- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
endib
tag
Nyáron kb 2 hétig használtam a 10-est, de minden baja volt. Visszaraktam 8.1-et.
Most úgy döntöttem megpróbálom megint.-8.1 kapott először egy Factory Reset-et
-alkalmazás frissítések leállítása, csak az insider-t töltöttem le
-telepítette a 14393.67-et
-win 10 FR
-majd alkalmazás frissítések és letöltésekAz 1 napos korábbi üzemidő felment 1,5-re (8.1-en 2 nap volt), nem fagy, nem akad, szépen teszi a dolgát.
Lehet jót tett neki az AU.
Igy már azért élvezet használni -
scyllarus
veterán
Nálam is a 10 van fent. Én maradtam volna szívesen a 8.1-en, de mivel picipuha barátunk mindent megtesz, hogy onnan elüldözze a felhasználókat (HERE, Skype, stb.), kénytelen voltam visszarakni. Azt kell hogy mondjam, elért a használható fázisba már. (Nekem Fast Ringes RS2 előzetes van fent, az és az AU is megfelelően működik)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
vilmose33
őstag
Sziasztok! Kollégám feleségének a Nokia 532-e, olyat csinál, hogy a középső gomb mintha beakadna, és egyfolytában kilépked minden honnan, magától működik. Telenoros ,egy simes, 8.1-es rendszer van rajta. Nem csináltam még vele semmit, csak kikapcsoltam a dupla kopos funkciót,aksi kivettem, vissza kapcsoltam. Fél napja kb. működik tökéletesen. Voltam telefonosnál, mondta, hogy kijelző csere, de nem ér annyit a telefon. Nincs telenoros kártyám,azzal nem tudtam tesztelni. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
-
scyllarus
veterán
válasz vilmose33 #861 üzenetére
Igazából nem tudom, mitől/mikor javult meg.
Nekem W10 van fent, valamelyik új build felrakása után szűnt meg, de az sem biztos, hogy van összefüggés."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt másnak is néha megjelennek a képernyön egy függőleges vonal ?
-
scyllarus
veterán
válasz #38464487 #864 üzenetére
Őstag létedre használhatnád a keresőt hsz előtt
Igen, sokaknál előfordul.
Nálam is volt, de már vagy egy éve nincs, valamelyik build óta nem jött elő."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
532-es készülékem van, ami most megy szervizbe.
Az sms backup be van jelölve. A felhőben látom a névjegyzéket, viszont az üzeneteket nem. Mielőtt leadom a készüléket, törölni fogok mindent róla.
Ha visszakapom a készüléket, és belépek a fiókomba, az smsek is visszakerülnek? -
sethi
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Lányomnak (10 éves) egy NOKIA 435-ös készüléke van. A képernyő feloldásához kódot állított be amit elfelejtett. Hogy tudom resetelni/módosítani?
Köszönöm
-
St3ven
addikt
Nektek nem reped el a teló hátlapja minden különösebb behatás nélkül? Nekem az egyik a kamerától kiindulva repedt végig, egy másik a sarkánál. Kímélve van, zsebben hordva, nem dobálva.
Már azon gondolkodom, hogy rendelni kéne rá valami fém hátlapot, de még ebay-en sem találtam olyat, ami nem tok, hanem szimpla hátlap (battery cover).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
MK VII
veterán
Üdv. Látom nem annyira pörög már a topik.
Annyi kérdésem azért lenne, hogy 435-re rá lehet varázsolni a win10-et?
Válaszokat előre is köszönöm. -
betegphiu
senior tag
Rá lehet igen.
Áruházból le kell tölteni a "Windows Insidert".
Feltelepíteni,aztán "Relase preview"-ra állítani.
Csinálja majd magától,csak legyen hozzá két órád,mert vagy 3-4 lépcsőben csinálja.
Viszont utána lesz működő messenger. Habár kicsit lassú. Ne a messenger betat töltsd le,hanem a simát. -
MK VII
veterán
Valamiért nem akarja letölteni és telepíteni az Windows Insider-t... Valami hibát ír..
Szerk.:
Storno. Nem volt pontos idő beállítva a telefonon...Egyébként ez a win10-re frissítés nem töröl semmit a telefonról?
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
Hát én a memo és simkártyát kivettem. C-nek sika lesz,úgyhogy ha azon van valami,akkor azt mentse le.
Teljesen új, üres telefont kapsz,a gyári appokkal persze.
Ha bejelentkezik majd újra a 10)es rendszeren a Microsoft fiókjába, akkor a telszámokat vissza tudja szinkronizálni.
Vagy előtte a one drivra mentsen le mindent,onnan még az appokat is vissza lehet szerezni,ha jól tudom -
betegphiu
senior tag
Ez ugyan 735-é,de a lényegen nem változtat,korrekt leírás az összefoglalóban !!!!
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nos...
Szivat az Insider. Nem találom azt a relase preview részt. Csak visz körbe körbe.
Rámegyek a get preview-ra
Aztán ezt dobja.
Itt az alernatív bejelentkezés alatt a Microsoft accal belépek aztán továbbdob és ott is be kell lépjek és visszadob a get preview részhez, aztán megint belépek és így tovább... Nem értem. -
betegphiu
senior tag
Ha feltetted az insidert,akkor utánabelvileg a gépház, frissítésekre nyomj . Ha ott sem talál,akkor fel kell tenni a frissítési tanácsadót, vagy az upgrade advisor-t
-
betegphiu
senior tag
Most nézem, már nem elérhetőek ezek az áruházban W10-en. Te látod valamelyiket ?
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
Éjfélig meglesz,nyugi
Most tölti,aztán jön jó fél óra fogaskerék,aztán a telepítő végigfut.
Utána újra rá kekl keresni,megint frissítés lesz,megin fogaskerék. Asszem 3 ilyen turnus lesz. -
karburátor
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok. 925 el ugyanezeket végigjátszottam, de a frissítési tanácsadó azt írta ki, hogy ez a készülék nem frissíthető Win 10-re.
Létezik?
Üdv, Roland
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz karburátor #890 üzenetére
Sajnos létezik.
Lumia 1520, 930, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435.
Ezek kaptak W10-et.
Az 512Romosok nem.
A mostani CU updatet meg csak az 550,646,650,950 kapják meg.
A 8.1-et hivatalosan is kinyírták pár napja. Ami azt jelenti,hogy nem lesz rá javítás (mondjuk már 2 éve nem volt ) és az appok eltűnnek majd az áruházból.
A Skype pl már nem megy 8.1-en pár napja.. -
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretné lementeni a telefonban tárolt névjegyeket, de sajnos sim-re nem lehet exportálni, webes gmail pedig nem kínál fel szinkronizálási lehetőségeket. Hogyan lehetne átrakni ezeket az androidos telefonjára?
Lumia 532-ről van szó, windows phone 8.1-el.ez a kedvenc aláírásom
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A családi körben van egy lumia 532-es telefon, WP10 rendszerrel.
A WP10 telepítése után gyorsabban merült, kevesebbet bírt akkuról. Néhány hónappal azután a gyári akkuja feladta, először csak lassan és max 80%-ig töltött, aztán sehogy sem tudott töltődni 1-2% fölé.
Lett hozzá rendelve egy új, eredeti akku, de ezzel is az a probléma, hogy a saját töltőjével csak 60-80%-ig tölt fel. Egy 2A-es töltővel néha feltölt jobban is de csak nagyon lassan. Bár leginkább sehogy sem tölt.
A telefonon csináltam egy gyári visszaállítást, a WP10 maradt. A probléma továbbra is fennáll.
Azt találtam ki, hogy gépről újrahúzom az egész telefont, (ha ez lehetséges) WP 8.1 vagy WP10 rendszerrel.
Ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni, hogy mi okozhatja a gondot és mi lehet a lehetséges megoldása a problémának?
A tulaj nem szeretné lecserélni a telefont, mivel már megszokta a WP-t.
Előre is köszi a segítséget!
Martin97
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest