Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Nálam? Eddig úgy tudtam hogy a piacon dúl. Vagy valójában udvariasan egymás termékét ajánlgatják a sajátjuk helyett?
(#29) RubbishBin: Van Boxom és PS-em is, tehát nehéz lenne azt mondani hogy elfogult vagyok valamelyik irányba. Egyszerűen csak a jobbat keresem a nextgenből is. Ahogy írtam, meg akartam győződni arról hogy jól választok-e, vagy valami felett átsiklottam. Erre értettem a címek sorolását, hogy ha vannak ilyen szintű játékok, amiket esetleg kihagytam a számításból, akkor azok jöhetnek. Ha nincs, akkor nincs, nem katasztrófa, csak (ahogy szintén írtam) eddig PS-ben gondolkodtam ami most erősen változóban van.
-
Dr. Akula
félisten
Azt írtam, nem azt olvastad? De ott volt mellette a Stalker 2 is, azért az fps csak nem annyira ismeretlen konzolon se (Halo, COD, Doom).
(#24) RubbishBin: COD-ból is több ment el mint Doomból, ettől még az utóbbit jobbnak tartják. Gyanítom a Stalker eladásai se közelítették meg a COD-ot, ettől függetlenül az egy legenda, a COD meg csak egy rétestészta. Nem system sellereket keresek, hanem jó játékokat amiért egyik vagy másik platformot érdemesebb választani. Mindkettőt biztos nem fogom megvenni, dönteni kell. De a címek sorolása helyetti kötözködésből szerintem már meg is kaptam a választ.
-
Dr. Akula
félisten
Rétegjáték?
Csak annyira mint egy GTA. Jó széles réteg. Mint mondtam nem vagyok szimulátorbuzi, de ez még engem is érdekel, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül. A Stalker 2 meg... hát olyan mint a GTA 6, kb. nincs olyan aki ne várná (már vagy 10 éve). Igen, az ilyen nagy nevek érdekelnek, mert csak ilyenekkel fogok játszani. Lehet hogy egy Ratchet & Clank több tinit vonz, de viszont engem taszít, 1 másodpercet nem fog eltölteni nálam, tehát nem mérvadó. Én a saját konzolválasztásomhoz keresem az infókat, nem a tömegízlés érdekel. Eddig a Tsushimat találtam egyedül, de lehet hogy valami kimaradt, akármennyire is kerestem. Vagy nem. Az is infó ha nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest