Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ghiottone

    nagyúr

    Dino JB Project

    Letöltés Instrukciók, szükséges fájlok rootoláshoz, Atrix2Bootstrap a csomagban.

    A rom jellemzői:

    A végleges Jelly Beanen alapuló magyar nyelvű rom. A korábbi JB leak-ekre, illetve az azon alapuló romokra is felrakható atrix2bootstrap recoveryből restore funkcióval. Stabil, gyors, gördülékeny. Játékokat sajna nem próbáltam.
    - Antutu: 7452 pontot adott elsőre a már teljesen belakott rom!
    - a framework-res módosítva, így a korábbi lockscreen helyett a gyári Holo megoldás van benne, a kernel számot nem értem, de ez valószínűleg azért van, mert 3 framework-res-t gyúrtam egybe, hogy normálisan menjen a webtop - a korábbi framework-res-ben pedig ez a verziószám van beleírva, de a kernelt szerintem az nem módosít.
    - build.prop szerkesztve - mihione féle megoldás integrálva a hívás közbeni kijelző élesedési probléma elkerülésére + átírtam Kínáról Magyarországra az alapértelmezést - ha csinálnál egy factory resetet,
    - apn-ek szerkesztve – ahhoz, hogy menjen az alábbiak kelllenek: Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Továbbiak… -> Mobilhálózatok -> Hozzáférési pontok nevei -> itt ha nem látod a szolgáltatódnak megfelelő apn-t, akkor nyomsz egy bal alsó menüpontot és kiválasztod a visszaállítás alaphelyzetbe lehetőséget -> utána pedig rányomsz és aktiválod a Telenor Online vagy Vodafone, vagy T-Mobile-t
    - gps_driver cserélve,
    - supportedlocales módósítva,
    - a korábban felsorolt alkalmazások magyarítva,
    - Razr M JB launcher és widget pack integrálva (CirlesWidget3D, Weatherwidget, Homescreen + lib fájlok) – itt a Körök nem magyar, mivel a korábbi verzióban túl sok volt a GPS használata, ha az aktuális pozíció megjelenítése be volt állítva – itt viszont kevesebb a használat, vagy ki is lehet ezt kapcsolni a weather widgetben és az általad megadott városokat beállítani,
    - eredeti Atrix 2 Launcher meghagyva, Apex Launcher is beállítva, - ha esetleg launchert fagyasztanál, vagy távolítanál el, akkor először nézd meg, hogy melyik az alapértelmezett és lehetőség szerint ne ezt fagyaszd, mert akkor vagy factory reset (ha eltávolítottad, akkor ez nem segít és mivel az utólag telepített launcherek nem rendszerbe integráltak, így bootloop) vagy flashelheted újra RSDLite-al.
    - blackmartalpha, gpstest, rootexplorer, setcpu, TeslaLed, MotoFM rádió, MXPlayer hozzáadva,
    - Greenify for ROOT users telepítve – hasznos kis alkalamazás amelyben be lehet állítani, hogy a háttérben feleslegesen futó alkalmazások ne merítsék feleslegesen a telefont ha a kijelző világítás nem aktív. Ezt a Facebook-nál és a Térképnél használom. Fel veszem őket a listára és legközelebb csak akkor fog menni a program ha én elindítom. Végül is le fagyasztja az alkalmazást automatice.
    - legutolsó Flashplayer telepítve, gyári böngészőben pluginoknál beállítva,
    - Youtube HD 4.4.11_v5b hozzáadva,
    - módosított gps.conf,
    - 4.2.2. kamerát és galériát nem adtam hozzá, de megtalálható az archívumban. Telepítése recoveryből install zip from sd card opcióval. Galéria alkalmazásként és másodlagos kameraként a Camera JB van feltelepítve, ami ugyanazokal a funkciókkal rendelkezik, mint a 4.2.2-es kamera.
    - akku kimélő scriptek nincsenek hozzáadva. Mivel még nem tudtam tesztelni a normál gyári értéketeket, így nm tudom szükséges-e egyáltalán. Ha mégis szeretnéd kipróbálni, akkor a rar-ban ott a 134932lc7qqjlwz115g1so.zip , amit recoveryből install zip from sd card-al lehet telepíteni. – Majd setcpu-ban büvészkedni.

    - valamit biztosan elfelejtettem… ;) ja persze a Tárcsázás Segítő bekapcsolva maradt már megint.

    "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)

Új hozzászólás Aktív témák