Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackPriest

    őstag

    Sziasztok!

    Akadt pár problémám, talán összefüggnek. Gépre volt kötve a telefon és valószínűleg kh-s volt az usb csati, folyton ledobálta a telefont a gép. Közben volt egy bejövő hívás is talán. Miután lehúztam a telefont, a csengőhang valami alap cuccra állt vissza, Volt már ilyen, nem aggódtam, vissza a menübe, új csengőhang kiválaszt, de semmi. Nem kezdi lejátszani, nem teszi a listába, nem menti el. vlc vagy bármi más lejátsza, tehát a file jó, meg amúgyis ezt használtam régóta. sms hang detto.
    Fórum olvasás, ötlet, másoljam a system megfelelő mappájábba a csengőhangokat. Ötletnek nem rossz, de a mappa csak olvasható, nem tudtam jogot állítani, azt mondjam, hogy a file sdystem read-only. Rootolt a tleó és meg is adtam a root explorernek a jogot.
    A másik gond, ami ezzel együtt jelentkezett, hogy a képgaléria eddig minden galériát szépen megmutatott (fényképező, mp3 melletti borítók, stb), viszont ahzóta semmit. Olyan szinten semmit, hogyha a fényképezővel csinálok egy képet, akkor lesz egy galéria, de csak az új képpel, a milió régit nem mutatja.
    Ekkor gondoltam, hogy biztos SD kártya hiba, lementettem mindent, leformáztam, visszamásoltam. A galéria annyit változott, hogy mostmár a külön mappában lévő videókat mutatja, de az eddigi képeket nem. A képeket tartalmzó könyvtárakban nincs nomedia file. Ezután kipróbáltam, hogy a fényképező mappájából kimásoltam egy képet az SD gyökérbe és ott látja, létre is hoz új galériát annak a könyvtárnak.
    Mi őrülhetett meg vajon?

    Köszi előre is!

    Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

Új hozzászólás Aktív témák