Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Mikor én IOS-re váltottam, életem legrosszabb döntése volt, és életem legszörnyűbb felhasználói élménye.
Korlátozások-korlátozások-korlátozások mindenütt, ineffektív, átgondolatlan, ostoba, idegesítő kezelőfelület, gyenge hardver, annyira stabil sem volt, mint amennyire a legendák hirdetik.
3 hónap után mentem vissza Androidra.
Egy szó mint száz, az android egy ezerszer jobb, kiforrottabb, könnyebben kezelhetőbb, logikusabb rendszer, nagyságrendekkel nagyobb szabadsággal, jobb felhasználói élménnyel.
Ott inkább a gyors elavulás, és a gyenge gyártói támogatás a probléma. Még a csúcsmodellek is 2 max 3 évre vannak már belőve (igaz már az iphone-ok is).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest