Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A régi CoD-okat pont alig játsszák PC-n, a 2-t és a 4-et is csak a warez élteti még, a többi sehol sincs a konzolos bázishoz képest. De hogy legyen más példa, a BF3-at is sokkal többen játsszák még konzolon mint PC-n. Meg még ezer más FPS-t... CS, TF, Tribes Ascend és egyéb a PC terepe, ott többen vannak PC-n - főleg hogy ezek közül a legtöbb (csak CS:GO van konzolra) csak PC-n van. MOBA, MMO nyilván a PC terepe, de azok - mint írtad - egy újabb Intel IGP-n is elfutnak. Ami épp megtalálható a mai notebook-okban...
A LoL-nak mije van több?
(#940) hb1: Fiatalabb vagyok mint te ezek szerint. Én régen sok játékot vettem. 2003-4-5 fele Tesco-ból, 2005-6 körültől meg 576 és CD Galaxis. Persze mindig olcsóbbakat, PC-re ez egyszerűbb volt, de konzolra már nem... bár akkoriban volt olyan szerencsém hogy az Xboxom meg a PS-em is amerikai volt - utóbbinál nem számított mert régiófüggetlen alapvetőleg de volt hogy rokon hozott be nekem játékot vagy itthon kaptam pl. szüleimtől. Meg vettem is többet, de főképp Platinumost vagy Classics-ost. Aztán később meg a zsebpénzt felváltotta a fizetés.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest