- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz zoleeno1 #10320 üzenetére
Tulajdonképpen nem, mert így hogy nyilvánossá tették, az LG is hozzáfér és simán patchelni fogják, és b@szhatjuk az egészet. Csak a két hülye gyerek sírt hogy így nem lesz hivatalos CM a telefonra, mert a CM-nél nem adnak lehetőséget ilyen elküldöd a "boot.img-t és visszaküldik patchelve", vagyis ők nem csinálnának ilyet.
Ezért, hogy legyen hivatalos CM kiadták az egészet. Csak a két ökör állatja lekakkantja, hogy ezzel könnyen patchelhető a hiba az LG részéről. Arról nem is beszélve, hogy a Codefire team rengeteg munkája ment így a levesbe, nem is csodálom, hogy theCubed bedobta a törülközőt.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Durcas gyerekek...ez kb olyan, mintha most az LG mondana azt, hogy nem csinal tobb updatet, mert nem tisztelik a szoftverfejleszoiket.
Raadasul ingyen csinalta a codefire is...tettek volna nyilta, akkor senki se akarta volna visszatorni. Nekik kellene tudni a legjobban, hogy egyeseket vonz az ilyen kis korlatozas is... -
DJ. Ru$y
félisten
Nem érted Kasya. Ők tudták miért nem publikálják (LG patch). Most, hogy kijött bekerül a fejlesztőkhöz, akik lehet, hogy eddig nem is foglalkoztak vele, aztán a V20b már úgy jön ki, hogy "javítva" van és mindenki csodálkozik, hogy nem lehet Bump!-olni. [Ne legyen igazam.]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
storm3
senior tag
Véleményem szerint a g3 van annyira nepszeru telefon, hogy a magusok foglalkozzanak vele.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
ßrainiac
addikt
válasz miller79 #10342 üzenetére
Nincs olyan gyors mint a Nexus 5, vagy talan gyorsabb, de nem olyan vajsima a felhasznaloi elmeny
Nekem meg mindig megvan a Nexus 5, amikor a kezembe veszem a G3 utan azt erzem, hogy konnyu, gyors es egyben van. A G3 premium erzete sokkal jobb, a kijelzo szebb (oversharpening fix utan!) es van benne valami ami miatt nem bantam meg a cseret.
A videofelvetellel es a kameraval ugy altalaban meg nem vagyok kibekulve, majd megneznem valami kamera hack-kel, de asszem Lollira meg nincs ilyen.
Per pill chupachups rom + ugyanez kernelbol is, szepen megy a telo, i/o scheduler cfq, undervolt, interactive governor.
Annyit vegyel szamitasba, hogy mokolni kotelezo (johet a fikazas ), hogy Nexushoz kozeli elmenyed legyen (ld. feljebb + esetleg Nova launcher es Google billentyuzet), a full gyari rom gyenge eresztes :/
-
-
saintex72
aktív tag
Lg PC suite nem látja a telefont, mert frissítést jelez.
A frissítés nem megy, mert a hitelesítés nem sikerült a szerveren. Már 5x próbáltam. F...uck -
álarc
aktív tag
válasz szabo.norbi #10347 üzenetére
Nyugi! Függőt adnak vissza! Olyan szinten, hogy a feloldó kódot is elbszák, hogy még kóddal sem tudod függetleníteni!
-
dimrus2
tag
válasz mckangi #9764 üzenetére
"mckangi" fórum társunk blogbejegyzése szerint kicseréltem a gsm antenna modult, és valóban javulás tapasztalható a térerővel kapcsolatban. Nem csak pálcikák számában - ahol eddig 1-2 volt ott 3-4 lett-
de érdekes módon ha a készülék alját megfogom nem gyengül hanem erősödik a jelszint, ugrik egy pálcikát felfelé. A művelet egyszerű pillanatok alatt megvan.LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
-
Land
veterán
Hülye kérdés ON:
Ebben van vagy ebben nincs élesítés túlhúzás? "ChupaChups kernel 1.9 with oversharpening"
Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
storm3
senior tag
Valaki készített eddig esetleg egy listát,mit lehet jegelni greenifyvel és Titaniummal? :9
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Kasya
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #10355 üzenetére
Mostmar ertem a problemat. Viszont azt nem hiszem, hogy az LG most kulonosebben rafekudne a luk foltozasra. Ha nagyon zavarta volna, ok maguk is visszafejthettek volna, vagy atirhattak volna alapjaiban szvsz )bar nem vagyok egy programozoi zseni).
Ha pedig tenyleg nekiallnak befoltozni a lukat,kapjak be...Viszont a Codefire team leallasat a jovobeli munkatol nem ertem. Ha masert nem is, azert mert mas xda-s topicbol kiindulva azert csak osszeszedtek ok is "valamennyi" adomanyt.
-
FZOLI96
csendes tag
Ezt kuldte ma a PC Suite: "Phone or tablet with Android 5.0 Lollipop or latter, phone or tablet will not backup or restore properly due to security on Android. Refrain from use."
Most mi van?LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
miller79
tag
válasz ßrainiac #10358 üzenetére
Húú! Köszi a választ! Az az igazság, hogy nem vagyok az a nagy mókoló, mert egyszerűen nincs időm... Így szerintem kihagyom. Elég sok alkalmazast hasznalok egyszerre es ez meg a N5-ot is megakasztotta az 5.0-val. Szerintem a G3 -at megolne! Gondolom a Samsung S5 sem lenne jobb!
-
NandorHUN
addikt
válasz eladogeppc #10331 üzenetére
S5 és Samsung telefonok kapnak + órajelet benchmarkoknál, így annó "csalnak". Azt hiszted jobb, de valójában nem azon az órajelen megy a masina.
Más:
chupa kernel felülírja a build.prop -ot? Érdemes feltenni?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
func93
senior tag
Chupa kernelnél akkor most melyik a legjobb governor?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, jelenleg hol érdemes venni g3-at (legolcsóbb 2 évgyári garival)? Illetve van-e bármi jelentősége melyik változatát veszem?
-
ßrainiac
addikt
válasz Dreadloord #10382 üzenetére
En a helyedben ejfel utan raneznek az emag-ra. Hatha.
-
tesoh
tag
Na látom szépen felkeltettem az érdeklődéseteket ezzel a link-kel.
A probléma nem az adományokon alapul, mert ezt az összes tag minden egyes alkalommal megköszönte, ahogy leírták azt is, hogy ez a közösség nélkül nem jött volna létre. A probléma ott van, hogy ez a két idi*ta(már bocsánat a trágár szóhasználatért) ellopta a kódot és ezt publikálta, hogy " Tessék mi is megoldottuk és ehhez net sem kell ". Itt az alapelveiket sértették meg. Ők is nyílttá tehették volna, ezt többször is leírta thecubed, csak nem akarták világgá kürtölni, hogy tessék mi feltörtük az LG bootloader-jét. Ez amolyan kölcsönös megállapodás volt tőlük az LG-vel.
DJ. Ru$y és -FreaK-:
Lefogadom, hogy két agyilag nulla művelte ezt.. Mióta kiderült a botrány szorgosan tagadják, hogy ezt az egészet az official CM miatt csinálták. Előtte meg szorgosan screenshotolták, hogy addig nincs hivatalos cián amíg nincs teljes unlock. Nem fogják fel ésszel, hogy mit tettek...
ßrainiac :Ezután attól tartok, hogy pláne nem fogunk.
Sajnálatos hír, hogy a Codefire csapat ezt a döntést hozta meg, de szvsz teljesen igazuk van. Le a kalappal előttük.
Bocsi a regényért.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Camera mód Android 5.0 esetében nem frissült? XDA-n nem találtam meg ezt a verziót...
Működik rendesen 5.0-án?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Valaki fel tudná tenni 5.0 loli alatti media profile és camera profile file-okat chupachups rom -ra?
Megcsináltam a camera modot telo meg nem akar bekapcsolni... (LG feliraton túl nem enged)...
Teljes újratelepítést meg nem akarok csinálni...
Köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok. Lehet mar volt ilyen kerdes,de nem volt idom annyit olvasgatni. Akadnak a filmek a telefonomon. Ez miert lehet? Valaszotokat elore is koszonom
Udv RolandDávid Roland
-
levisboy
tag
Sziasztok!
Nekem bolti garanciás 16G-s változatom van. Gondolom ha nem hivatalos frissítési forráson próbálom frissíteni 5-re akkor elvesztem ezt a jó kis bolti garanciát. Tudtok megoldást, hogyan juthatok én is hozzá már az Android 5-höz?
Köszi! -
fecske95
tag
válasz levisboy #10394 üzenetére
A bevezető azaz első hozzászólásban le vannak írva dolgok garanciavesztéssel kapcsolatban.... mikor mire kell telepítéseknél odafigyel vagy hogy lehet visszaállítani gyárira a dolgokat...
Ha mobilról nézed akkor "Teljes verzió" nézetet kell választani pl. a fórum alján...[ Szerkesztve ]
-
sata005
csendes tag
Sziasztok. Lg G3-on be lehet állítani, hogy bizonyos személyek ne tudjanak hívna és sms-t sem küldeni? Néztem én a kapcsolatoknál a beállításoknál, de semmi ilyet nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest