 1993 #61 üzenetére
Gratulálok a szövegértéshez Nincs több hozzá fűzni valóm, nem érted a magyar beszédet és még azt sem tudod te magad miket hordasz össze. Nem is erőlködök tovább. További szép estét
-
dezs520
senior tag
válasz honda 1993 #71 üzenetére
...édes istenem...te kivagy te?...meg egyáltalán honnan?
-
janeszgol
félisten
válasz honda 1993 #81 üzenetére
Igen egy Xiaomi topik, ahol te emlegetted, sőt le is nézted megnevezve más gyártók vásárlóit. Tehát te (is) Samsungoztál, Sonyztál stb ebben a xiaomi topikban.
Érted? De tényleg! Érted? 21 éves lehetsz, egyetemista talán. A szövegértelmezésed kritikán aluli. (Mivel azt sem érted, miért reagáltunk neked.)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz honda 1993 #77 üzenetére
Belátom, nem túráztatom ezen magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest