Hirdetés

Aktív témák

  • talmida

    Közösségépítő

    válasz Vakegérke #4019 üzenetére

    Kb igaz is. :DDD

    pohár

    Adsz egy iwiw linket?
    Nem! :N Keress meg! :D Elárulom, hogy könnyű lesz megtalálnod, mert fönt vagyok már Vakegérke, D1rect, cizoe és a pingvinek egyikének ismerősi listáján:DDD...és talán már rarri is visszaigazolt :F

    Biztos szép hely Florida, jó kis hely lehet. Florida nem olyan kis hely, ..majdnem 2x nagyobb, mint Magyarország. (170 304 nm)
    A természet gyönyörű és a barátaink is nagyszerű emberek. Maga a város, ahol mi lakunk, szerintem nem túl szép, sőt, egy kicsit "eldugott" kis falucskának mondanám inkább, de mivel a barátaink (főleg amerikaiak, nem magyarok) is itt vannak, és itt van a házunk is, ezért nagyon szeretjük....na, meg a tengerparton itt a legfehérebb a homok az egész USA-ban....az se utolsó :DDD

    Ugye Miami Florida államban van?
    Igen. Miami egy modern óriási világváros. (kicsit európaias...nem tipikusan klasszikusan amerikaias) De Miamiban nem fehér a homok. ;] A mi városunk történelmileg híres, mert ez az egyik legrégebbi település az USA-ban.

    Amúgy úgyse mennék én ki, milyen az már hogy egy hónapig olyan ember nyakán lógnék akit nem is ismerek
    Adnánk neked valami foglalatosságot, hogy ledolgozhasd a lak- és kaja-bért. Na? :DDD Ahhoz mit szólnál?
    Persze csak, ha értesz valamihez :F ...de be is taníthatunk :D Amúgy pár napra nagyon szívesen ingyen és bérmentve... Hosszabb időre meg a fönti feltételekkel. Komolyan ;)

    [ Szerkesztve ]

    IN GOD WE TRUST!

Aktív témák