- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért a flip kialakítás a SE-nél jobb, de a többi redben van. bár érdekes, hogy a színekkel nem mernek variálni. ebben a SE még mindig az első.
a 3.5mm viszont nagy jó pont, nem értem sunyiék miért nem képesek belepakolni a walkmanekbe. legalább ettől lenne valamivel több mint a nem W-s telefonjaik...
A vér nem válik VAZZE!™
-
mark75
senior tag
nekem jobban tetszik mint a SE.
és az ára is jo -
joey04
titán
uhhh ez sokkal szebb mint az SE.
-
AMD Power
titán
Mindenki a legjobbtól tanul.
-
copin
őstag
Kínának mindegy.
-
Szabi1987
aktív tag
és mondom én ,hogy az elgé egyxre jobb telókat csinál
fullosGolden Brown - The Stranglers
-
eldiablo
addikt
Ha jól gondolom a zenegombok a belső navi gyűrűt nyomják.
Szerintem ez olyan mint egy transzvesztita utánzó "művész". -
T0rnad0
addikt
A flip szvsz fölösleges itt is és az SE-nél is...
-
Enjoy
addikt
Nekem sokkal jobban tetszik a LG féle flipes modell, mint az SE-é.
LG is nagyon belehúzott minden téren► més que un club ◄
-
mrlujoak
veterán
Az LG mérnökei tényleg szépen belehúztak...
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
veterán
Mindenhol azt olvasom, hogy milyen mennyei dolog, ha a készüléken van egy 3,5-es kimenet. Miért?
Lehet, hogy én gondolkodom túl logikusan, de a SE-féle W-széria (kivéve w200) megoldás messze jobb, mint a többi cég 3,5-ös csatija. A SE-nál adnak egy fülest, amit tudsz headset-ként használni, de ha nem tetszik a füles hangminősége, egyszerűen veszel egy másik fülest, széthúzod, és bedugod a 3,5-ös jack-be, de még mindig van egy headset hogy telefonálhass vele.
Ha veszel egy ilyen LG-t vagy egy Nokiát vagy sorolhatnánk, akkor vagy használod a gyári headset-et, vagy ugyanolyan könnyedséggel hozzádugsz egy másik, általad vásárolt fülest, de már nincs headset-ed, hogy telefonálhass vele.
A SE megoldásánál az egyetlen hátrány a hosszabb kábel volt, de maradt headset-em, a másik variációnál nem olyan hosszú a kábel, de telefonáláskor szét kell húzogatni a dolgokat.Valaki magyarázat?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
joey04
titán
A SE megoldásánál az egyetlen hátrány a hosszabb kábel volt, de maradt headset-em, a másik variációnál nem olyan hosszú a kábel, de telefonáláskor szét kell húzogatni a dolgokat.
Inkább a 2. variácó, ha csörög a teló már ahogy veszem elő a zsebemből húzom ki a kábelt a telóból.nekem a méteres zsinór nagyon kényelmetlen volt.
Arról nem is beszélve hogy régebben is nem egyszer ha hívás jött a headsetet is kihúztam ugyanúgy a telóból mert nem szeretem használni. -
Ricardo
titán
Van egy hátránya is. Ha megtörik mondjuk a csatlakozónál a kábel (zsebben hordásnál van rá esély ) akkor ha 3,5 ös a csatlakozó akkor bármilyen fülest vehetsz, de ha (maradjunk az eredeti példánál) W-s telefonod van akkor csak olyat tudsz venni, mert csak az megy bele a telefonba. Meg kell venni az egészet, pedig neked csak az "alja" kell.
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
azért, mert Te személy szerint nem szereted a headsetet és inkább minden hívásnál matatsz, illetve ki-be dugdosod a fülest a fejedből, had ne a SE megoldása legyen a szar. azért valljuk be sokkal egyszerűbb egy gombot megnyomni az ingeden, mint kihúzni a füledből a fülest, benyúlni a zsebedbe, kihúzni a dugaszt, felvenni a telefont, majd letevés után visszadrótozni szépen mindent...
persze ettől függetlenül lehetne olyan spéci jackdugót gyártani, amibe belemegy a sztandard sztereő jack is, illetve egy spéci headsetes aljzat is (mint anno a "távirányítós" walkmaneknél)
A vér nem válik VAZZE!™
-
joey04
titán
khm. ki mondta hogy szar?Senki nem mondta itt még hogy szar maximum hogy az LG féle megoldás jobb.És ne túlozzunk a matatással simán csak elő kell venni a telefont eközben nem nagy kunszt kihúzni a dugaszt.Engem sokkal jobban idegesít hogy egy halom kábelt kell igazgatni...
-
veterán
Nekem az egész ott bukott el, hogy elő kell venni a telefont. Azért van headset-em, hogy ne kelljen elővenni a telefont. Emellett munkámból kifolyólag gyakran vannak hosszabb beszélgetéseim is, amikor nem akarom fél órán keresztül tartani a telefont. A BT headset pedig csak mono (vagy drága), én pedig rendesen szeretem hallani az embereket. Meg különben sem használnék BT fülest, ha ott a fülemben a másik zenéhez.
(A másik nagy gondom meg az, hogy két telefon van, amihez csak drágán lehet olyan BT HS-et kapni, ami kettőt kezel egyszerre, de mivel mindkét telefon SE, ezért ha épp a másikon kell köv. alkalommal beszélnem, csak átdugom a fülest és kész.)Szóval NEKEM praktikusabb a SE megoldása. Másnak lehet, hogy nem. De mégis sokan szidják az SE-t, hogy miért nem úgy csinálják, ahogy mások, amikor van egy jó megoldásuk.
Ricardo: a kábel megtörésében részben igazad van. Ha valaki zsebben hordja, megtörhet. Én telefontokban hordtam két évig - a kábellel együtt - és nem tört meg.
-
veterán
Végül is a külső ugyanaz lett, a belső lesz a döntő. Pontosabban a piac nagy részének az ár; ha 5k-s különbség lesz egyik-másik irányba, az könnyen eldönthet mindent a magyar piacon (még ha az bolhafingnyit sem számít).
A belső szempontjából viszont az eddigi telefonok alapján nálam nem sok esélye van az LG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest