- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz Milestone2 #250 üzenetére
Csak ezmiatt nem vennél Láthatod,a Sony mégjobban kicseszik... Az U-ba vagy melyikbe tett 4GB belsőt és nem is bővithatő,de még van másik 2 tipus is...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
atosan
veterán
Nagyon jó üzemidő
Hétfőn hajnalban vattem le a töltőről, melóban alig van térerő, itthon wifin internetezés, ma kábé 15 kilóméteren navigáció tesztelés, netezgetés, és nég van 22%
Nagyon tetszikMaine coon
-
-
atosan
veterán
-
holaszlo1
csendes tag
válasz jooker82 #244 üzenetére
Köszi, csak az E 460 nem dual simm-es. Milestone, köszi a verziószámokat, mostmár tudom majd ellenőrizni. Persze kifizetés előtt kipróbálom. Még valami: ma beszéltem egy újpesti bolttal, azt mondta a kedves hölgy, 50 db érkezik belőle a jövő héten, és magyar menüs. Megígérte, hogy felhív. Majd beszámolok a fejleményekről.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Olyan gondom akadt, hogy pc csatlakozásnál bármelyik opciót választom a total commander sehogy sem látja atelefont külső meghajtónak. A win intézőben tudok másolni, meg mindent, de azt nem szeretem használni. Eddig minden telónál működött.
Így jártam?Maine coon
-
Milestone2
nagyúr
Ezt olvasd el ha netán nem tudod a Megát használni, itt egy másik link szóval nem kell lemondanod a TC-ről, de telepítgetni kell, meg nem árt egy kis hozzáértés és türelem...
Forrás: ininet
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz Milestone2 #261 üzenetére
Még én sen próbáltam, nem vagyok gép előtt, majd talán este. Reggel akartam gyorsan pár képet a gépre dobni.
Ahogy néztem a leírást, valószinű nem kell hozzá root, mindenképp megosztom majd a fejleményeket.Maine coon
-
atosan
veterán
válasz Milestone2 #261 üzenetére
Szia,
Siker, igaz a linkeről letöltött zippre sérülést írt, de a googleba beütve letöltöttem máshonnan. TC-ben megnyitottam és automatikusan telepítette magát oda ahova kell, ellenőriztem a linkek alapján, bekapcsoltam és tökéletesen működik.
Mégegyszer köszi
A telefon mindegy milyen, ez egy TC plugin.Maine coon
-
Micsurin
nagyúr
ezen megy a dead trigger , asphalt 7 , need for speed most wanted , dark knight rises , minecraft pocket edition ? ja meg persze az angry birds-ek
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Aphalt7 , minecraft , dead trigger , shadowgun , megy rajta? és nem gameplay videket nézzek választ kérnék.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Az alkalmazásoknál a leállítás gomb a jegeléssel egyenértékű? Az ICS-en kimondottan volt egy jegelés opció, jb-ben még nincs annyi tapasztalatom. Eddig rootolt telefonom volt, ezt viszont nem szeretném ha nem muszáj.
Előre is kösziMaine coon
-
atosan
veterán
Amíg nincs magyar leírás biztos nem, meg aztán itt még nem hiányzik, tárhely elég, ram elég, játék max angry, a rendszer akadásmentesen pörög. A tab 7 2 wifi hamarabb akadozik mint ez.
Előtte Telenor one touch C volt, na ott root nélkül nem lehetett normálisan működtetni.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
raziel01
veterán
Üdv
[link]Ez ilyen gyári időjárás app? Tetszik nagyon.
-
dokee78
félisten
válasz raziel01 #272 üzenetére
A gyári LG-s.
Talán ez tud hasonlót.
Android Weather & Clock Widget[ Szerkesztve ]
-
kistotya
csendes tag
sziasztok xperia j után vettem L5 II.
A különbség a két telefon között háromszoros, sokkal rugalmasabb használata sokkal sokkal jobb, a kamerája a kijelző is szebb, csak az akksi nem bírja annyira. Boldog vagyok hogy váltottam.kistotya
-
veterán
1 GHz 1 mag, 512 MB RAM , és csak VGA felvételre képes a kamera (vagyis a rendszer szabad-kapacitása)
pff
Ez aztán a fejlődés kérem !Van itthon egy SonyEricsson Xperia X8, ami nem igazán mondható friss fejlesztésnek, de a szerény 600 MHz-es processzorával is tudja kezelni a 30 fps sebességű VGA videó 2 Mbit/sec adatfolyamát. De van egy WT19i is, amely 1GHz, 1 mag, 512 MB RAM, és érdekes módon 720p HD videót is felvesz (folyamatos autófókusszal), amiben 6Mbit/sec az adatmennyiség...
Ezért aztán érdemes volt évekig fizetni a fejlesztőket !
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Arra próbáltam célozni, hogy (miközben szépen fut a mindennapokban a telefon - és miért ne futna) nics a rendszerben annyi szabad kapacitás, hogy a proci 6Mbit/sec adatmennyiséggel birkózzon, miközben ezt már 2 éve is tudta sok-sok telefon. Nem véletlenül hangzik el 1-2 tesztben itt a Mobilarénán, hogy a mai telefonokkal már ideje lenne túllépni a VGA-felbontáson - de nem lehet.
(a WT19i is tökéletesen reccenésmentesen fut a mindennapokban, folyamatosan NeedForSpeed-et játszik a gyermek, bekapcsolt Wi-Fi-vel, Facebook-kal, meg egy halom marhasággal, és HD-ben videózik ha úgy tartja kedve)A hozzászólásom lényege nem a 2 telefon összehasonlítása akart lenni, hanem hogy a rendszer szabadkapacitását tekintve az elmúlt 1-2 évben nem előre- hanem visszalépés történt. Csak a többmagos, minimum 1 GB Ram-mal felvértezett drága telefonokban van meg a szükséges "erő", és ez elszomorító.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
kistotya
csendes tag
Szia!
Nekem az xperia j jobban bírta azonos használat mellet.
De ez jobban bírja mint a feleségem galaxy s advance telefonja, viszont azért az gyorsabb is.
Videót 800x480 ban 30képkockával 5Mbit/sec minőségben rögzítek, és számomra tökéletes,ezért is dicsértem a kameráját.kistotya
-
veterán
válasz kistotya #287 üzenetére
Elég érdekesek ezek a bit-ráták.
Ha már 5 megabit/sec-ig el tudtak menni, miért nem csináltak HD-t ?A WT19i VGA (640x480) felbontásban is 2Mbit/sec felvételt csinál,
FullWideVGA (854x480) felbontásban is 2Mbit/sec ,
720pHD (1280x720) felbontásnál pedig 6Mbit/sec , mindhárom esetben 24 fotó/sec, és folyamatos autófókusz, középre.Az Xperia J 800x480, 5 Mbit-tel ?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Egy észrevétel, mikor újraindítom a telefont az aksi töltöttségi szintje mindig 3-4%-kal többet mutat, mint újraindítás előtt. Ez így okés, vagy csak nekem szokatlan? Az előző telefonomon (Telenor one touch c) pont fordítva volt.Maine coon
-
veterán
Ez teljesen rendben van. Ha bármilyen áramforrásról leveszed a terhelést, akkor regenerálódik. A nyugalmi feszültség mindig magasabb, mint a terhelt feszültség. Újraindításkor - ha csak pár másodpercre is - az akku tehermentes lesz, és ez eredményezhet kicsivel magasabb feszültséget.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Megoldható valahogy, hogy a Home gombbal lehessen hívást fogadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest