- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robertho
tag
válasz robertho #303 üzenetére
link2sd tárhelyinfó adatai
Belső 178 Mb, h:88,16 MB, ü: 90,34MB
SD 6,93 Gb, h: 1,77 Gb, ü: 5,16 Gb
SD2 481Mb, h: 8,03 Mb, ü: 473 mb
rendszer 205Mb, h: 172Mb, ü 32,89 Mb
cache: 64 Mb, h: 1,14Mb, ü 62,86 MbÚgy néz ki ext4 el sikerült a mem karit csatlakoztatni, viszont az SD 7 giga, SD2 0,5 giga - ergó úgy néz ki mintha 0,5 gigám nem lenne meg (mem kari 8 giga)
és amit még az adatokból észre vettem - a rendszer memória üres hely nagoyn kevés
Na itt kell valamit majd alkotmányoznom )
(a teló megint újra indult magátol )
-
robertho
tag
Tegnap este Új Cm7 nightly jelent meg Fel is ment a telóra.
Első dolog amit észre vettem és nekem fontos volt. Az eredeti romban volt egy fentről legördülő menü 5 ikonnal (némítás, wifi, bt, gps, mobil net)
A cm7 ben a legördülő menüben csak 4 ikon van a MOBIL NET KIKAPCSOLÁSA hiányzik.
Van ötlet azt hol tudom kikapcsolni, hogy nem mobilnetezzen mindig?
Köszönöm
-
-
Takhanto
őstag
-
robertho
tag
válasz Takhanto #314 üzenetére
Szia. kb egy hete droidozok. Elsőre rmagyar rommal kaptam meg (eredeti csak gyomlálva van) sok volt a mem gond ezért ma tettem fel a CM7 et. sajnos van ahol állóba is feljön a qwerty bill (pl play áruház) - de sms nél pont nem jön fel )
ma már elég sokat telepítgettem, így egyenlőre abba marad a hakni, csak a fizikai billt sikerült magyarítanom - az android feljövő bill angol maradt)
-
robertho
tag
válasz robertho #322 üzenetére
Feltettem a stabilt. Na itt ugyan az a helyzet, nem enged apn - t beálíltani Szóval ezzel se volt mobil netem - így pedig sajnos semmit nem ér...
U.i.: a magyar bill működik vele...
Ha valaki tudja a megoldást - vagy csak egy linket ami segíthet - nagyon megköszönöm .)
Rob
U.i.: 2 egyenlőre megy fel az rmagyar rom )
-
robertho
tag
Szia. A romot rmagyar fórumtársunk csinálta. Gyári rom de eléggé kigyomlálta ) Köszönet érte
A rom itt tölthető le.
A C660 al kapcsolatosan sok infót találsz még Zho-lee blogjában , rmagyar blogjában , és Lasy munkásságában is sok fontos és értékes infót találsz))
-
robertho
tag
Eredeti gyári Rom Kicsit kigyomlálta Itt is akad azért néha mem gond. (én már így vettem, a gyári romot nem ismerem - szerencsére
A CM7 -el egész jól hasított, de ott meg bill gondok voltak A magyar billt megoldottam, de az egészen zavaró hogy álló helyzetben is feljött a droid bill
Tehát a rom-
Én feltettem rmagyar romját, ami még maradt zho-lee leírása alapján kigyomláltam. A gyári launcher helyett a holo van fent, és a gyári ébresztőt is cseréltem.Az rmagyar romból ki van már véve a gmail - de nem is baj nem használom - nem megy állandóan a mobil netem hogy az aku jobban bírja. Ha meg meg akarom nézni akkor mobil net meg OPERA, a viberrel is igy vagyok, néha napközben ránézek
Most így néz ki az alkalmazás kezelőm:
Fut:
Holo launvher
Beállítások
Alarm Klock
com.lge.simcontacts
DRAM service
LGATCMD service
Lg billentyűzet82Mb foglalt 58 MB szabad
Ezt bátran felteheted párodnak, teljesen ugyan az mint a gyári, csak optimalizálva van )
Ja, és a legfontosabb a gyárival ellenttben, ezt lehet tenni rootolt recoverys telóre és ezek meg is maradnak )
Most nézegetem a CM7 et, megvárom míg az új stabil kijön, (esetleg másik karival egy RC tesztet bevállalok madj, de ha a bill kérdés nem oldódik meg akkor én ennél fogok maradni)
Egyenlőre első tanuló telónak tökéletes választás volt én úgy gondolom ))
Neked milyen telód van?
-
robertho
tag
válasz robertho #332 üzenetére
És a legfontosabb
rmgyar bele tette a reklám blokklást
Új verzió!
Változások:
v0.4- teljesítmény tuning (build.prop) - bővebb információért néz meg a Changes.txt fájlt a zip-ben.
- alapértelmezett csengőhang és jelzőhang megváltoztatva
- Hozzáadott alkalmazások * Titanium Backup
- AdBlock hosts fájt - reklámok blokkolása
- Új kernel: OptimusPro (CyanogenMod forrásból) * EXT4 támogatás * CIFS támogatás * TUN támogatásés itt van a "change" tartalma
Features:
- Based on the latest stock ROM for Hungary - V10c-Sep-21-2011 (English included)
- Rooted (su/Superuser.apk)
- Bash installed
- Busybox installed
- System apps deodexed (having a problem with deodexing framework)
- Apps2SD
- Nano editor
- Removed apps: Email, Gmail, Maps, Voice Search, Facebook, Twitter, System Update, LGWorld
- /etc/init.d support
- performance tweaksChangelog:
v0.4
- persistent adb enabled (default.prop: persist.service.adb.enable=1)
- tweaks (build.prop)
# Disable black screen issue after call
ro.lge.proximity.delay=150
# Disable sending usage data
ro.config.nocheckin=1
# No call delay
ro.telephony.call_ring.delay=0
# Asset purging
persist.sys.purgeable_assets=1
# Increase jpeg quality
ro.media.enc.jpeg.quality=100
ro.media.dec.jpeg.memcap=10000000
ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000
# Power saving
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=1
# Increase touch responsiveness
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
# 3G tuning
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=10
ro.ril.hep=1
ro.ril.enable.dtm=1
ro.ril.hsdpa.category=10
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449
ro.ril.hsupa.category=5
- setprop wifi.supplicant_scan_interval 150
- EMPTY_APP_MEM = 8192 --> 25600
- changed default ringtone and notification
- Added apps
* Titanium Backup
- AdBlock hosts file
- New kernel (from CM source)
* EXT4 support
* CIFS support
* TUN device support
v0.3
- Initial public test releaseTényleg fantasztikusan jó munkát végzett!!!
-
zho-lee
addikt
válasz robertho #307 üzenetére
Szia!
A cm7 menüjében van egy cyanogen beállítások/felület tuningolása.
Én ott minden kapcsolót feltettem, oldalra kellett lapoznomJa bocs, már tárgytalan..
Mobilnet beállításokban lasytól kérjetek segítséget.
Neki sikerült valahogy az apn-t eltárolnia!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
robertho
tag
-
Takhanto
őstag
Szoktam figyelni. Majd ha lesz RC akkor felteszem. Most már tele van a tököm a lassú rommal. Szóljatok ha van normális rom!
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Takhanto
őstag
Fel akartam rakni a recovery-t de valamiért nem megy,felrakás után lg logónál lefagy. 2x csináltam és nem megy. Jogot is kipipáltamde a 755 számot nem tudom hogy hozom elő.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
robertho
tag
És újra a fedélzeten... jaja a Nightlykkel már dunát lehetne regeszteni, de az a nagy helyzet, hogy egyre jobban ösze raktam az rmagyar romot, és már meg is kedveltem.
Reklám gyárilag ki van bene lőve, ami nagyon jó dolog, ez mellé csaptam egy task killert így tényleg minimális a memória hiány gond )
Egész jó kis teló lett)
Már nem áll szándékomban eladni (ár alatt) )
by all
-
zho-lee
addikt
válasz robertho #345 üzenetére
Grat!
De, a taskkiller szerintem felesleges!
Nekem a gemini app manager volt az, amivel időnként kilövöldöztem a feleseges appokat.
Ugyanezzel tudtam konfigurálni az állandóan induló appok autostartját.
Meg persze sd-re áttolni, amit lehet.Most meg szívok (bocs) a geminivel, mert a Sonyn valahogy nem az igazi. Pl: alarm clock fullra kilőve minden autostart, mégis 2 percenként újra-újra beindul.
Az alap/gyári óra maradt, ez meg ment a kukába...Viszont az LG-n nagyon faszán tette a dolgát a gemini.
(gondold át, egy program 3 helyett -máris memória/tárhely spórolás!)Zoli
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
rmagyar
tag
Üdv mindenkinek!
Jó látni, hogy ilyen sok embernek tudtam segíteni a C660-as ROM-al. Sajnálom, hogy nem tudom folytatni a fejlesztést, de ha valaki érez magában elég elhivatottságot, hogy tovább vigye, akkor szívesen segítek."Roads? Where we're going we don't need roads." - Back to the Future
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest