- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
az Angry birds plüss is jár hozzá?
Eki - az eredeti
-
marcus14
tag
válasz forintuser #1 üzenetére
Szép teló
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
keIdor
titán
Hasonló vetélytársak:
-Samsung Galaxy S
-HTC Desire
-HTC Desire HD
-HTC Desire S
-HTC Incredible SMindegyikre elérhető már a 2.3.3-as Android minimum... de van HTC HD2 is Android 2.3.4-el.
Ezek nagyrésze már elérhető 60-70 ezerért aprón, de láttam már 0km-es Optimus 2X-et is 80k-ért szintén az aprón.Biztos meg nem venném ezt, lassú is, Android is öreg már rajta, ráadásul ki tudja mikor jön frissebb... csak a kijelző miatt egyetértek a plecsnivel, de egyébként semmi "nagyszám" nincs ebben a telefonban...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Soni84
tag
válasz forintuser #1 üzenetére
Ezt már 100 milliószor láttuk. Elég uncsi egy telefon...
-
rep3at
őstag
Csak 1280*720as videó? Mar ez is "csak"?
A telefon formaterve tetszik, de parameterei alapjan egyertelmuen nem a csucskategoriaban indul, bar ettol meg nem rossz.
Forward thinking. كرر
-
BloodRay
veterán
A dizájnja és a kijelzője tetszik. Egy normális home felülettel szerintem gyorsabb is lehet, na meg a 2.3 sem fog ártani neki.
Nem olyan rossz ez azért szerintem és még esni fog az ára ez fix."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Kattt01
tag
" A panel állítólag kevesebbet is fogyaszt, mint a hagyományos megjelenítők: ez 500 nit körüli fényerőnél 30, 280 nitnél pedig 50 százalékkal fogyaszt kevesebbet jelent." - Ennek így nincs értelme
-
legaka
csendes tag
"Makrója csapnivaló" Tettem fel pár képet az esato.com -ra,többek közt makrókat.
-
nuke7
veterán
válasz Oppenheimer #21 üzenetére
erre nagyon jó megoldás, hogy felraksz mondjuk egy cyanogen mod-ot, de ha azt nem is, egy custom launcher-t és megvannak az animácioid
https://youtube.com/user/nuke7
-
hemaka
nagyúr
a kijelzője jól szétszaturált, de egyébként műanyag. nem kérem, köszönöm
-
Jadro
veterán
Szép telefon, csak elkéstek vele egy kicsit. Persze betömtek egy lyukat a palettájukon, kell oda egy ilyen készülék, de miért most? Az SGS egy éve kint van és sok milliót eladtak belőle ez idő alatt. Ebből csíphetett volna le ez a telefon ha időben kihozzák.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Findzs
addikt
nem rossz teló
kiváló kijelzővel és 720p -s videó felvételi móddal
kéne 25 ezerért de nem 100 -ért"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
-
Telomanikus
senior tag
na egy kisit komolyabb mint az előző tesztbéli készülék
de egyébként nagyon tetszetős az a kijelző
-
Senki9876
tag
Na ezt a telefont meg fog kellenem nézni, de csak a kijelző miatt.
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
adabra
senior tag
Most megnéztem a videót, és nem értem, miért fanyalogtok, hogy lassú. Két helyen láttam akadozást:
1. home screen zoom-out - ezt szerinem egyszerű orvosolni egy normális launcher-rel
2. böngészőben futó flash-videó közben történő görtgetéskor Ez azért érthető, és valószínűleg az erősebb mobil processzorok is küzdenek ilyenkor (függetlenül a oprendszertől...)A telefon egyébként elegánsan szép (a maga egyszerű design-jával), a kijelző pedig remek. De ez a döntögetős scroll nagyon erőltetett (szánalmas)...
-
tthom
senior tag
Sokan írják, hogy ennyi már kevés. Hát, nem tudom, ha nem kellene szinte az összes telefonon napfénynél találgatni, hogy ugyan már, mi van a kijelzőn, ki hív, netán egy smst írni..
Nálam egy napfényben látható kijelző nagyon megnyomja a mérleget.
Pl, most X8am van, szobában gyönyörű képet ad, szépek a színek, oldalról is látni. De nyáron, utcán, kínszenvedés látni valamit belőle.[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Mindegyikre elérhető már a 2.3.3-as Android minimum... de van HTC HD2 is Android 2.3.4-el.
Ezek nagyrésze már elérhető 60-70 ezerért aprón, de láttam már 0km-es Optimus 2X-et is 80k-ért szintén az aprón."Esetleg ha gyárilag Androidos, nem mókolt, nem használt, nem aprós telefonokat hasonlítanánk egy új termékhez, ami újként, bevezető áron mindig magas és hamar esik... máris relevánsabb volna mindenféle összehasonlítás.
A cikkhez:
Egyébkét nem nagyon tudom, mi kell manapság egy tesztben az ajánlott plecsnihez egy felsős Androidos cuccnál? Vasaló funkció? 4 mag? És akkor a WP7 unalmas, amit minden teszt kommentjeiben szajkóznak sokan épp az Androidot hozva fel példának, ugye? Lol.[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
a konkurens tipusokhoz képest el vagyon árazva. meglássuk mennyit zuhan ha majd nem kell senkinek
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
kecsetihunor
aktív tag
A nyáron telefonvásár lesz nálam, egy N73-as nokiát cserélnék le, de még nem tudom, hogy milyenre...
Vártam már ezt a tesztet, de nem dobott fel úgy hú de nagyon, úgy ítélem meg, hogy egy 1 éves SGS is többet ad, mint ez. Én megnyomogattam elég rendesen, tetszik a kijelzője, de nem szebb mint az SGS kijelzője. Talán szebb a telefon picivel, de nem tudom, a Samsung mellett nagyobb sereget látok.
Amúgy titkon egy SGS 2 is lehetséges, de egyelőre az Android tudásom nem sok, és abban gondolkodok, hogy vagy függetlenül, kp-ért SGS vagy élőfizuval SGS2...Jó kérdés...
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
#Morcosmedve
veterán
negyedik oldal, második mondat:
A készenléti képernyő maximum hét oldalas lehet, ezek közül mi dönthetjük el, hoy melyik legyen a kezdőoldal.
Jó cikk, köszi!
© asszongya'hogy
-
dr. Kind
aktív tag
válasz #Morcosmedve #82 üzenetére
Kijavítom, köszi, hogy szóltál
-
P-SZ-S
aktív tag
Külön köszönet a benchmark eredményekért. Remélem egyre több tesztben lesz fellelhető.
Mellesleg semmi újítás nincs a telefonban csak a kijelző. Dizájn unalmas hardver is a "mai minimum elvárt" szóval nem hiszem hogy csak a kijelző miatt megvennék az emberek. Akkor már inkább 2X (na azt megvenném kizárólag csak a proci miatt )[ Szerkesztve ]
-
LordTech
tag
Ennek a készüléknek mi értelme 2011 derekán? Jah, hogy az LG csak mostanában tud tavalyi Galaxy S, Desire... szintű telefonokat kiadni. Úgy már más. (Szánalmas)
Szerinted kicsit is érdekel, hogy mit gondolsz rólam? Bármit mondhatsz, éjjel úgy is jól alszom.
-
Recon666
Közösségépítő
Egész kellemes készülék.
-
Pistabaaa
aktív tag
Ez most kb. olyan volt, hogy "minek ad ki bármilyen gyártó olyan készüléket, ami nem az abszolút high-endet képviseli mindenben?" .
Pl. mert az LG-nek még nem volt SGS és Desire szintű Androidos modellje. Ez nem "A" készülék, ez egy erős készülék, ami hamarosan szépen beárazódik a helyére. Lásd Desire S, Incredible S (a logikád alapján szintén minek?).
Az egyetlen kifogásolható dolog szerintem a 2.3 gyári hiánya (ok, hogy pótolják majd, de azért na).
-
Brutális eb
addikt
A készülék meg elegáns. A korosztáy akiknek szánják(30-40 életév) az egy procimag bőven elég.
[ Módosította: Ndruu ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
RaveForce
veterán
a kijelző csodálatos élőben, meetingen levert midnent, iphone4, desire, nexus s.... és nagyon minőségi kecses darab, nekem bejött, viszont inkább az arc-ra fogok váltani ennek ellenére is
- Moderálva. A személyeskedést fejezd be!
[ Módosította: Ndruu ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Pistabaaa
aktív tag
mármint ez az off:
Az ON miatt viszont még egy kicsit az anyagokról: én is fém és egyéb - nem mű - anyag párti vagyok, de ezt érdemes kézbe venni. Valahogy nagyon eltalálták. Pl. az SGS (és még jó pár teló, like Xperia Neo) maszatolós, ujjlenyomatgyűjtő műanyaga tényleg nem az igazi.
De ott vannak az egészen jó minőségérzetet biztosító "gumírozott" műanyagok, mint pl. a W705-nél annó.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Volt az LG-nek már 1ghz-es telefonja tavaly év közepén is csak Dél koreában jelent meg....
Ennyi erővel a samsung mért adja ki a minit,meg galaxy 3-at stb....mind tavaly év elején kellett volna,azok még akkor lettek volna aktuálisak...Aki ezt a telefont fogja venni,az a dizájnt szép kijelzőt nézi...leszarja a 2.2-őt...v nemis tudja miaz.....
Amúgy a telefonra majd fehérben fognak bukni a csajok.....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
kolosanyi
veterán
Nem feltétlen csak a csajok, én is bírom a fehér cuccokat. A mostani Optimusom is fehér. De tény, hogy amelyik csaj ezt veszi, az inkább választja a fehér kivitelt, mint a feketét (kivéve persze, aki mégsem ).
LordTech:
Őőő izé... Nem kötekedésből, csak érdekel: Mit ártott neked szerencsétlen LG, hogy ennyire nem csíped?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest