Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Szegény tűzróka takaréklángon van.
-
fi:zi'k
nagyúr
A cikkben szereplő képet nem lehetett volna megoldani kevesebb belógó vezetékkel?
-
joey04
titán
korrekt gondolatok, a firefox meg tényleg fos.
-
JanR
addikt
Értem én, jó hozzáállás, de szerintem túlzottan is a "felhasználókra" koncentrálnak. Nekem az általuk felajánlott EUI nem tetszik, a saját fejlesztésű processzoruk meg szar (MÉG MINDIG EGYÉNI VÉLEMÉNY). Huawei-m van, mielőtt még valaki megkövezne. A telefonok anyagminősége jó (P6, Y300), de a saját fejlesztésű UI okádék.. legalább is nekem nagyon nem jön be. Sajnos annyira nem vagyok megelégedve vele, hogy váltok telefonmárkát, mert ne erőltessék rám az EUI-t (windows 8/8.1 - ugyan ez az eset).
A másik meg, hogy papíron szép és jó ez az erős hardver, de annyira nincs rá támogatottság, hogy az általam használt programok többsége csak döcög rajta
-
halkow
őstag
Firefox OS sem áll
még készen arra, hogy a
Huawei telefont építsen köré.Ez így van csak égés lenne kiadni egy ilyet
-
kolosanyi
veterán
Tényleg korrekt.
-
mmmb80
tag
Amíg a FOS nem csak a firefoxOS rövidítése hanem a minősítése is, addig tényleg nem érdemes ilyen készüléket készíteni
-
takacsbotond
őstag
Egyetértek!Bárcsak így gondolkozna az összes gyártó!
-
Jeannie
senior tag
Korrekt
Kár, hogy mindenki kihátrál a Firefox OS mögül, de meg lehet érteni.
-
Felhasználói élménynek lehetne kérni, hogy ne legyen default az EUI? Vagy legalább kérdezze meg, hogy akarom-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest