- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Hmmm... a Diamondom utódjának el tudnám ezt képzelni
Sectumsempra - For Enemies
-
papi77
addikt
Ez már tényleg akkora,mint egy nagyobb tepsi
Az első: NOKIA 1611
-
hemaka
nagyúr
jó nagy, már-már túlságosan is
-
bolondember
MODERÁTOR
ezek a gépek már nem is PDAk, hanem már mikronettopok...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
czipaocsi
aktív tag
rövidebb, tömzsibb, mint a HD volt. Egyébként ez nem az, ami az oroszoknak készült? Ott van ilyen rendszer vagy rosszul tudom?
No mind1, én a HD-t is imádom/imádtam, ez is nagyon bejön, bár jóval szögletesebb.Róma... Gondolák...
-
Dare2Live
félisten
Nem úgy van, hogy a WIMAX megbukott és helyette az LTE lesz?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Stiky
senior tag
DreamPhone kategória. Nagyon tuti.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
orbano
félisten
válasz bolondember #4 üzenetére
a nettop egy asztali számítógép. ez minden csak nem asztali
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz bolondember #9 üzenetére
akármilyen pici is egy nettop, attól még egy desktopra való, monitor és billentyűzet nélküli számítógép
ez pedig egy telefon legfeljebb a mikronetbook lenne rá értelmes jelző, de még az sem az igazi.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
vehement69
senior tag
Óóó de kár, hogy nem VM 6.5 van rajta Úgy viszont verhetetlen lenne, lehet hogy iPhone 3G helyett is azt választanám (túl sok a ha, választottam volna ). Így is eléggé impozáns, tuti kis készülék. Azt hiszem veszek HTC részvényeket, ha vannak Szerintem egy-két éven belül (vagy már msot is? ) az okosteló piac egyenlő lesz az Apple-Palm-HTC trióval! Esetleg RIM.
I am cancer in your bones
-
orbano
félisten
válasz vehement69 #11 üzenetére
kissé hosszú a hsz-ed, le leszel moderálva (max 3 sor)
A vér nem válik VAZZE!™
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz vehement69 #11 üzenetére
mellékesen megjegyzem, szvsz nem tekinthető "okostelefonnak" az iPhone.
Palm majd akkor lesz egyeduralkodó, ha lesz GSM-es Pré - addig marad a Nokia-HTC-RIM-ésegykétkisebbgyártó az okostelópiacon...
-
orbano
félisten
válasz bolondember #15 üzenetére
miért nem tekinthető annak? miől éesz valami okostelefon?
A vér nem válik VAZZE!™
-
bolondember
MODERÁTOR
bevetted reggel a "kötözködöm-ma-bolonddal"-tablettát?!
az én szememben az az okostelefon, ami:
-széles szolgáltatáskínálattal rendelkezik
-operációs rendszer fut rajta, ami NEM zárt
-jól konfigolhatóköbö ezektől éesz vmi okostelefon. röviden, tömören.
ismét felhívom figyelmedet az SZVSZ-re...
-
orbano
félisten
válasz bolondember #17 üzenetére
tehát szabtál olyan önkényes feltételeket, hogy az iphonet mindneképpen kizárd. de nézzük:
-iphone széles szolgáltatáskínálattal rendelkezik. például joysticként tudod használni a számítógépedhez, tudsz rajta furujázni, vagy éppen emaileket olvasni, vagy éppen navigálni.
-nem tudom mi az hogy zárt, de bárki fejleszthet iphone-ra
-bármit be tudsz álítani egy iphoneon, ami szükségesnyilván nem tökéletes, és fogalmam sincs mi Neked az etalon, de szerintem messzemenőkig kielégíti az okostelefon fogalmát az iphone. persze ha úgy definiáljuk, hogy az az okostelefon ami "okosabb", mint az iphone, az más
A vér nem válik VAZZE!™
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Rafi, szerintem is okostelefon az iPhone.
Úgy tudom, hogy régen úgy voltak megkülönböztetve az efféle készülékek, hogy milyen programokkal voltak bővíthetők, ha közvetlenül/natívan/ahogy tetszik lehetett fejleszteni az adott rendszerre, akkor okostelefon volt a cucc - lásd S60, amin ugye nem csak a Java ment. Ilyen értelemben egyértelműen okostelefon az iPhone, de... igen, van de, ez pedig az AppStore, mert bár valóban bárki fejleszthet az iPhone-ra, az már nem biztos, hogy el is jut a felhasználókhoz. Persze ott a Jailbreak pont ennek orvoslására, de az meg illegális.
Úgy mondanám tehát, hogy az iPhone legálisan használva fél-okostelefon, illegálisan használva pedig teljes mértékben az.
Megegyeztünk?
Netán sörözés, ha visszaértünk? Jövő héten előreláthatóan kicsit több időm lesz, mint általában. Esetleg szombat este, lehet, hogy még a Szasza is Pesten lesz.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
bolondember
MODERÁTOR
akkor egy sörszkander mellett eldöntjük.
Komolyra fordítva a szót - jailbreak nélkül igenis nem teljes értékű okosteló, ahogy mondod...
@orbano: olvasd el amit Bocha írt - tehát nem csak én vélem nem-teljesen-smartphone-nak nevezhető. és akkor, ha nagyon akarunk lovagolhatunk a ctrl+c - ctrl+v sztorin. mert azt még az én kis "idejétmúlt" w880-am is tudja, pedig nem "világmegváltó" okostelefon...
-
törölt tag
válasz bolondember #20 üzenetére
sőt, azt már a sokkal sokkal régebbi Siemens CX65-öm is tudta
nem rossz teló amúgy, de jobban szeretem a lágyabb formákat, amit nem vonalzóval rajzoltak. zsebnek is barátibb a szappan, mint a tégla. tudásban amúgy rendben van, bár lassan inkább LTE-re kéne gyúrni (persze odébb van, az oroszoknak meg most kellett valami).
nagyon komolyan gondolta a HTC úgy látszik, hogy a nagyok közé akarnak kerülni. részesedésben még nem sikerült, de telefonok minőségében és tudásában már simán megvan.
-
orbano
félisten
válasz bolondember #20 üzenetére
nekem meg a vindoz mobileos mpx220-am sem tudta a vágólap feature-t, pedig aztán ha az nem smartphone, akkor semmi sem
A vér nem válik VAZZE!™
-
wendy
csendes tag
sziasztok! van valakinek ilyen telefonja?
-
wendy
csendes tag
ezzel vitatkoznek, nekem mar van ilyen. csak valahogy hasznalhatova kene tennem, annyira nem tudok sajnos oroszul. ezert keresek barkit, akinek van ilyen keszuleke, vagy ert ezekhez, es tud nekem segiteni..
-
MODERÁTOR
-
wendy
csendes tag
válasz Viktor0610 #27 üzenetére
-
Mamuska
őstag
Ezt már lehet kapni a ruszkiknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok