Hirdetés
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- MIUI topik
- Mindent bedob a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Ennyiért? kéne a francnak.
Kb. 200e-ből kijön egy Montana 680-as GPS autós tartóval, az ráadásul saját akksival és előre töltött ceruzaelemekkel akármeddig elvan terepen+ egy Galaxy Watch. Tudom, mert szeretem a saját Montana-mat és Galaxy Watch-omat.
Igaz ezeken nics zafírüveg, de akkor is inkább ez a kettő, mint egy óra ennyiért. Ha a 26 mm-es szíjat nézem, az meg bazi vastag. Az már bilincsként is használható.
Egyébként a maradék pízből még egy jó teló is kijön, az már 3 eszköz egy áráért.
Túlárazott a Garmin. Sajnos, mert szeretem a termékeiket. Ez is tetszik, de ennyiért csak ha utánam dobnák.
[ Szerkesztve ]
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
törölt tag
Jó ötlet a Margarita Friday, de lehet csak a műszak után kéne belekezdeni. :)
-
GSP
aktív tag
''Egyszer, ha gazdag leszek...''
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Almát a körtével. Tipikus. De ha már, akkor inkább egyFénix mint egy montana, mert funkcionalitásban és kényelemben is jóval több. Persze hegyi hetes túrára már más való.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
luy123
csendes tag
Azt azért tegyük hozzá, hogy a cikkben szereplő óra a most bejelentett széria csúcsa, ergo legdrágább darabja. A Fenix 6 Pro is tud pl. szinte mindent (ami nekem kellhet, azt mind tudja), bár a nyitóára annak is 200 felett van.
Danke gut, nur anstrengend.
-
PirosHello
senior tag
Igen? Az "almának" is van ilyen terméke
Komolyra fordítva: Nem, egy almát a fél körtével. A fél körte jobb a keményebb túrákhoz, a másik negyed körte már elegendő a hétköznapokra, no meg a funkcionalitásra és kényelemre (olcóbb watch, Apple v. Galaxy Gear). És még mindig maradt egy negyed körtéd. Persze aki nem néz ár/érték arányt, vagy fáról szedi a pénzt, annak mindegy.
Tipikus.
Még 1x leírom. Marha jó, de nem ennyiért.[ Szerkesztve ]
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
beteg
őstag
Az én kedvenc boltomban pesten: "A termék most van a boltban." Nem kell rá várni. 314.900.-
Nem kevés, de ha az 5X Plus-hoz hasonlítom, ami 32 órát ígér GPS módban, de 1 sec-es mintavételezéssel, GPS+Glonassal és LiveTrack-el a valóságban 21 óra után lemerül, (ami baromi idegesítő volt és most is az, hogy nincs meg a futásom vége); szóval ahhoz képest a 60 órás üzemidő, amit szerencsés esetben még meg is tud dobni 5-20%-al a napelem, nekem megérte váltani.
A túrázós GPS pedig nem lehet alternatíva, mert terepen képtelenség folyamatosan kézben tartani őket. Ott a navigáláshoz óra kell. A telefonra pedig plusz aksis tok. 9000 mha-el már bír 24 óra felett.
Amúgy egyáltalán nem nehéz. Konkrétan az 5X Plus-nál könnyebb is. De az sem volt nehéz. A férfias izomzat igény jól hangzik, érzékletes, de nem kell szó szerint érteni.
Egyébként pedig nem csak az üzemidő és a napelemes lehetőséggel több, mint az 5X. A GPS-e is pontosabb, a Dynamic PacePro is hasznosnak tűnik terepen, bár még nem próbáltam, és a térképe is gyorsabb.Csak futni kell!
-
Balika911
félisten
válasz
PirosHello #7 üzenetére
"aki nem néz ár/érték arányt"
A csúcsmodelleket pontosan ilyen embereknek gyártják. Illetve olyanoknak, akiknek hordoz annyi értéket, hogy kifizetik az árát.Aki a párkilométeres futásait akarja trackelni, az nem feltétlenül lát nagy értéket látni egy ilyen Garminban, jó neki a Galaxy Watch is. Aki viszont 50, de inkább 100 mérföldeseket tol, annak jó eséllyel felértékelődik pl. a GPS-idő és nem lesz jó neki se a Watch, se a Montana.
Plusz természetesen Garminból is vannak olcsóbb modellek.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
addikt
válasz
PirosHello #7 üzenetére
Kognitív disszonancia újra lecsap.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Balika911
félisten
Elrontottam ezt a hozzászólást, de a lényeg és a példa talán érthető.
Még annyit, hogy itt is előkerült a Garmin vs. okosórák kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
"a tucatnyi mozgástevékenységet követő Garmin óra 54 grammos szálerősített polimer és fémvázat, titánötvözet keretet és edzett üveglapot kapott 10 ATM vízállósági rátával. A 26 mm-es szíjak további 28 grammal megtoldják a tömeget, úgyhogy a 6X férfias izomzatot kíván a kényelmes viseléshez."
Azért az szánalmas, ahogy a PH bulvárosodik...vagy kötelező megfelelni az átlagos kockákra jellemző sztereotipiáknak?
Mindenki szemüveges ropi, vagy szemüveges hájpacni, annyi izomzattal amennyi egy kínai 250Ft.-os egér mozgatásához kell?
(Gamer egér szóba se jöhet...írtózatos súlyokat raktak némelyikbe...a szép emlékű Logi G5-be 8*4.5 grammot is lehetett pakolni pluszban, nem is értem hogy nem szakadt le az asztal...vagy a kezünk!)
Szóval ez komoly? Az óra meg szíj együtt már 82 gramm? Kész kis kettlebell, nem igaz?
Csak a Szikla vagy Hulk Hogan bír el egy ilyen döggel...vagy a Terminátor!
Én nap mint nap egy majd' 100 grammos (na jó, most csak 92g, mert ki kellett vetetnem egy szemet a szíjból...nem edzek eleget, összement a csuklóm!) "szörnyeteggel" küzdök...persze én nem az a nyamvadt kis számítógépbuzi vagyok...megáldott az anyatermészet rendesen...belekarcolok a 75 kilóba is néhanap![ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Balika911
félisten
A férfias izomzat nyilván hülyeség, amúgy meg nők is simán hordanak ilyeneket. Inkább azt szokták felhozni az ilyen relatíve nehezebb sportórák ellen, hogy könnyen csúszkálnak ide-oda, ami mozgás közben kellemetlen. Számomra ez 10+ órákon át sem zavaró, illetve elég rugalmas a szíja - meghúzom annyira, hogy ne szorítson, de ne is csúszkáljon. Fénix 5-öm van.
A Forerunnereket, vagy más könnyebb sportórát nem próbáltam, szóval lehet, hogy azokat kényelmesebbnek találnám.
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az életedből csak a 365, ezres napelemes sportóra hiányzott, a fēnix 6X Pro Solar Edition a tökéletes választás. Naptej és sapka használata javallott.
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 1m PD 100 W USB C-C típusú kábel Gyorstöltés adatszinkronizáló kábel Xiaomi Redmi Samsung S22
- SAMSUNG Professzionális kameralencse szűrő okostelefonokhoz
- Urbanista London True Wireless fülhallgató, Fekete, új bontatlan, 3 hónap garancia
- JBL GO 3 szép állapotban 1 hónap garancia!
- Huawei autós tartó és töltő
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest