Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
8MP-es optika, Symbian UIQ 4.0, GPS, nVidia 3D chip, stb. Ez igen. Erre kivancsi leszek.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Kerdes: miert van az, hogy akarhany topik szuletik, mindenkepp An Dante nicku forumozonk a ``temaindito``, es nem pedig az, aki valojaban nyitotta (jelen esetben en)?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Okes, koszi! A tobbi forumhoz vagyok szokva, ahol annak a nevet irja, aki a topikot nyitotta (hwsw, linuxforum, stb.)
-
bepe79
addikt
Remelem, hogy ez atvitt ertelemben nem nekem szolt. Ugy ertem, nekem aztan tok mind1, csak meg mereszeltem kerdezni.
-
bepe79
addikt
Az a baj, hogy ha oktoberben erkezik ez a Moto, akkor ennek is olyan ellenfelekkel kell harcba szallni, mint a Nokia N96, Samsung I900, iPhone 3G, hTC Touch Pro, hTC Touch Diamond, SE Xperia X1, stb. stb. Az android-osokrol mar nem is beszelve, szal` nem lesz konnyu.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest