Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeku
csendes tag
válasz Johnny Mnemonic #49259 üzenetére
Szerintem inkább hardveres hiba. Hibás lehet a mikrofon benne, vagy meg van szakadva a vezeték.
-
Zeku
csendes tag
-
Zeku
csendes tag
Ügyes reklámfogás volt, elhintették a tervét, de végül nem vállalták be. Viszont a Defy+ már megkapta az ip67-es minősítést. Én ha 30 000 körül szánnék rá, akkor egy új Defy+-t vennék 35e-ért. Anno amikor a Defy-t vettem, még 80e fölött volt az ára. Egy 30e körüli telefon soha nem fogja azt a kategóriát hozni,amit akkor kaptunk a Defy-vel. A tudás és a minőség megközelítéséhez legalább 50-60e kell, és az is a távolkeleti posta közreműködésével lefaragott árral számolva.
[ Szerkesztve ]
-
Zeku
csendes tag
válasz A_Papa #49353 üzenetére
Ezek li-ion aksik. A formázás nem sokat segít a kapacitásán, viszont a telefon elektronikának kell egy teljesen lemerült és egy teljesen feltöltött állapot a kalibrációhoz. Így tudja a legjobban kihasználni az akku kapacitást. Ha nem teszed meg akkor is fog működni egy elfogadható szinten, viszont minél többször lát egy teljes ciklust annál pontosabb lesz. Én csak 1 ciklust adtam neki, de használok battery calibration appot.
-
Zeku
csendes tag
válasz mclaren777 #49365 üzenetére
Volt már nekem is hasonló, Wajk MIUI alatt, csak az SD-n. Akkor jött elő amikor rádugott kábellel indítottam a telót. Elsőnek zavart, és leformáztam, de 2x már nem érdekelt, nem ártott semmiben.
-
Zeku
csendes tag
válasz repvez #49371 üzenetére
Nekem is van szivargyújtós töltőm, megy vele rendesen. A gond az olcsó kínai töltőkkel szokott lenni, mert pocsék a zavarszűrésük. Az viszont inkább a érintésérzékelést bolondítja meg.
Szerintem a tied szakadt lehet. Valamelyik 2 csatlakozólábnak össze kell lennie kötve ahhoz, hogy töltőnek érzékelje, és rácuppanjon az áramra. -
Zeku
csendes tag
válasz SzaboZE #49384 üzenetére
Kalibrálni próbáltad már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest