Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicip
csendes tag
Sziasztok,
nekem is az akkutémával kapcsolatban lenne kérdésem.
Vettem a mobilehome-on egy gyárinak hirdetett akkut, de a behelyezés után a battery hd nem látja az akkut, egy eredeti motorolát kér. A töltöttség ikonon egy kérdőjel van, és az értesítő sávon az előző akku százalékos szintjét mutatja és arról az értékről nem mozdul sehova.
Az akku úgy néz ki, mint az eredeti, még a hologramm csík is rajta van.
Honnan veszi az infót a telót az akkuról? Valamivel eredetinek lehet láttatni?
A telót kb. 3 hónapja vettem használtan, 2.2.2 rendszer van rajta, állítólag rootolva van (superuser fenn van), de a Battery Calibration szerint nincs. A telót nem mókoltam, nincs is hozzá sem tudásom sem kedvem.
Ezzel lehet vmit kezdeni, vagy vigyem vissza az akkut a kerekedőhöz?Tudna valaki segíteni, köszi
Az élet lenyűgőző grafikájú 3D játék, csak sz@r a vége....
-
imicip
csendes tag
válasz imicip #49103 üzenetére
Megkerestek priviben az akkumizériámmal kapcsolatban, miszerint az egyik fórumtárs is bevásárolt a mobilehome-tól eredetinek tűnőt, és neki sem műkszik.
Az alábbit válaszoltam, ide is bemásolom, hátha érdekel valakit:
"Szia,szóval a mobilehome-on vettem mint motorola gyártmányt, de ahogy lemerült, már be sem kapcsolt. Írtam nekik, először készségesek voltak és kicserélik, de a válaszlevelemben megírtam, hogy személyesen bemegyek, és a honlapjukon hirdetett eredetit kérem, na erre már nem válaszoltak. De láttam náluk egy utángyártottat:
http://www.mobilehome.hu/cikk446/cikk453/Motorola_DEFY_XL_Akkumulator-MutatAlap.html
Ezt megrendeltem, a héten csütörtökön megyek érte, és ott rögtön ki is próbálom.
Mivel rendesen púposodott az eredeti akku, muszáj volt vennem egyet, és kapóra jött a tmobile ajánlata. Dobozos motorolát árultak a weben 3500.-ért, vettem is egyet. Itthon a kibontásnál látszódott, hogy 2011-es gyártású. Eddig úgy tűnik olyan is, nem bír ki egy napot, de még csak négy napja használom, ha nem válik be, viszem vissza.
Az akkuk ki-be pakolgatásánál összehasonlítottam őket, és alig észrevehetően de látszik a különbség, mégiscsak kínai másolat. A fólia nagyon jó a másolaton, még a hologram is kísértetiesen hasonlít.
Egyenlőre eddig jutottam, ha lesz fejlemény, írok."Az élet lenyűgőző grafikájú 3D játék, csak sz@r a vége....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest