Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lennier
tag
ez a kemény
-
RepeatSector
senior tag
Hogy mennyire utálom én a Twilight-ot ha a tv-ben beszélnek róla ki tudnám ba...ni az ablakon
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
RaveForce
veterán
aszongya filmsorozat
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Norbi21
senior tag
Elég csajos lett így.
-
SZ4B
tag
legalább fényben csillog és vérrel működik?
szigNÓ
-
Spancho
senior tag
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Azt a sima műanyag vármpirfogat adják hozzá ,diliboltban/meg farsangi stb... boltokban lehet venni Amugy meg gagyi az egész 1 virág féle a tetején 1 logo az alján meg 1 háttér és már kész is.
[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
válasz RepeatSector #8 üzenetére
Mindig vannak ilyenek.
De mivel most ez a menő a fiatalabb (lány) nő korosztályban...vevő lesz rá ,nekik meg nem tart sokáig rápakolni egy hátteret meg 1 csenghangot.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
RaveForce
veterán
plusz hátlap nemvolt hozzá? vmi rémlik
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hemaka
nagyúr
A fanok rohannak is megvenni, gondolom...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Mappa
addikt
az a minta a hátlapján még nem is néz ki rosszul ..de alul a felirat már nem kéne
nem kötelező megadni
-
che 1990
tag
Na ez lesz az a hír amit biztos nem mutatok meg a nőmnek...sztem már rohanna is érte az Orangehoz
-
mephi666
nagyúr
5ezer/db áron szívesen tvájlájtosítom bárki telefonját: rakok rá 3 képet+2 soundtrack-et és szevasz... felárért akár rajzolok is a burkolatára...
egyébként keresztes hadjáratot akarok indítani, hogy ne nevezzék már a tvájlájt sorozatot vámpírfilmnek, mert köze nincs hozzá milyen vámpír már az, ami nem iszik vért és simán sétál a napon? kb. minden tulajdonsága hiányzik, ami a vámpírokra jellemző... nevetséges... imdb-n jól tükrözi az értékelés a film színvonalát: "normális" filmeknél nem nagyon jön ki így a nemek véleménye közötti különbség... ez szvsz. csak egy romantikus "valami", ami vámpíroknak nevezett lényekről szól, ezért a nők nagy része bukik is rá... (teljesen másra számítottam, amikor az első részt megnéztem... egyedül a volvo c30 ért valamit belőle... a 2. részt pedig 20perc után félretettem)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
EczkE
veterán
Hogy én mennyire nem szeretem ezt a filmet. Amúgy a burkolat nekem bejön, de felirat nekem se kéne,
A Robie Williams-es W300o-ra reagálva. Nekem volt olyan kiadású és volt hozzá hátlap, elég sok háttérkép, csengőhang, sőt egy több perces videó is.Asszem mindenféleképpen!
-
FRENK1988
veterán
Ezzel fog még szakítani az LG
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
LA_COSTE
senior tag
Dede...ki lehetett törölni.
-
Valentino K.
senior tag
válasz RepeatSector #2 üzenetére
Ugye ugye?
Bennem is kb ugyanez fogalmazódott meg. Halál gagyi unalmas "film sorozat"
Igaz nem is én vagyok a potenciális célközönség, hanem a 13-16 éves tinik.Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
kaller1
veterán
-
plus44
veterán
Na, ha eddig nem vitték a Pop-ot, akkor most a kis tiniknek kettő is kell majd. Szánalom...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
vigipeer
csendes tag
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Memóriakártya helyére egy kis penge.
http://vigipeer.wordpress.com/
-
Stay
tag
ekkora baromságokat ez tök olyan mint a samsung laflur változata vagy mi
-
Louro
őstag
A hátlap alapján inkább a régi magyar népmese "intrója" ugrik be, mint a Twilight. Ha azt akarták volna, akkor inkább rágravírozták volna valami farkast és/vagy egy vámpír főszereplőt :S
Mess with the best / Die like the rest
-
NathanCullen
senior tag
A telefon nem is rossz így, de nem kellene.
Én nem a filmet utálom, hanem a sok microk.rvát, akik visonganak érte, meg a médiát, aki felkapta. Mert szerintem a film tényleg igencsak jó, dolgozott is érte a rendező és a stáb. De láttam egy videot a YouTube főoldalán, Robert Pattinson egy interview-ját, és már ő is azt mondta, hogy elege van a visításokból, meg a zaklatásból, akárhova is megy, mert nem úgy rajonganak érte, mint más színészért.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Prof01
veterán
ohh, kell, kell, kell
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Driniliz
csendes tag
Nekem az alap Pophoz lenne kérdésem...elromlott a fülesem, és mivel nincs hagyományos jack, hol tudok venni? Hogy hallgathatok zenét most? Köszike
-
Lasy
veterán
Látom valahogy el kell adni megint ezt a telefont.
+36702778032
-
8lola8
csendes tag
Sziasztok!!
Én ugyan szeretem a Twilight-t csak képen láttam ezt a változatát az LG pop-nak .Nekem a sima feket változata van meg és nagyon szeretem.Csak az a bajom vele hogy lementetem a Google-ről pár képet és ráraktam de amikor megnyitottam a képet ezt írta ki néhámynálem támogatott média típus.És ez engem zavar mert az 50 képből összesen 20 ha megtud jeleníteni .Kélek ha a problémámra valaki tud megoldást írjon .Előre is Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szólánc.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest