- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
WOW Papíron nagyon ott van Szivesen kipróbálnám... A kezelőfelület nem tűnik teljesen egyedinek. Valamelyik 3rd party ui-ra emlékeztet.
Mobil adatátvitel terén mi a szitu?
-
Ankhiszesz
tag
Nekem nagyon tetszik ez a forma ... az már más kérdés vennék-e olyan márkájú készüléket amiről még nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
veterán
Ide vele
duree54
-
Murderer69
őstag
a külső is tetszik és a belső is így papíron az ára is jó kérdés az hogy a való életben milyen is lesz..
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
hétalvó
addikt
válasz Murderer69 #4 üzenetére
hozzatesznek egy profi anyaghasznalatot es nekem is kell kategoria.
ha recsegos kinai erzesu lesz akkor felejtos...https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
erdoke
titán
válasz Ankhiszesz #2 üzenetére
A hardver szerintem egy butított Omnia, amit a saját fejlesztésű, yrgo nevű UI-val akarnak eladni a csehek. Furcsa, hogy ez az "apróság" kimaradt a hírből.
A legjobb aláírás a héten
-
Murderer69
őstag
már találtam is eladót [link]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
blueMerle
veterán
Azért ez a kezelőfelület nem egy papírbicikli...megnéztem a videót, hangot le kellett vennem mert visítva nevettem, és bizony azt kell hogy mondjam ez nagyon pofásra és használhatóra sikeredett.
A telefon pedig hamarosan kapható lesz, engem ma keresett meg a forgalmazó telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nagyon kultúrált külsejű kis gép.
Csak az a rendszer, brr. -
erdoke
titán
-
eami
veterán
van olyan (nem is 1) webshop ahol meg tudod venni az alkatrészeket és DIY jelleggel összerakhatod a pda-dat. Persze azon még nincs OS, azt csinálhatsz magadnak.
ha megnézed milyen gépek jönnek ki az utolsó 1,5 évben, egy rakat ugyanolyan paraméterrel jelenik meg.... így nem nehéz hogy hasonlítsanak egymásra...
-
erdoke
titán
Több ezres tételben nem tudsz webshopból alkatrészeket (ráadásul az összest) webshopból rendelni, ezt te se gondolhatod komolyan. Legyártja neked valaki, akinek nem kerül sokba a változtatás, azaz erősen hajaz egy már piacon levő termékre. Mondj még egy készüléket 12,x mm vastagsággal és 3,2" WQVGA kijelzővel, WM futtatására képes belsővel, és akkor a kedvedért azt fogom alapnak felhozni.
A legjobb aláírás a héten
-
-
eami
veterán
válasz Murderer69 #31 üzenetére
nem éppen így értettem a dolgokat, de ha már....akkor itt van egy:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest