- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
a kamera körüli keret megkopott, korrodálodott vagy nem is tudom hogy hogyan nevezzem. sehol egy karc a telefonon amúgy. az ilyenre vonatkozik is garancia ?
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
OgKush
senior tag
válasz kelekyle #2801 üzenetére
Szerintem nem, az mindennkinek megkopik szerintem, mert ott fekszik fel az asztalra, zsebbe stb.. ilyen rez szinu a festek alatt, azzal nem tudsz mit csinalni, nekem tokban van, de ugyanugy kopott, sot a lencse is.
4.4-re visszaterve, en szeretem kiprobalgatni a romokat, nem tart semeddig visszatenni az elozorol keszitett backupot cwmben..
-
otto1
tag
4.4 prealfa, CM11 [link] én még nem raktam fel, mert van pár dolog ami nem működik.
Bátrabbak kipróbálhatják.... -
OgKush
senior tag
válasz csababarca #2806 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen a gyari 4.1, gyari ics-rol cmre valtottam, azota nem gyarizok.
-
OgKush
senior tag
válasz csababarca #2808 üzenetére
Hasznalhato igen, nekem eddig csak 1x volt olyan, hogy valami launcher szeru dolog lefagyott benne, es ujra kellett inditani a telot, egyebkent nagyon jo szerintem. 190mb free ramom van tobbnyire. probat meger mindenkeppen, azert azt ne felejtsd el, hogy ez prealfa, szoval nyilvan bugos...
-
OgKush
senior tag
4.4-et csak ajanlani tudom
-
csababarca
őstag
válasz steeel35 #2812 üzenetére
Melyik rom mondható a legstabilabbank?
Most gyári van rajta,JB,de nagyon kevés a szabad ram...40-50 között mozog egy mezei facebook appal...
De anélkül is recseg-ropog.
MIUI rom erre nem készült?
De bármire megvehető vagyok,ami stabil.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
gebol18
csendes tag
Egy stabil használható rom engem is érdekelne,mivel nekem is Gyári 4.1.2-es van fent és nagyon gyér a használható ram 40-50Mb,tudom ne várjak el sokat,de hátha van mégis megoldás más rommal...
"gabeszito"
-
otto1
tag
válasz gebol18 #2815 üzenetére
Szerintem a 4.4-et még nem lehet használni, de a 4.3-ból a Cr3pT-féle romok jók!
150 MB szabad álltalában, bekapcsoláskor 200.
A rendszer ahoz képest, hogy mai szemmel milyen gyenge egész fürgén működik.
A gyári romokhoz képest egy rakéta
Ráadásul megy a 3 betűs navi![ Szerkesztve ]
-
otto1
tag
válasz csababarca #2817 üzenetére
[link]
A legújabb nekem nem bootolt, de a 11.08.-as tuti jó!Hoppá, most látom már nincs is fenn a 11.08. csak a 11.20.
[ Szerkesztve ]
-
Sfi
tag
És az a 11.20. jó? Ma szeretnék nekiugrani, kicsit unom a 10-20 mega szabad helyet...
-
Sfi
tag
Köszönöm!
Akkor lehet várok még egy kicsit egy biztos és hozzáférhető verzióra. -
törölt tag
Szép napot!
Új romot akarok rátenni a telómra, mert az előző katasztrófa.... még az idő is visszakésik egy hétvége alatt 10 percet és elegem van belőle.
Melyiket érdemes feltenni, ami persze nem eszi a RAM-ot, és stabilan van azért 150MB, persze alkalmazások elindítása nélkül?
Ezt?: LG Optimus P700 L7 V10A-HUN ICS
Vagy ezt?: LG Optimus P700 L7 V20D-HUN Jelly BeanElőre is köszi a help-et!
Nekem jelenleg a 4.0.3-as verzió van fent, ezen belül is a v10k-s verzió.
-
otto1
tag
válasz #99546112 #2822 üzenetére
Szia!
Ha mindenképpen gyári romot akarsz, szerintem ne cseréld le a meglévőt.
A 4.1 eszi a ramot, még annyi szabad memóriád sem lesz mint eddig.
Ha CyanogenMod-ot szeretnél akkor innen [link] válogathatsz.
Nekem a Cr3pT és a tudorsirb féle modok jönnek be. Esetleg nightly.
Ha modot teszel fel (4.1; 4.3; 4.4) 10K-ról előbb mindenkép frissíts 20d vagy 20E baseband-ra, mert nem lesz hálózatod.[ Szerkesztve ]
-
Sfi
tag
A V20D-t felejtsd el!
Sosem lesz 100 mega felett a szabad memóriád, annál többször 10-20...
Két appot képtelen párhuzamosan futtatni. Nekem a Vibert azonnal eldobja és elérhetetlenné válok, ha bármi mást, akár az Operát elindítom, a Facebookról nem is beszélve. Pedig minden le van tiltva, amit a fiúk ajánlottak. A három betűs navinak csak a leglebutítottabb, héber feliratos változata képes futni rajta.
Mikor megvettem, úgy voltam vele, egy kis szaggatást, lassúságot elviselek a konkurenciához képest fele árért. De ez nem lassúság, ez használhatatlanság... Annak tökéletes, aki semmilyen appot nem akar használni rajta, de annak meg minek?
Én is türelmetlenül várok a hozzáértőktől egy stabil 4.3 vagy 4.4 linket! -
otto1
tag
Nekem is V20D van fenn, megy a 3 betűs magyar (nem butított), van 120-180 szabad ramom.
Persze CyanogenMod.
A 4.4 még eléggé béta, dolgoznak rajta a srácok.
Remélem mihamarabb lesz stabil verzió.
Az L7 amikor kiadták is eléggé elavult volt, nem kell csodákat várni tőle.[ Szerkesztve ]
-
Sfi
tag
otto1, nem tennél meg nekem egy szívességet? Pont valami ilyenre szeretném frissíteni a telómat, de az én tudásom kevés ehhez. Tudom hogy valahol már le van írva , de félek hogy valamit benézek(főleg ilyen mondatok után, hogy nem lesz hálózatod ). Négy-öt mondatban nem írnád le nekem a folyamatot? (kezdve a biztonsági mentésnél, mert én már ott elbizonytalanodtam, eddig xperiával csináltam ilyet, ott egyértelmű volt)
Ha ide a topicra nem fér ez be, akár a tomkadar@freemail.hu emilre is szívesen fogadnám...
Ha megteszed, imába foglalom az OTTÓ nevet! -
Sfi
tag
Nekem V10A volt rajta gyárilag, futott rajta a hárombetűs, de a GPS gyári hibás volt, ment szervízbe. Gariba fődarab csere volt(és független lett ), V20D-vel jött vissza. Egyből raktam vissza ugyanazt a hárombetűst, de már nem futott, hibaüzenettel eldobta. Akkor találtam ezt a buta hébert, ez épp megy rajta...
-
otto1
tag
Az XDA fórumba minden le van írva.
Másold fel a letöltött fájlokat a KÜLSŐ SD-re!
Indítsd újra a telefont CWM recoveryben.
Csinálj mentést a jelenlegi ROM-odról, a Backup and restore menüpont segítségével az EXTERNAL SD-re.
Wipe data/factory reset
mount and storage menüpontnál:
- format system
- format data
- FORMAT SDCARD
- format cache
Figyelj, hogy az EXTERNAL SD-t ne formázd, mert minden adatod odalesz.
Install zip from sd card-choose zip from external sdcard
-kiválasztod a romot
-gapps
-v20 baseband, ha szükséges.
Reboot system
-CWM
-wipe cache
Reboot system[ Szerkesztve ]
-
Sfi
tag
Nagyon-nagyon köszönöm!
Remélem így már nem hibázom el!
Ebéd után nekiesek... -
Sfi
tag
Az működik rendesen? Akkor én is azt próbálom meg. Persze ha gyűjtöttem elég bátorságot...
-
-
Sfi
tag
Oké, ha elb.., rontom, nem kereslek, ígérem!
Viszont ez a rádióhiány kicsit szíven ütött, szoktam hallgatni időnként
Na majd látom, mindenesetre köszi még egyszer! -
Glazah
csendes tag
Én is kedvet kaptam felrakni a cm11-et , de sajnos amikor adb sideload paranccsal elindul a végén azt írja ki, hogy : this package is for "p700" devices; this is a "u0"
Esetleg kihagyhattam valamit?Hunt Showdown => Bugrisparaszt
-
otto1
tag
válasz #99546112 #2838 üzenetére
A zip-et nem tudod számítógépről, csak recovery-ből.
Ez azt jelenti, hogy számítógépről egy olyan KDZ romot kell feltenni ami tartalmazza, itt a topikba már többször linkelték a V20D-t.
A zip -simán külső sd-ről telepíted, 1-2 perc az egész.
Olvass vissza, minden le van írva, ha én meg tudtam csinálni 45 évesen mindenkinek sikerülhet.
Én ezt használom:[ Szerkesztve ]
-
Glazah
csendes tag
Feltételezhetem e, hogy azért nem hajlandó települni, mert nincs benne külső sd card? Érdekes módon a Gapps lazán felkúszik sideload módszerrel, de se a cm11, se a cm10.2. A fő kérdés , hogy ni a jó francnyavajáért nem települ fel a p700-hoz való program a p700-ra?? Miért mondja azt , hogy ez nem p700???
hol az a téglafalba fejelős ábra? Á itt vanHunt Showdown => Bugrisparaszt
-
Sfi
tag
Ottó, még egy utolsó debil kérdés: ha ezt felrakom, baromira nem lesz magyar nyelvű??
-
Sfi
tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Na ma jött el a nagy nap!
Ebéd után most már tényleg nekikezdek.
Nem húzhatom tovább -
Sfi
tag
Először a 4.3-at, amit biztosnak mondtál. Itt várja már a bevetést a gépemen egy hete...
-
Sfi
tag
Alapvető problémáim vannak
Ha letöltöttem a cm 10.2-t, kicsomagolás után nem egy kdz fájlt kellene látnom?
A CWM recoveryben történő indításról már ne is beszéljünk... -
otto1
tag
Nem, az .zip lesz.
CWM-be úgy tudod indítani, hogy kikapcsolt állapotba nyomva tartod a hangerő +; - ; home; és power gombot egyszerre. (az összes gombot a telefonon)
Ha bejön az LG logó, vibrál egyet, elengeded a power-t, vársz 2-3 másodpercet, elengedsz minden gombot.
Sok sikert! -
Szalkó
csendes tag
Szia.
Ha letöltöd akkor nem kell kicsomagolnod, mert ezt csak CWM-ből kell telepítened. A CWM-be való indításról meg annyit hogyha root-olva van a gép, akkor töltsd le a Rom Managert a Play-ről, és telepítsd a recowery-t és utána újraindítás recowery módban. aztán a leírtak alapján flasheld a romot és örülj. De mielőtt nekiállsz, nem árt ha lementesz mindent a telóról, gondolok itt az alkalmazás adatokra, meg a telefon memóban tárolt dolgokra.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest