- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz #95462144 #66 üzenetére
A tesztelőnek nem személyes tapasztalata van? Ráadásul neki nem kell saját magának bizonyítania, hogy jót vett (lásd: önigazolás, racionalizálás).
szerk.: Elnézést, szerkeszteni akartam, mellément.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #95462144 #69 üzenetére
1 darabból nem igazán lehet leszűrni minőségi statisztikákat. Nekem volt már olyan telefonom, aminek sok típushibája volt, nálam mégis hibátlanul ment.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Devas
őstag
válasz #95462144 #63 üzenetére
Nem volt semmi hater szándék a kérdésemben, csak kiváncsi voltam tényleg működik-e ahogy kell.
De nekem bizonyíték kell nem igéret.Tehát ha volnál szíves feltelepíteni a Real Racing 3-at a BELSŐ TÁRHELYRE, majd SCREENSHOT-ot mutatni a SZABAD BELSŐ TÁRHELY-ről,
majd ezt követően áthelyezni csakis a Real Racing 3-at az SD KÁRTYÁRA, és ismételtem mutatni egy SCREENSHOT-ot a SZABAD BELSŐ TÁRHELY-ről, akkor a szememben egy isten volnál!Sajnos engem nem győz meg ki mit mond, látni akarom a saját szememmel. Az előző hozzászólásomban meg is indokoltam, hogy miért. Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest