- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Én is előfizetek rá, de csak mert ez az egyetlen, ami órára is tud syncelni, futáshoz pedig nem akarok telefont is vinni. Telefonon még nem rossz, viszont PC-n az iTunes szörnyű, a Spotify (meg korábban a Tidal) jobban bevált mindenen, egyedül az óra az, amire nincs megoldásuk.
-
törölt tag
Én nagyon szeretném szeretni az Apple Music-ot, és egyre jobban bosszant a Spotify vezetők örökös nyávogása a fejlesztés helyett, viszont nem hiszem a 4 hónap ajándék időszak után fogom fizetni az almásat. Hiába olcsóbb a Spotify-nál. Hiába lehet átköltöztetni a listáimat, tehát nem kell nulláról kezdeni.
iOS 14 alatt már jobban tetszik egy fokkal, viszont a sorbaállítás popup és egyebek zavarnak, ez a régi hangerő popup probléma kijelző közepén. Spotify csak egy swipe és pipa diszkréten, gyorsan tudok sorbaállítani. Örültem AM fent van ami Spotify-on kiszürkült, eltűnt és itunes lehet hozzáadni sajátot is és van dalszöveg is.
Viszont a music.apple.com web player katasztrófa a Spotify-hoz képest, az itunes sem a szívem csücske. Spotify Connect is szuper. Van ingyenes, reklámos szint is, pl. fogalmam sincs AM amit belaktam, ha nem fizetem egy ideig akkor mi történik a gyűjteményemmel.
-
taz1
csendes tag
Én kipróbáltam az Apple Musicot, tavaly év végén átmentem oda Spotifyról. Valami kínszenvedés volt, fél évig bírtam azóta visszatértem Spotira, hát valami megváltás volt. Talán ha valaki Mac + iPhone kombóval használja akkor más a helyzet, de a droidos app az valami katasztrófa (PC-re meg ugye nincs is, csak iTunes, de azt is inkább hagyjuk). Én eskü szerettem volna szeretni (főleg, hogy a szolgáltatómnál nem számít bele az adatforgalomba az Apple music) de fényévekre van még a Spotifytól és nem is tűnik úgy, hogy megpróbálnának tenni valamit is ez ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest