- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SunMount3r
nagyúr
Pedig anno, mikor a teszteket olvastam, a K400-ra írták, hogy jobb a Touchpad-ja, mint a Microsoft All-in-One-nak, de a félszigetes/"porszívó" billencsek miatt mégis az utóbbit választottam. Nem bántam meg. Bár valóban fura a Touchpad click funkciója, mert gyak. úgy működik, mint egy gomb, amit le kell nyomni, de hozzá lehet szokni.
A K400+-nál is maradtak sajnos ezek a félszigetes billencsek, ami nálam kizárt...
A G400s-em viszont rendben működik évek óta, viszont pár hete már nagyon nehezen veszi be a görgő mögötti (nem alatti) plusz gombot, szóval kb. ez is a gari idő lejárta után kezdődött...
Volt/van egy Mx Revo-m is, ami már újkorában sem volt tökéletes, Win Desktop-on gyakran kihagyott/akadozott a kapcsolat, fura módon, játékok alatt sose csinálta
. De már mind 1, mert valakinek a családból sikerült véletlen rálépnie és eltörött a receiver.
Harmony: én beérném egy olyannal is, amin max 4-5 különféle eszköz között lehet váltani, HTPC style (KODI barát) a gombkiosztása, van a hátulján egy billentyűzet, háttér világítósok a gombok is és légegérként is használható. Max 12-14K-ért.
-
SunMount3r
nagyúr
Én meg azt nem értem, hogy a a Logi miért nem rak végre (unifying vevős) légegér funkciót is a Harmony távkapcsokba. Egy szimpla beprogramozható /többkészülékes IR távkapcshoz képest iszonyat túlárazottak ezek a Harmony-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest