- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
sziasztok!
Lg tv-re szeretnek képeket, videokat attolni a telefonrol! mi a megoldas? nem igazan jövök ra.
-
vdavid33
csendes tag
Szasztok!
A következőt tapasztaltam a telefonon. Este 11kor feltettem töltőre, 19% on volt az akku. De hajnal 4 kor amikor ránéztem, akkor még csak 70% nál járt a töltés....
aztán lehúztam , és újra feltettem a töltőre és akkor sikerült neki rövid időn belül 100% ot elérni?
Mi lehet a gond? Remélem nem romlott el, mert nagyon megkedveltem. És már egyszer tapasztaltam hasonlóan lassú töltést!Jelenthet az gondot, hogy autóban is volt töltve? Igaz ott 2.1A-es töltőről?
Ki milyen gyakran szokta újra indítani? Estére kikapcsoljátok?
előre is köszönöm.
-
zsolt501
nagyúr
Tudtok a telefonra olyan programot ami kiírja hogy épp mennyivel tölti az akkut mármint mennyi mAh a töltés és hogy az normál vagy gyors töltés, mert a teló ezeket nem írja ki, a Note2 telónál ez megoldható volt, itt még nem találtam erre programot ami ezt kiírná.
Olyat találtam ami kiírja mennyi az akku kapacitása, meg hogy mennyi időt bír még, de a pillanatnyi töltésről nem ad infőt...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Van egy Ampere és egy Ampere Meter nevű program is én az Ampere nevűt próbáltam, és az nem megy erre a készülékre fel, mert nem kompatibilis vele, de az Ampere Meter nevűvel igen.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
szaszi008
csendes tag
válasz vdavid33 #1104 üzenetére
Szia! pár írással arrébb én is ugyan ezt kérdeztem, nekem is ez volt a hiba, 2 töltésnél csinálta ezt, 6 óra alatt csak 70-re töltötte fel, aztán ujra bedugtam és felment 100%ra, aztán magától elmúlt, nem jött elő.. szerintem ne foglalkozz vele ha nem mindig jön elő..
-
01
tag
Sziasztok!Használ valaki Go keyboard alkalmazást?Nagyon szép és jó,de az utolsó töltés óta ez szívott le 17%ot az akksiból...Míg mondjuk 1 óra Nba játék alig 6ot...Elég gáz.Mitől lehet?Azt bejelöltem,hogy ne legyen engedélyezett az automatikus indítás az alkalmazásnál - van még más beállítás is,ahol esetleg tilthatom,hogy fusson állandóan a háttérben?
-
sunone
aktív tag
A töltés kiíratással annyi probléma lehet, hogy aktív képernyő mellett nem megy a gyorstöltés.
Tehát nem látjuk, ha gyorsan tölt?
USB-s, hardveres mérővel kellene próbálkozni, talán.... -
Blizzardking
őstag
Az a baj ezekkel a külső cuccokkal, hogy azt az áramot tudja mérni ami befolyik a telefonba, de azt nem, mennyi megy ebből az aksiba, és mennyi az egyéb hardverekre. Azok az appok, amik le tudják kérdezni a hardvertől az áram/feszültség értékeket, sokkal jobbak, mert azt is megadják, mekkora árammal töltődik az aksi. Ezáltal sokkal pontosabb akku kapacitás mérésre alkalmasak. Sok töltés-kisütés ciklus alapján 3-5% pontossággal meg tudják mondani mekkora az aksi valós kapacitása.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Diabo6
senior tag
válasz Blizzardking #1124 üzenetére
Ez egyértelmű. Ráadásul valószínűleg nem is hitelesített műszerek ezek. Megközelítő értékek megismerésére viszont tökéletes. Pár száz forintért elszórakozni vele megéri.
-
-
dime27
őstag
Akumlátorkímélő üzemmódot ajánlatos bekapcsolni vagy anélkül is ki kéne jönnie mondjuk a 4 nap aktiv hasznlat mellett egy min 8-10 órás kijelzőidőnek?!
Ma kaptam kézhez a telot most lakom be de két simmel félre huzott fényerővel nekem már 8%-ot merült és most tartok 1h.15min SOT időnél ez reális az akkumlátorkimélő üzemmód bekapcsolása nélkül vagy vmi szivja az akksit jobban esetleg?!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
-
topyjo
aktív tag
Használja valaki a Xiaomi Mikey alkalmazást?
Megköszönném, ha megosztaná valahol. Ha magyarosítva, azt pláne." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Blizzardking
őstag
8%-ot merült egy és negyed óra kijelzőidővel? Szorozd be tízzel, 20% körül leszel 12 óra sot-tal. Ezen hova akarsz javítani? Más telefonok 1h15m sot után 75-80% körül járnak, te meg 92. Ez nagyon jó érték.
Persze párszor le kell meríteni hogy pontosabban saccoljon. Ráadásul két simmel."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
zsolt501
nagyúr
Ma próbaként ráraktam egy 1TB-os Toshiba HDD-t ami NTFS-ben van formázva, és tökéletesen kezelte.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
gegsite
tag
Most vettem észre, hogy mekkora okosság az, hogy pl lassított videózás alatt NEM lehet zoom-olni. Felvétel előtt igen. Akkor úgy is marad... Ez a gyári kamera hagy némi űrt bennem. Pl olyan mintha a HDR mindig be lenne kapcsolva, holott Én sokszor direk örülnék egy gyors "sport" módnak. A ZSD is mintha alapból be lenne kapcsolva, szintén kikapcsolnám. Ennek ellenére egész tűrhető képeket csinál, de aki azt hiszi, hogy csak egy képet csinál és az biztos jó lesz, az gondolja újra.
u.i.: mindig mindennel több képet kell csinálni, egyik csak jól lesz alapon!
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
dime27
őstag
Volt itt már probléma a gmail-es emailek megérkezésével?! Nálam csak akkor jön meg ha megnyitom magát az alkalmazást ha ezt nem teszem akkor nem kapok semmilyen értesítést, h email érkezett a fiókomba...mitől lehet ez szerintetek?!
Android 7-es az oprendszer!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
tybsen
addikt
Gondolom a szinkronizálás és az értesítések jelzése be van kapcsolva az app beállításaiban?
Esetleg rendszeresen használod a bal oldali kapcsolóval az energiatakarékos módot, ilyenkor talán előfordulhat, hogy a mód deaktiválása után egyszer be kell lépni és utána már jó (WhatsApp, Viber üzeneteknél is lenne viszont akkor ez a dolog).
Esetleg a telefon beállítások / energia manager menüben állítsd be, hogy a gmail ne záródhasson be és mindig fusson.
-
Blizzardking
őstag
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #1144 üzenetére
Megvan mi volt a gond....a google alkalmazás elől nem vettem ki a pipát a háttér alkalmazás kezelésében! Sorry!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Tényleg brutál ez a teló
Pénteken volt bekapcsolva először ugye mikor megkaptam, most tartok 11 óra kijelzőidőnél több mint 4 nap használat után és még van benne mindíg 18%-ék!
Döbbenetes és mindez 2 simkarival!!!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Diabo6
senior tag
Tudja a készülék az 5Ghz-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest