Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz #53667584 #10967 üzenetére
friss quarx vagy kangs...epsylon szerintem zsákutca, jó ideje nem is jött ki frissel. az, hogy a kettő közül melyik jön majd be jobban, teljes mértékben Rajtad múlik (mint azt nemrég megfejtettük ) én speciel quarx párti vagyok, kangs csinált fura dolgokat 1 hét alatt, míg fent volt (másnál pedig a quarx hülyéskedik ...szóval ennyi.)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ko_is
tag
FuZZ és Quarx-ból tudsz választani, Epsylon inkább a Defy-re gyúr.
FuZZ 0620-i verziója nálam jónak tűnt és a Quarx 0626-tal sincs eddig probléma.
FuZZ 0628-asa valahogy nálam nem oké, de lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.Innentől rád bízom, hogy melyiket ítéled jobbnak, gördülékenyebbnek, használhatóbbnak.
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
105kacsa
őstag
Fast Edition BLACK v.1.2 ☆ - [23/06] Ha nem akarsz kínlódni ezt , keresed a hozzászólásom a telepítéséről ,van letöltő link is hozzá úgy rakd fel és nem lesz hiba.A backupt -os visszaállításos taknyolást felejtsd el ,rakd fel a telepítő apk -at újra tisztán szánd rá az időd és nem lesz mindenféle hiba a rendszerben.Az esetek többségében a hiba ott gyökerezik , hogy ezeket a lépéseket a legtöbb felhasználó kihagyja és össze vissza mentésekből állít vissza !
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest