Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Meg tudjátok mondani, a CM11-hez melyik a javasolt baseband itthon (Telekom)? most a Central Europe 3.4.x-en van, ami a default, viszont elég sokszor újraindul a telefon, néha ki is írja a telephony problemet, amire azt olvastam, hogy jó a baseband váltás, viszont azt sehol sem láttam, hogy mire kéne váltani. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
NPeete
tag
válasz zsolesz6 #49117 üzenetére
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=207
Pontosan nem tudom melyik rész kell, meg még ezen belül is jó sok link van. Jó olvasgatást.[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
CM11-ről tudok nyilatkozni, azt használom már egy ideje: alapvetően egész gyors, szerintem alapvetően jobb a UI sebessége, mint a 4.3-nak ugyanannyi appnál, viszont van egy elég nagy bugja: hívás fogadásakor 2-8 mp alatt ébred fel a kijelző, ami azért eléggé ellene szól, amennyiben rendesen telefonálásra is használod a készüléket. Próbálják ezt megoldani, bár nem igazán tudja senki, mi okozza. Lehet hogy kijavítják heteken belül, de lehet, hogy így marad...
-
NPeete
tag
válasz warezxts #49164 üzenetére
Sajnos pluszt nem tudok hozzátenni, de én is pontosan ugyanígy jártam (illetve nem is a 4.2.7-el, hanem az egyel előbbivel - szóval legalább próbálkoznom se kell) Viszont mostanában a nightly CM11 egész jól használható (csak ki lett cserélve a bootmenü egy tapizós logon screenre, ami pár embernek nem működik, én azt nem próbáltam) (amúgy Defy+)
-
NPeete
tag
válasz warezxts #49166 üzenetére
Az abszolút alap Quarx-féle CM11-ről tudok csak véleményt mondani, azt használom december óta. Amúgy érdekes bug, hogy néha előjön ez a 'call delay', mikor hívnak 2-4 mp-ig nem tudod felvenni a telefont... Én mondjuk már megszoktam, de ez azért elég frusztráló tud lenni néha. Más problémát nem tudok mondani.
-
NPeete
tag
válasz repvez #49184 üzenetére
Első lépésként le kell cserélned a régi recoveryt (amiben még hangerő-gombokkal navigáltál) az új twrp-re (a nyomkodós) (update-recovery.zip vagy valami ilyesmi). Ezután újraindítod a telefont, de nem várod meg míg az android bebootol, egyből belépsz a kék lednél először a bootmenübe, onnan a custom recoverybe, ami már az új lesz. Nyilván ezt a lépést csak legelőször kell megtenned, ha később frissíteni akarsz CM11-et, a lényeg, hogy twrp legyen.
Ezután telepíted a romot amit szeretnél, majd - hogy elkerüld a CM11 egy bugját - elindítod a telefont egyszer, és megvárod amíg minden elindul. Ezután újraindulsz recoverybe (vagy bekapcsolod először a developer settingsben az advanced rebootot és egyből oda bootolsz, vagy bootoláskor lépsz be, ezt új romokon kicsit megváltoztatták, már nem kék ledkor kell le+hangerőt nyomni, hanem egy menügombot amikor bejön az erre felszólító kép asszem), ott telepíted a gapps minimalt, ezután már újraindíthatod, és nem fog fc-zni első induláskor sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest