Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz rtzmp #10303 üzenetére

    ezek mind olyan dolgok, melyek bosszantóak, és a gyári dolgok helyett vannak más programok...

    csak joggal mondhatja az ember, akkor minek vannak a gyári vackok - igen, vackok, hiszen sokszor csak annyit érnek. Illetve, ha felraksz egy másik progit, akkor döbbensz rá csak, hogy miért is nem ez van akkor eredetileg a telón?
    néha tényleg jobban járnának a telefongyártók, ha "csak" odavágnák pl. a 2.2-es alap androidot, és kész. Mivel nincs rajta program - nem kellett programozókat eltartani - olcsóbb is lehet az eszköz...

    sok-sok apró bosszantó dolog van/jön még :) nézz körbe a fórumon, tuti volt már a felvetéseid nagy részéra válasz.

    gmunkacsy:
    nálam fent volt - semmi extrát nem jelentett nekem - igen, egy rajzoló progi, de ennyi... legalábbis nekem. :) alap 800-as procival használtam - ill. nézegettem inkább.
    lehet, nálam csak valami próbaverzió járt...?

    DeadMeat:
    nem - nem neked/nektek (ROMokosoknak :) ) készült, s nem is leírás, hanem szájbarágás :) nekem ez bevált - s van pár egyén, akinek még szüksége lesz/lehet egy ennyire részletekbe menő leírásra. (ketten legalábbis jelezték már :K )
    És valóban igaz, amit korábban írtatok, hogy az első után már tudod, mit hogyan, mit miért teszel - a következő ROM felrakásánál már elég az XDA-s 5-6 pont nekem is. Talán... :)
    Szerintem nem fogok megint ilyen részletes leírást közreadni, pont a fentiek miatt, de ha mégis, ígérem, gondolok a ROMokoskra, és ezt külön jelzem a hozzászólás elején ;)
    és köszönöm az észrevételt, igen van, lehet visszalépni róla, de olyan, mint pl. én, aki eme leírás nélkül nem megy semerre, annak inkább az tudatosuljon, hogy innen nincs visszaút - vagy jön megint a sírás-rívás :)
    Peace! :)

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Új hozzászólás Aktív témák