Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz RyanGiggs #23 üzenetére

Nem bántásból írtam, csak kicsit olyan érzésem volt (és igazam is volt az egy napos használattal amit említettél, ráadásul 8-on és nem 8.1-en), hogy még nem tapasztaltad meg, hogy az esetek 95%-ban nem is kell találkoznod Metro-s cuccokkal, így pedig nehéz vitatkozni. Én eléggé power user vagyok, napi 8-14 órát töltök gép előtt, javarészt meló miatt, de elvétve találkozom például a start képernyővel (javarészt csak akkor, amikor én úgy döntök).

(#24) arty:
    Ez is egy vélemény és tiszteletben is tartom, de hát ugye nem vagyunk egyformák. Azért is hangsúlyoztam, hogy nekem jó a rendszer, de szerintem ez nagyon nagy mértékben függ a felhasználói szokásoktól (aminek egyébként nem így kellene lenni, lásd Linux változtatható GUI-ja, ott már régen rájöttek, hogy kell a felhasználói szabadság). Épp ezért a Win 8 szériának nem a Metro UI létrehozását és bevezetését tartom (mert nekem bejön), hanem annak kikapcsolhatatlanságát. Ha ezt az egyszerű opciót beletették volna, tehát a userek tudtak volna dönteni a Metro és Win7-szerű kinézet és működés között, szerintem a "nyavalygó" felhasználók java része megbarátkozott volna vele.

Csak azért reagáltam RyanGiggs hozzászólására is (pedig ilyenekre nem nagyon szoktam), mert ahogy már előttem is leírták, mindig a leszólók a hangosabbak, mert aki elégedett az nem nagyon írogat (ahogy én sem általában) és szerettem volna ha szerepel a fórumban ellenvélemény is.

Ettől még ő, te, meg akárki utálhatja, így természetes, csak legyen ellenpont is. Én egyébként kb. 4x párosítottam a telefonjaimat aztán rájöttem VNC-vel és WiFi-vel jobban járok az én felhasználói szokásaimat figyelembe véve, ráadásul a remote desktop is ezen keresztül fut. Fájlmásoláshoz pedig még mindig a dokkolót (vagy a kábelt) szeretem jobban, így legalább töltődik is a teló. De pár hete a legtöbb cuccom (fájl, zene, videó) már saját felhőben van, így bármikor el tudom őket érni, így mostanában már a kábeles összeköttetés használata is nagy mértékben csökken.

(#25) Godlike79:
    Vegyél normális telefont. :P ;] Viccet félretéve nekem Sony Xperia J és Lumia 625 is tökéletesen működött amikor próbálgattam, mondjuk az arty által említett bazi nagy BT beállító képernyőn található két funkció tényleg nem túl esztétikus és abszolút nem praktikus (bár én csak 42"-on nézem :P ).

[ Szerkesztve ]

• gyurkikrisz

őstag

DX 12-őt a héten jelentik be, a Windows 9 pedig jövő áprilisra várható. Akkor egy évig a nagy semmi fogja támogatni a DX-et, vagy ezt hogy hoztad össze?

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

• Zol01

tag

Így hogy kicsit bővebben leírtad a problémádat meg értem az álláspontod, de csak azért ne lőjjék le, mert van akinek bántja a szemét a csempés felület! :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák